|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
cerebro
|

Здравейте, съфорумници! От няколко месеца съм силно привлечен към марката субару. Имам доста колеги в работата, фенове и каращи японски коли, но никой със субару. Харесал съм си легаси 2000г. /комби, ръчна скоростна кутия/. Опитах се да потърся тема относно работата на 4х4, дали може да се изключва или не, защото чух доста противоречиви мнения - 1 път не може да се изключва, 2 път автоматично се изключва като вдигнеш над 60 км/ч, 3 път се изключва на половина / демек работи си, но не задвижва задните колела и се задейства автоматично при "нужда"/. Доста съм разколебан и от факта, че не става ясно относно поддържката на колата. Прочетох не малко теми във форума, в които разбрах, че поддръжката не е чак толкова тежка. В момента търкалям Форд Фокус и съм много доволен, но ми се ще да мина на субару. Ще съм благодарен, ако някой с 2 реда, каже как стоят нещата с това 4х4 тъй като най-вече ме касае разхода, поради простата причина, че пътувам не малко километри годишно. А относно поддръжката смятам, че съм изряден. Благодаря!
|
|
|
|
| Пон Сеп 16, 2013 1:28 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
За разхода има тема във форума. Лесно ще я намериш. За задвижването си слушал хора, които не са сядали в Субару. То е постоянно и на четирите колела. Виж в този сайт са обяснени различните скоростни кутии как разпределят въртящия момент: http://www.awdwiki.com/en/subaru/
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Пон Сеп 16, 2013 2:05 pm |
|
|
|
Vmax
|

cerebro написа: Здравейте, съфорумници! От няколко месеца съм силно привлечен към марката субару. Имам доста колеги в работата, фенове и каращи японски коли, но никой със субару. Харесал съм си легаси 2000г. /комби, ръчна скоростна кутия/. Опитах се да потърся тема относно работата на 4х4, дали може да се изключва или не, защото чух доста противоречиви мнения - 1 път не може да се изключва, 2 път автоматично се изключва като вдигнеш над 60 км/ч, 3 път се изключва на половина / демек работи си, но не задвижва задните колела и се задейства автоматично при "нужда"/. Доста съм разколебан и от факта, че не става ясно относно поддържката на колата. Прочетох не малко теми във форума, в които разбрах, че поддръжката не е чак толкова тежка. В момента търкалям Форд Фокус и съм много доволен, но ми се ще да мина на субару. Ще съм благодарен, ако някой с 2 реда, каже как стоят нещата с това 4х4 тъй като най-вече ме касае разхода, поради простата причина, че пътувам не малко километри годишно. А относно поддръжката смятам, че съм изряден. Благодаря! Колега, 4х4 на ръчна кутия е нон-стоп 50/50 преден-заден мост, не знам къде си чел по-горните глупости, но няма нищо вярно. Подръжката не е по-евтина от Форд, но със сигурност е по-рядка. Разхода е около 10-12 в зависимост от двг-то, ако ти е много - газификация. Успех в търсенето
|
|
|
|
| Пон Сеп 16, 2013 2:10 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
|
| Пон Сеп 16, 2013 8:07 pm |
|
|
|
cerebro
|
|
Благодаря на всички, скоро ще пиша за развитието по моя случай.
|
|
|
|
| Вто Сеп 17, 2013 7:15 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|