Отговори на тема
 Subaru Legacy 93 turbo station wagon 
Автор Съобщение

Постове: 21
Автомобил: subaru legacy 93 turbo stationwagon
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
карам субару легаси 2.0 турбо статион лагон има боост контролер на 1.2 бара,спортен филтар кн и спортна генерация и върви много яко кажете какво ос6те мога да му направя да дигна мо6носта без да сменям турбото

Пет Сеп 30, 2011 6:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добра електоника и ремап :smt134

Пет Сеп 30, 2011 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
е тези работи горе долу колко пари ште излезнат и колко коня 6те се качаат

Пет Сеп 30, 2011 8:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да, ама преди това се запаси със скоростни кутии и дифове - поне един комплект, че като сваляш за ремонт да имаш кво да сложиш докато се потроши пак.

Не се знае и с какво турбо си /най-вероятно това му е овърлимит/, ама преди да надуваш още вземи си смени спирачните апарати, поне отпред с 4 бутални, че като знам как спираше със старите - ше ти трябва и едно купе с части.

ПП За пореден път се убеждавам, че тоз EJ20G и буталата на легаси 1 турбо - са някво недоразумение - то бива, бива корави - ама чак пък толкоз, още съжалявам, че си изкарах мойте и турих кована карантия.

ППП Колега, за да не стане като с моя случай, което всъщност силно ме съмнява, тъй като виждам, че не ти се наливат много пари - 1.2 е оптималното налягане за нашите купета, не знам с какъв съединител си в момента, в какво състояние ти е скоростната кутия и задния дифф, дали си с оригиналния чардж кулер или нещо друго, каква бензинова помпа и регулатор, инжектори и тнт. Но 1.2 бара с по-голяма бензинова помпа - и разни други дребни пипни - си е май най-разумното. От там насетне е голяяяяям филм - двигателя и турбината са ти най-малкия проблем, че да не кажа и най-евтиния. Двг с едни биелни лагери има запас много, ТД05 под път и над път, инжектори има - както и комплекти за фитването им на нашите рейки, но скорости, съединтел, дифф, спирачки, окачване, електроники и тнт.

Съб Окт 01, 2011 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
да наистина са уникално здрави коли и наистина са коли за ценители правити бая одоволствие но ако му слойа една сти-ска турбина тогава ште е ос6те по добре

Нед Окт 02, 2011 2:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 110
Автомобил: Legacy16v turbo20
Нов фен
Отговори с цитат
aз го имам същотото и съм мн доволен но има малак проблем горими много повече от колкото трябва на право мирише на бензин отзад като го запаля а и като е загряло същата работа незнам каде даго закарам аз съм от Пловдив и всеки като го види дига раце :(

Нед Окт 23, 2011 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ами моито гори нормално и нямам проблеми със миризми трябва да отидесш във софия при митака перформансе центар тои ште оправи всичко

Пон Окт 24, 2011 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема