Да, ама преди това се запаси със скоростни кутии и дифове - поне един комплект, че като сваляш за ремонт да имаш кво да сложиш докато се потроши пак.
Не се знае и с какво турбо си /най-вероятно това му е овърлимит/, ама преди да надуваш още вземи си смени спирачните апарати, поне отпред с 4 бутални, че като знам как спираше със старите - ше ти трябва и едно купе с части.
ПП За пореден път се убеждавам, че тоз EJ20G и буталата на легаси 1 турбо - са някво недоразумение - то бива, бива корави - ама чак пък толкоз, още съжалявам, че си изкарах мойте и турих кована карантия.
ППП Колега, за да не стане като с моя случай, което всъщност силно ме съмнява, тъй като виждам, че не ти се наливат много пари - 1.2 е оптималното налягане за нашите купета, не знам с какъв съединител си в момента, в какво състояние ти е скоростната кутия и задния дифф, дали си с оригиналния чардж кулер или нещо друго, каква бензинова помпа и регулатор, инжектори и тнт. Но 1.2 бара с по-голяма бензинова помпа - и разни други дребни пипни - си е май най-разумното. От там насетне е голяяяяям филм - двигателя и турбината са ти най-малкия проблем, че да не кажа и най-евтиния. Двг с едни биелни лагери има запас много, ТД05 под път и над път, инжектори има - както и комплекти за фитването им на нашите рейки, но скорости, съединтел, дифф, спирачки, окачване, електроники и тнт.
|