Отговори на тема стр <  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  >
 Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 54
Автомобил: Suzuki SX4 S-cross 1.4T Allgrip
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

искам да ви питам момци..
Окачването на Легаси седан 2002 въздушно ли е? А на комби Легаси? Знам че на Outback от тези години НЕ е със сигурност.

Днес разгледах този екземпляр http://www.cars.bg/u494306. Продава се поне от 5 месеца като цената му беше и по висока. Има външни забележки, но като цяло изглежда добре. Но аз не разбирам много, някой гледал ли го е? Той с какво окачване е? Според мен и сега е скъпо.

Сря Май 16, 2012 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 110
Автомобил: Legacy 2.5 GX AT 2001
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Добър вечер колега,

Доколкото съм запознат, само GX версията/ниво на оборудване, би трябвало да е с въздушно окачване. Мисля че седана е само с нормално окачване.

Поздрави. :)

Сря Май 16, 2012 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ами аз точно GX май искам, тъй като то е с големия двигател (2.5 156hp) както и автоматик.
Лошото е че карам 90% градско и не искам много комби, поне не Легаси комби, защото е като кораб.

Прочетох че ако е с въздушно окачване има копче някъде вътре за снижаване или нещо такова.
Къде се намира това копче понеже по него със сигурност мога да позная?

Чет Май 17, 2012 7:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 117
Автомобил: Toyota Verso 1.8 CVT
Телефон: +359897873851
Рейтинг: -12
Кофти...
Отговори с цитат
Копчето се намира до скоростния лост /АТ/. Има 2 копчета: едното е за спортен режим, а другото е за въздушните възглавници. незнам защо ти трябват, аз като видя кола с въздушни възглавници и ми напомня за Ситроен / Мачета, Пичета и Борчета не обичам/.

Чет Май 17, 2012 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 879
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
SUBI написа:
Ами аз точно GX май искам, тъй като то е с големия двигател (2.5 156hp) както и автоматик.
Лошото е че карам 90% градско и не искам много комби, поне не Легаси комби, защото е като кораб.
Прочетох че ако е с въздушно окачване има копче някъде вътре за снижаване или нещо такова.
Къде се намира това копче понеже по него със сигурност мога да позная?

С въздушно са само комби вариантите на Легаси, така че ако твърдо си се насочил към седан със сигурност няма да попаднеш на въпросното окачване.
Успех! :good:

Чет Май 17, 2012 10:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
izhelev написа:
Копчето се намира до скоростния лост /АТ/. Има 2 копчета: едното е за спортен режим, а другото е за въздушните възглавници. незнам защо ти трябват, аз като видя кола с въздушни възглавници и ми напомня за Ситроен / Мачета, Пичета и Борчета не обичам/.

Не си ме разбрал. Не искам въздушно окачване. :)

Щом седаните са с нормално окачване супер! Значи мога да се насоча към такова Суби.
Съществени ли са разликите при facelifta от 2002 в техническо отношение?

Чет Май 17, 2012 10:43 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Извинете, че пак ще питам този въпрос. Знам, че вече е питано, но все пак може да се променила ситуацията. Някой случайно да е гледал това Legacy
http://sofiacars.bg/index.php/Aktualni/ ... 0%98%D0%9D или да е имал взимане даване с този търговец - sofiacars. Благодаря

Чет Май 17, 2012 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
SUBI написа:
Здравейте,

искам да ви питам момци..
Окачването на Легаси седан 2002 въздушно ли е? А на комби Легаси? Знам че на Outback от тези години НЕ е със сигурност.

Днес разгледах този екземпляр http://www.cars.bg/u494306. Продава се поне от 5 месеца като цената му беше и по висока. Има външни забележки, но като цяло изглежда добре. Но аз не разбирам много, някой гледал ли го е? Той с какво окачване е? Според мен и сега е скъпо.

Колата няма бутон за повдигане.

Чет Май 17, 2012 4:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
На Легаси 2.5GX АТ 2000г. до скоростния лост има копче за различните режими на скоростната кутия. Те са:
Power - A/T - Hold.
Разбрах че power е спортния режим на кутията, A/T - нормален режим.
Но не знам Hold за какви условия е точно?? И по време на движение могат ли да се превключват с копчето или трябва на място да съм?

Съб Май 19, 2012 12:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 25
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги!Нов сьм вьв форума,а отдавна сьм фен на марката.
Моля кайете някой виждал ли е това суби и какво ви е мнението.
Цената ми се вижда висока,но пьк изглежда много прилично.
http://www.cars.bg/u677578
Благодаря предварително

Нед Май 27, 2012 9:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
HOLD бутона е нещо като тракшън контрол,помага за по добро сцепление на лед и сняг,в дълбок сняг по трудно се окопаваш,също така тръгва от втора и по наклон държи колата на място без да държиш спорачката,тази зима го използвах доста,можеш да го включваш и в движение.

Нед Май 27, 2012 10:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
q6olo6 написа:
Здравейте колеги!Нов сьм вьв форума,а отдавна сьм фен на марката.
Моля кайете някой виждал ли е това суби и какво ви е мнението.
Цената ми се вижда висока,но пьк изглежда много прилично.
http://www.cars.bg/u677578
Благодаря предварително

Колега, кола от Германия на почти 10 години на 87 000 км няма как да има... че и сменен ангренаж на 65 000 км... #-o

Пон Май 28, 2012 10:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 25
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
Нов фен
Отговори с цитат
BrainStormeR знам перфектно че от автокьща кола с реални километри няма да намеря,знам им всичките простотии на тьрговците,но по скоро вьпроса ми е дали някои от форума не е ходил да гледа този автомобил и евентуално в какво сьстояние е(на снимките изглежда много добре,а технически как е?),демек дали си струва да ходя да я гледам!Благодаря все пак за добронамерения отговор :good: Ако има колега от или около Габрово и му е на пьт ще сьм много благодарен да я погледне и аз искам да се орахатя с Легаси :cool: Не на градския транспорт :beer:

Вто Май 29, 2012 5:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 153
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 2008
Телефон: 0887201711
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте, все още не съм се сдобил с желаната кола, но тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details, на пръв поглед ми допада. Някой виждал ли я е и има ли впечатления за нея, защото ми е много далече от Варна. Предварителни благодарности.

Чет Май 31, 2012 3:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
miirro написа:
Здравейте, все още не съм се сдобил с желаната кола, но тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details, на пръв поглед ми допада. Някой виждал ли я е и има ли впечатления за нея, защото ми е много далече от Варна. Предварителни благодарности.

"Публикувана в 10:08 часа на 31 май, 2012 год."

Колега, обявата е от днес - нали не очакваш да получиш инфо за автомобил обявен преди 6 часа?
На една от снимките се виждат данни от борд-компютъра - 50л / 100 км - добър разход :facepalm:

Най-добре в сервиз ако ще купуваш, всичко друго си е риск и приказки...

Чет Май 31, 2012 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 47
Нов фен
Отговори с цитат
Според мен това е един от Най–коректните търговци в София. Колите винаги са му в много добро състояние, и през две седмици обновява авто парка почти целия, малко се задържат коли при него! Една Трибека я продаде за два дена нямах възможност да ида и да я видя. Колата на жена ми е от там и съм много доволен смени филтрите и маслото , регистрира я и на следващия ден отидох да си я взема готова с номерата застраховките и всичко. След това смених само тампони по окачването който ги бях чул при пробното кръгче, и ангренажния ремък и ролките. Това е което мога да споделя за ТЪРГОВЕЦА, за колата не съм я гледал.
Успех

Пет Юни 01, 2012 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 40
Автомобил: Lexus IS 200
Нов фен
Отговори с цитат
колеги, моля мнения за това легаси http://www.mobile.bg/11339093266762630, далечко ми е и въперки, че обявата е нова ако някой има инфо за колата или търговеца, моля да сподели. Малко ми е далеч но един приятел ще пътува утре до Пловдив и мога да го помоля да мине да я види, но той е много далеч от марката и ми се иска да чуя вашето мнение. И да питам - това е с въздушно окаване нали и ако да, колко може да струва подмяната. Мерси и поздрави.

Пет Юни 08, 2012 10:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 74
Автомобил: Legacy Royal 2,2
Нов фен
Отговори с цитат
На снимките изглежда запазена но много не ми харесва как са я напудрили, намазали и лъснали. А за километрите имам силни съмнения. Иначе как да се пробва вече има изписано много :) Тези комбита всичките са с въздушно окачване и регулиране по височина. Ако не се лъжа единия амортесьор нов е около 1000 лева а иначе може да се преправи с окачване от Outback.

Пет Юни 08, 2012 10:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 40
Автомобил: Lexus IS 200
Нов фен
Отговори с цитат
Overlorda написа:
На снимките изглежда запазена но много не ми харесва как са я напудрили, намазали и лъснали. А за километрите имам силни съмнения. Иначе как да се пробва вече има изписано много :) Тези комбита всичките са с въздушно окачване и регулиране по височина. Ако не се лъжа единия амортесьор нов е около 1000 лева а иначе може да се преправи с окачване от Outback.

А това преправяне трудно/лесно, скъпо/не чак толкова? И мен не не кефят толкова лъснатите екземпляри, но наистина излежда добре. Как може да се провери, без да се ходи в сервиз дали въздушното окачване е читаво. Задължително ще я закарам на майстор, но както казах ще помоля приятел да я погледне и ако каже че си заслужава, тогава мисля да питам за доверен сервиз в Пловдив и да се метна до там.

Пет Юни 08, 2012 1:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 74
Автомобил: Legacy Royal 2,2
Нов фен
Отговори с цитат
За жалост не знам, ще трябва другите колеги да кажат. Аз мойта като я взех вече беше преправена :)

Пет Юни 08, 2012 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  >