| Автор |
Съобщение |
|
SUBI
Регистриран на: Нед Юни 05, 2011 3:33 pm Постове: 54 Местоположение: София
Автомобил: Suzuki SX4 S-cross 1.4T Allgrip
Рейтинг: 0
|
Здравейте, искам да ви питам момци.. Окачването на Легаси седан 2002 въздушно ли е? А на комби Легаси? Знам че на Outback от тези години НЕ е със сигурност. Днес разгледах този екземпляр http://www.cars.bg/u494306. Продава се поне от 5 месеца като цената му беше и по висока. Има външни забележки, но като цяло изглежда добре. Но аз не разбирам много, някой гледал ли го е? Той с какво окачване е? Според мен и сега е скъпо.
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2012 8:22 pm |
|
|
|
Bat_Koko1
Регистриран на: Вто Авг 30, 2011 8:53 pm Постове: 110 Местоположение: Sofia, Bulgaria
Автомобил: Legacy 2.5 GX AT 2001
Рейтинг: 11
|
Добър вечер колега, Доколкото съм запознат, само GX версията/ниво на оборудване, би трябвало да е с въздушно окачване. Мисля че седана е само с нормално окачване. Поздрави. 
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2012 9:10 pm |
|
|
|
SUBI
|
|
Ами аз точно GX май искам, тъй като то е с големия двигател (2.5 156hp) както и автоматик. Лошото е че карам 90% градско и не искам много комби, поне не Легаси комби, защото е като кораб.
Прочетох че ако е с въздушно окачване има копче някъде вътре за снижаване или нещо такова. Къде се намира това копче понеже по него със сигурност мога да позная?
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 7:47 am |
|
|
|
izhelev
Регистриран на: Пон Апр 30, 2012 6:32 am Постове: 117 Местоположение: София
Автомобил: Toyota Verso 1.8 CVT
Телефон: +359897873851
Рейтинг: -12
|
|
Копчето се намира до скоростния лост /АТ/. Има 2 копчета: едното е за спортен режим, а другото е за въздушните възглавници. незнам защо ти трябват, аз като видя кола с въздушни възглавници и ми напомня за Ситроен / Мачета, Пичета и Борчета не обичам/.
_________________ BORN TO RUN
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 10:03 am |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|
SUBI написа: Ами аз точно GX май искам, тъй като то е с големия двигател (2.5 156hp) както и автоматик. Лошото е че карам 90% градско и не искам много комби, поне не Легаси комби, защото е като кораб. Прочетох че ако е с въздушно окачване има копче някъде вътре за снижаване или нещо такова. Къде се намира това копче понеже по него със сигурност мога да позная? С въздушно са само комби вариантите на Легаси, така че ако твърдо си се насочил към седан със сигурност няма да попаднеш на въпросното окачване. Успех! 
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 10:15 am |
|
|
|
SUBI
|
izhelev написа: Копчето се намира до скоростния лост /АТ/. Има 2 копчета: едното е за спортен режим, а другото е за въздушните възглавници. незнам защо ти трябват, аз като видя кола с въздушни възглавници и ми напомня за Ситроен / Мачета, Пичета и Борчета не обичам/. Не си ме разбрал. Не искам въздушно окачване. Щом седаните са с нормално окачване супер! Значи мога да се насоча към такова Суби. Съществени ли са разликите при facelifta от 2002 в техническо отношение?
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 10:43 am |
|
|
|
heterosapiens
Пресен - пресен
|
|
| Чет Май 17, 2012 3:27 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
SUBI написа: Здравейте, искам да ви питам момци.. Окачването на Легаси седан 2002 въздушно ли е? А на комби Легаси? Знам че на Outback от тези години НЕ е със сигурност. Днес разгледах този екземпляр http://www.cars.bg/u494306. Продава се поне от 5 месеца като цената му беше и по висока. Има външни забележки, но като цяло изглежда добре. Но аз не разбирам много, някой гледал ли го е? Той с какво окачване е? Според мен и сега е скъпо. Колата няма бутон за повдигане.
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 4:06 pm |
|
|
|
SUBI
|
|
На Легаси 2.5GX АТ 2000г. до скоростния лост има копче за различните режими на скоростната кутия. Те са: Power - A/T - Hold. Разбрах че power е спортния режим на кутията, A/T - нормален режим. Но не знам Hold за какви условия е точно?? И по време на движение могат ли да се превключват с копчето или трябва на място да съм?
|
|
|
|
| Съб Май 19, 2012 12:27 pm |
|
|
|
q6olo6
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
|
Здравейте колеги!Нов сьм вьв форума,а отдавна сьм фен на марката. Моля кайете някой виждал ли е това суби и какво ви е мнението. Цената ми се вижда висока,но пьк изглежда много прилично. http://www.cars.bg/u677578Благодаря предварително
|
|
|
|
| Нед Май 27, 2012 9:13 pm |
|
|
|
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164   
|
|
HOLD бутона е нещо като тракшън контрол,помага за по добро сцепление на лед и сняг,в дълбок сняг по трудно се окопаваш,също така тръгва от втора и по наклон държи колата на място без да държиш спорачката,тази зима го използвах доста,можеш да го включваш и в движение.
|
|
|
|
| Нед Май 27, 2012 10:24 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
q6olo6 написа: Здравейте колеги!Нов сьм вьв форума,а отдавна сьм фен на марката. Моля кайете някой виждал ли е това суби и какво ви е мнението. Цената ми се вижда висока,но пьк изглежда много прилично. http://www.cars.bg/u677578Благодаря предварително Колега, кола от Германия на почти 10 години на 87 000 км няма как да има... че и сменен ангренаж на 65 000 км... 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Пон Май 28, 2012 10:44 pm |
|
|
|
q6olo6
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
|
BrainStormeR знам перфектно че от автокьща кола с реални километри няма да намеря,знам им всичките простотии на тьрговците,но по скоро вьпроса ми е дали някои от форума не е ходил да гледа този автомобил и евентуално в какво сьстояние е(на снимките изглежда много добре,а технически как е?),демек дали си струва да ходя да я гледам!Благодаря все пак за добронамерения отговор  Ако има колега от или около Габрово и му е на пьт ще сьм много благодарен да я погледне и аз искам да се орахатя с Легаси  Не на градския транспорт 
|
|
|
|
| Вто Май 29, 2012 5:42 pm |
|
|
|
miirro
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 6:51 pm Постове: 153 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 2008
Телефон: 0887201711
Рейтинг: 7
|
|
| Чет Май 31, 2012 3:34 pm |
|
|
|
Vmax
|
"Публикувана в 10:08 часа на 31 май, 2012 год." Колега, обявата е от днес - нали не очакваш да получиш инфо за автомобил обявен преди 6 часа? На една от снимките се виждат данни от борд-компютъра - 50л / 100 км - добър разход Най-добре в сервиз ако ще купуваш, всичко друго си е риск и приказки...
|
|
|
|
| Чет Май 31, 2012 3:52 pm |
|
|
|
Bebo
|
|
Според мен това е един от Най–коректните търговци в София. Колите винаги са му в много добро състояние, и през две седмици обновява авто парка почти целия, малко се задържат коли при него! Една Трибека я продаде за два дена нямах възможност да ида и да я видя. Колата на жена ми е от там и съм много доволен смени филтрите и маслото , регистрира я и на следващия ден отидох да си я взема готова с номерата застраховките и всичко. След това смених само тампони по окачването който ги бях чул при пробното кръгче, и ангренажния ремък и ролките. Това е което мога да споделя за ТЪРГОВЕЦА, за колата не съм я гледал. Успех
|
|
|
|
| Пет Юни 01, 2012 3:19 pm |
|
|
|
mastersvara
Регистриран на: Пет Мар 02, 2012 1:50 pm Постове: 40 Местоположение: София
Автомобил: Lexus IS 200
|
колеги, моля мнения за това легаси http://www.mobile.bg/11339093266762630, далечко ми е и въперки, че обявата е нова ако някой има инфо за колата или търговеца, моля да сподели. Малко ми е далеч но един приятел ще пътува утре до Пловдив и мога да го помоля да мине да я види, но той е много далеч от марката и ми се иска да чуя вашето мнение. И да питам - това е с въздушно окаване нали и ако да, колко може да струва подмяната. Мерси и поздрави.
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 10:19 am |
|
|
|
Overlorda
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 8:43 pm Постове: 74 Местоположение: София,Банкя
Автомобил: Legacy Royal 2,2
|
На снимките изглежда запазена но много не ми харесва как са я напудрили, намазали и лъснали. А за километрите имам силни съмнения. Иначе как да се пробва вече има изписано много  Тези комбита всичките са с въздушно окачване и регулиране по височина. Ако не се лъжа единия амортесьор нов е около 1000 лева а иначе може да се преправи с окачване от Outback.
_________________ Няма лошо време, има неподготвени хора... Legacy Royal 2,2 1994 AT / Bulls TE
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 10:57 am |
|
|
|
mastersvara
Регистриран на: Пет Мар 02, 2012 1:50 pm Постове: 40 Местоположение: София
Автомобил: Lexus IS 200
|
Overlorda написа: На снимките изглежда запазена но много не ми харесва как са я напудрили, намазали и лъснали. А за километрите имам силни съмнения. Иначе как да се пробва вече има изписано много  Тези комбита всичките са с въздушно окачване и регулиране по височина. Ако не се лъжа единия амортесьор нов е около 1000 лева а иначе може да се преправи с окачване от Outback. А това преправяне трудно/лесно, скъпо/не чак толкова? И мен не не кефят толкова лъснатите екземпляри, но наистина излежда добре. Как може да се провери, без да се ходи в сервиз дали въздушното окачване е читаво. Задължително ще я закарам на майстор, но както казах ще помоля приятел да я погледне и ако каже че си заслужава, тогава мисля да питам за доверен сервиз в Пловдив и да се метна до там.
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 1:15 pm |
|
|
|
Overlorda
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 8:43 pm Постове: 74 Местоположение: София,Банкя
Автомобил: Legacy Royal 2,2
|
За жалост не знам, ще трябва другите колеги да кажат. Аз мойта като я взех вече беше преправена 
_________________ Няма лошо време, има неподготвени хора... Legacy Royal 2,2 1994 AT / Bulls TE
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 2:02 pm |
|
|
|