Ще ти кажа моите впечатления набързо, при условие че е здрава нали:
1. Колата е много удобна за каране напред, за завиване и назад

. На бабуни - друса!
2. Харчи повече от 10-14, бъди подготвен да е от 14 нагоре градско, защото автомата е 4 скорости и до 4-та никога няма да стигнеш, освен ако не си на Цариградско шосе.
3. Не е пъргава, защото е автомат, въпреки конете. Няма да става за състезание и дърпане по права, ако си мислиш нали. Импрезите нямат много общо с тези. Тази е тон и половина, и ако седнат 4 човека и сложиш бидона с джибрите, няма да изпревариш Импрезата, ама ще Ви е сгодно и меко возенето.
4. Газифицират се успешно за 1200-1400 лева

Аз съм един от малкото негазифицирани субаристи и затова са ме отлъчили от ордена. Като копахме кладенеца на вилата, бликна черна кал и оттогава карам по-спокойно.
5. Ако някой с друга кола те накара да се състезавате, избери маршрут: завой на баир нагоре, зимно време, песъчлив старт от място без подложен камък!
6. Относно обслужването - грубо 700-800 лева за всичко. Маслото трябва да е хубава синтетика, кафяво, да се точи, точи нали. Да е отлежало и леко стипцаво на вкус. Противно на очакванията, моята не харчи масло.
7. Не се притеснявай за зимата, имаш размразяване на огледалата, на задното имаш и обдухване а за гумите покрай вратите има спрейове, да не залепват и скърцат зимата.
8. Най-големият проблем на моята в момента е, че като поема силно въздух, скобата, дето държи механизма за колана се търка в кожата на седалката и леко проскърцва. Това ме дразни и вече докато карам, гледам да не дишам. Тъкмо не се запотява джама.
Сериозно, ако смяташ да я вземаш за да я настъпваш - недей. Това легаси е за сигурно, градско, лежерно и удобно каране. В никакъв случай не е "агресивна" кола.