Отговори на тема
 Вода в купето !!! 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: Legacy
Телефон: 0888683640
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, колата е Субару легаси б13 и има теч на вода в купето отпред при шофьора горе в ляво над педалите!
Някой да е имал подобен проблем или да е запознат с проблема ще съм благодарен да съдейства.

Пон Ное 28, 2022 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 29
Автомобил: Subaru Legacy 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте. Имам точно същия проблем, колата е легаси б12. Предполагам, че имам запушване на канала за изтичане на водата. Свалих пластмасата под чистачки те, но отгоре не се вижда нищо. Свалих подкалника - аха, същото. Как се стига до този шибн канал? Идеи. Благодаря.

Нед Май 12, 2024 10:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 200
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT 2006
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тази пролет на моя Форестър SF същия проблем,оказа се предното стъкло разлепено от шупла от ръжда.
Кобра Габрово го презалепиха без да свалят цялото стъкла и засега няма вода.Ръждата се почиства и обработва по тяхна технология.

Нед Май 12, 2024 1:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 33
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GT-tS
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако имаш люк си почисти дренажните отвори. Има схеми в нета, ще ги намериш лесно.

Чет Окт 10, 2024 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivosaxo написа:
Тази пролет на моя Форестър SF същия проблем,оказа се предното стъкло разлепено от шупла от ръжда.
Кобра Габрово го презалепиха без да свалят цялото стъкла и засега няма вода.Ръждата се почиства и обработва по тяхна технология.

Абсолютно същия проблем при Импрезата. При мен обаче го залепиха наново стъклото.

Нед Окт 13, 2024 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема