Здравейте колеги, колата е Субару легаси б13 и има теч на вода в купето отпред при шофьора горе в ляво над педалите! Някой да е имал подобен проблем или да е запознат с проблема ще съм благодарен да съдейства.
Здравейте. Имам точно същия проблем, колата е легаси б12. Предполагам, че имам запушване на канала за изтичане на водата. Свалих пластмасата под чистачки те, но отгоре не се вижда нищо. Свалих подкалника - аха, същото. Как се стига до този шибн канал? Идеи. Благодаря.
Нед Май 12, 2024 10:45 am
ivosaxo
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT 2006
Рейтинг: 109
Тази пролет на моя Форестър SF същия проблем,оказа се предното стъкло разлепено от шупла от ръжда. Кобра Габрово го презалепиха без да свалят цялото стъкла и засега няма вода.Ръждата се почиства и обработва по тяхна технология.
Тази пролет на моя Форестър SF същия проблем,оказа се предното стъкло разлепено от шупла от ръжда. Кобра Габрово го презалепиха без да свалят цялото стъкла и засега няма вода.Ръждата се почиства и обработва по тяхна технология.
Абсолютно същия проблем при Импрезата. При мен обаче го залепиха наново стъклото.