Отговори на тема
 Насочете ме,моля... 
Автор Съобщение

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ходих и гледах субаро легаси лимитед 99 - 00, 2,5 156 кс,автомат ,кожа, климатроник... това няма много голямо знаение :)
И по въпроса: в понеделник сме се уговорили да си кайа последната дума и искам съвет(моля без линкове)къде и при кой да го закарам да му направят пълна и наи реална диагностика?
Колата е внос от Швейцария,има сервизни документи,продавача се казва Петко и докарва често коли от там.Фамилията не му я знам имам му само телефона:0888 908691.Интересува ме дали някои е имал имане- вземане с него.Колицата ми изглейда на пръв поглед идеална.Има малко издрано на предната броня и салона е леко замърсен,но това са бели кахъри.Двигателя работи много спокоино на непоклатими 600об/минпокарах го около километър и по павета и не усетих някакъв проблем по окачването.
Това което ме притеснява е,че колата ми се струва доста тромава.това нормално ли е,щото все пак е 156кс,което не е зза подценяване
юДругото е че дори и не съм се возил в такова легаси и нямам база за сравнение,
ЗА ТОВА КОЛЕГИ ПОМАГАИТЕ!!! КАЖЕТЕ КЪДЕ 6ТЕ МИ КАЖАТ НАИ ТОчНО КОЛАТА СТАВА ЛИ ИЛИ НЕ СТАВА.(може и да не звучи скромно,но скромнича искам само адрес,лице и ако може телефон)
аре мерси предвАРИТЕЛНО И щЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ НА СЛЕДВАщОТО сабиране

Съб Май 16, 2009 5:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 30
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
добре си решил преди това да го погледне човек-спец. Във форума има много писано. все пак става дума за диагностика. Може да пробваш при Дани, изглежда повечето са доволни от него. http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=2764

Аз ходих при Митака, на банско шосе 3, но след покупката.
Все пак зависи кое ти е по удобно. Успех!!!

А това че ти се струва тромава, незнам. Аз съм с 125 коня и изобщо не ми изглежда тромава. Зависи какво си карал преди това. Най-добре да се закара на сервиз и там ще ти кажат.

Съб Май 16, 2009 6:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ми не знам тромава ми се стори и то доста :(
и кик даун от втора -първа и близо 6000об/мин и...
В момента катрам Астра G (полицеиските),1.4 TWINPORT, 90 КОНЯ - С нея въобще и не искам да го сравнявам щото е много пъргава,но го сравнявам със стария ми шлеп- Волво 740 2.3; 8 кл.; 133 коня, автомат,на газ,комби, 2 тонаживо тегло :) и не знам работата е спорна :-k :cry: ](*,)

Съб Май 16, 2009 7:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема