Ходих и гледах субаро легаси лимитед 99 - 00, 2,5 156 кс,автомат ,кожа, климатроник... това няма много голямо знаение
И по въпроса: в понеделник сме се уговорили да си кайа последната дума и искам съвет(моля без линкове)къде и при кой да го закарам да му направят пълна и наи реална диагностика?
Колата е внос от Швейцария,има сервизни документи,продавача се казва Петко и докарва често коли от там.Фамилията не му я знам имам му само телефона:0888 908691.Интересува ме дали някои е имал имане- вземане с него.Колицата ми изглейда на пръв поглед идеална.Има малко издрано на предната броня и салона е леко замърсен,но това са бели кахъри.Двигателя работи много спокоино на непоклатими 600об/минпокарах го около километър и по павета и не усетих някакъв проблем по окачването.
Това което ме притеснява е,че колата ми се струва доста тромава.това нормално ли е,щото все пак е 156кс,което не е зза подценяване
юДругото е че дори и не съм се возил в такова легаси и нямам база за сравнение,
ЗА ТОВА КОЛЕГИ ПОМАГАИТЕ!!! КАЖЕТЕ КЪДЕ 6ТЕ МИ КАЖАТ НАИ ТОчНО КОЛАТА СТАВА ЛИ ИЛИ НЕ СТАВА.(може и да не звучи скромно,но скромнича искам само адрес,лице и ако може телефон)
аре мерси предвАРИТЕЛНО И щЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ НА СЛЕДВАщОТО сабиране