| Автор |
Съобщение |
|
ronhi
Автомобил: Настоящ Subaru Outback V 3.6
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, престои ми поставянето АГУ на Субару Аутбек 3.6 фейслифт (2018) и избор къде да бъде монтирана. Засега съм се спрял на Брц София, но ще съм благодарен някой да сподели мнение за конкретния двигател къде е поставял и /или къде препоръчва. Същевременно необходимо ли е АГУ да има смазване на клапаните или друга особеност. Благодаря предварително.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 9:58 am |
|
|
|
valqk
|
Колега, почетете форума и най-вероятно ще се откажете от БРЦ София. Dynamic ART като цяло. Чака се, но си заслужава - особено за монтаж. 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 10:09 am |
|
|
|
Vmax
|
|
БРЦ София - не.
Както каза Валяка по-горе - Динамик Арт.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 10:24 am |
|
|
|
ronhi
|
|
Предишното ми Субару аутбек 2.5 IV беше с монтирана АГУ от динамик арт и беше с проблем, който точно в БРЦ ми го отстраниха. Иначе другия вариант който обмислям е бензин-газ в Благоевград.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 10:46 am |
|
|
|
gekon12
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2017 6:42 am Постове: 39 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 2011
Рейтинг: 59 
|
БРЦ слага и Митака. На мен ми сложи. Като цена една идея по-скъпо от други места. Като монтаж и работа отличен, никакви забележки. Но винаги има но , като срок просто забрави , три седмици седя колата. Относно смазването на клапаните, БРЦ си имат алгоритъм който периодично впръсква бензин на определен брой тактове , което ми се струва доста хитро като идея. Пише го и на официалния сайт.
_________________ SUBARU може да те закара до там, където само LAND CRUISER може да те върне.
Стара австралийска поговорка.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 3:31 pm |
|
|
|
Vmax
|
ronhi написа: Предишното ми Субару аутбек 2.5 IV беше с монтирана АГУ от динамик арт и беше с проблем, който точно в БРЦ ми го отстраниха. Иначе другия вариант който обмислям е бензин-газ в Благоевград. Най-добри отзиви идват от БРЦ Пловдив, моите впечатления от БРЦ София са негативни от личен опит, но доста назад във времето и нещата може да са променени. Тони е един от малкото хора, които са специализирани в ГИ за Субару и освен че познава газовите уредби, има доста добра експертиза и за самите коли - т.е. ще ти хване проблеми които не са свързани с газтта и т.н. Отделно работи много добре и със специализираните сервизи за Субару, така че това е бонус при проблеми. Минус при него е претоварването и че работи сам, затова човек трябва да си предвиди поне седмица за читав монтаж и настройка. 3.6 не е толкова труден за газифициране, по-важното е да технически изправен автомобила...
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 4:50 pm |
|
|
|
ronhi
|
Благодаря за споделеното инфо. Другия вариант, който също обмислям е https://benzin-gaz.com/, като гледам че имат известен опит със Субару, но не точно с този двигател…
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2025 8:25 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
|
Скептичен съм към каквито и да е доработки по оригинален автомобил. Единсвтено на 1 човек имам доверие да ми сложи газово на Субаруто и това е Иво Цочев от Варна. Защото и той кара Субару и първото газово ми го монтира преди повече от 20 г. За 3.6 от личен опит няма смисъл от истема за смазване. Аз имам, но почти не я бара при 80% градско каране и 1000 оборота.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Съб Окт 18, 2025 10:17 pm |
|
|
|
valqk
|
|
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Съб Окт 18, 2025 11:14 pm |
|
|
|
ronhi
|
|
Благодаря много за споделения опит. Надявам се всичко да мине добре и при мен с поставянето АГУ.
|
|
|
|
| Нед Окт 19, 2025 7:07 am |
|
|
|