| Автор |
Съобщение |
|
hitmn
Регистриран на: Пет Яну 06, 2012 2:08 am Постове: 362 Местоположение: Варна
Рейтинг: 30
|
|
Може ли малко инфо, защо точно не се получава !? Гледам насам натам се пишат разни работи, но какво толкова има вътре че не става ?!
|
|
|
|
| Съб Сеп 15, 2012 11:24 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
на мен ми сълзи масълце от рейката,супер ме дразни и някой ден трябва д асе разглоби и да се прати да се рециклира
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Съб Сеп 15, 2012 11:43 pm |
|
|
|
hitmn
|
|
а чука ли като напънеш на макс в някоя посока ?!
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 1:49 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
hitmn написа: а чука ли като напънеш на макс в някоя посока ?! не,не чука
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 8:04 am |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
hitmn написа: Може ли малко инфо, защо точно не се получава !? Гледам насам натам се пишат разни работи, но какво толкова има вътре че не става ?! Кое точно не се получава ? Вътре в една рейка има един червяк, гребен или както искаш го наречи, като му се изядат зъбите, не се получава или поне без да се навари нов, а не знам колко хора са склонни да карат с наварено кормилно управление. Ако пък тече, се продават дори и оригинални китове с втулки, о-пръстени и тн, а повечето дето рециклират рейки ги правят при стругари тия неща. В София има поне 10 места където правят рейки, като може би най-известните са в МЕИ-то и Жан на Окръжна б-ца. Чувал съм, че проблема е в затварянето на рейката, отварянето било лесно, не знам до колко това е истина.
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 9:57 am |
|
|
|
cokata
Автомобил: Outback 2.5 AT
Рейтинг: 0
|
hitmn написа: а чука ли като напънеш на макс в някоя посока ?! При мен има едно чукане като навия на макс и дам газ да тръгвам. Дали може да е от рейката? Има го и в двете посоки
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 3:14 pm |
|
|
|
hitmn
|
|
Ся не знам какво точно да кажа : 1. Знам че в Щатите ги рециклират. 2. Попаднах на няколко теми където, за да се справят с тропането слагат някакво допълнително охлаждане. Няма никаква логика за мен, но попага .... 3. В сервиза у Варнъ, споменаха че всички Аутбеци има ли таквиз проблеми. Като смеся и полученото от "subaruoutback.org" = слабото им място е рейката.
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 7:16 pm |
|
|
|
rado89
|
И мойта рейка тече леко и чука на пълен лев-десен.И аз съм заинтересован от темата.За сега съм се насочил към ремонтен комплект 
|
|
|
|
| Нед Сеп 16, 2012 10:10 pm |
|
|
|
bat bubi
|
И мойта просълзява съвсее-ее-м леко, но ужасно ме дразни и за това си взех едно немско "чудо" (което ако не се лъжа и колегите с Импрезите са го използвали) - Lec Wec и мисля, че дадох около 48 лв за 100 ml, но се сипва съвсем малко от него.....скоро ще го сипвам и ще пиша във времето.....но все пак нямам тракане, и това не е на добре 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Пон Сеп 17, 2012 6:34 pm |
|
|
|
quietriot
|
Хм да споделя горчив опит с рециклиране на рейката, прави го на Жан брат му известен в софия рециклатор , рейката течеше , майсторите я занесоха и той я рециклира срещу -250 лв +50 качан сваляне и 30 предница, след 6 м протече пак докато се наканя и 6 м гаранция при него изтече, поръчах от Марин от Варна ремонтен комплет за 120лв. в хоризонтална част с идеята да я оправи моя си майстор , разглобихме и ........................о майка му .............тъпак-а беше престъргал пръта за да си сложи собствените семеринги по-малки от оригиналните и................оригиналния ремонтен комплект вече хлопа...............и , купуване на рейка втора ръка от перник за 250 лв и ремонтен комплект за за 120 за продаване , става и за Аутбек 2,5 гаранция  ако някой му трябва. давам го сега за 90лв. Та полека с рециклаторитееееееееее особено софийските!!!!!
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 11:26 am |
|
|
|
valqk
|
Моята като я взех я карах 3години течаща и докато не се разхлопа съвсем. Теча беше толкова, че за 3те години не забелязах да мръдне течноста в казанчето... но накрая се разхлопа и след 6м каране хлопаща я смених с втора ръка при Yamashita_Sport (колега от форума)  . Засега съм доволен. Реших втора ръка пред рециклаж, точно поради горните причини - ОЛЕ МАЛЕ + 2-3ма приятели след 6м им протича.... а и да я наваряват - кой знае с какво я наваряват и кога пак ще се изяде и кога точно.
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 11:41 am |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
|
аз съм доволен от масторите от МЕИ след като вече един път "уж" ми бяха рециклирали при друг майстор една рейка на тойота старлет отидох при тях и рециклираха пак и вече може би на д 2 години нямам проблеми
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 1:57 pm |
|
|
|