Отговори на тема стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 109
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Моето е такова и нямам лоши впечатления/за сега/5000 км само откакто го имам.

Сря Фев 24, 2010 9:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И защо пише че е 2007 година ](*,)

Сря Фев 24, 2010 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 45
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.5L
Нов фен
Отговори с цитат
martin2000 написа:
Моето е такова и нямам лоши впечатления/за сега/5000 км само откакто го имам.

:-D Колега и ти имаше "лоши впечатления", бъди откровен и обективен... :wink:

Сря Фев 24, 2010 11:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
"само" със скоростната кутия имах проблем :-&

Пет Фев 26, 2010 11:00 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Харесал съм един Outback, който намерих в cars.bg - http://www.cars.bg/u13523

Дали случайно някой го е засичал и дали знае нещо за него?
И един страничен въпрос - в момента карам Мицубиши Галант V6 (което и възнамерявам да бартеросам за гореспоменатото Субару, ако с продавача се договорим). Какво да очаквам/не очаквам от Субаруто? Возия? Цени на ремонти? Къде мога да го прегледам във Варна?

Благодаря предварително!

Чет Апр 15, 2010 4:31 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И един страничен въпрос - в момента карам Мицубиши Галант V6 (което и възнамерявам да бартеросам за гореспоменатото Субару, ако с продавача се договорим). Какво да очаквам/не очаквам от Субаруто? Возия? Цени на ремонти? ТУК, ТУК и ТУК, както и ТУК!

Къде мога да го прегледам във Варна?
ТУК!
-----------------------------------------------
Темата е доста разисквана. Най-добре попрочети из форума и след това задавай въпросите. Ще отнеме време, но си струва.

Успех в начинанието - няма да сбъркаш. :smt023

Чет Апр 15, 2010 4:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тазз машина отдавна се продава дори и във форума,но аз мислех,че се е продала. Ето прегледай това:
viewtopic.php?f=12&t=2942

Чет Апр 15, 2010 5:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Minus 273, съвет и от мен ,,,карал съм преди време такъв Галант няколко месеца, а и съм продал два такива на клиенти във Варна...разликата не е малка....Като темперамент- Галанта е едно стъпало нагоре (независимо дали е ръчка или автомат), но като возия - Аутбека вози доста по комфортно, а и местата които можеш да посетиш с него са недостижими за Галанта....всичко е въпрос на приоритети - дали ще излизаш често извън пътя, дали търсиш проходимост и спокойствието от комфорта или кръвта ти е топла и обичаш реженето. Прецени си добре....разликата между двата автомобила не е малка.....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender...той е представител на марката...успех в преценката :smt023

Чет Апр 15, 2010 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ender написа:
Темата е доста разисквана. Най-добре попрочети из форума и след това задавай въпросите. Ще отнеме време, но си струва.

Благодаря ти за изчерпателния отговор.

Чет Апр 15, 2010 8:38 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
bat bubi написа:
Minus 273, съвет и от мен ,,,карал съм преди време такъв Галант няколко месеца, а и съм продал два такива на клиенти във Варна...разликата не е малка....Като темперамент- Галанта е едно стъпало нагоре (независимо дали е ръчка или автомат), но като возия - Аутбека вози доста по комфортно, а и местата които можеш да посетиш с него са недостижими за Галанта....всичко е въпрос на приоритети - дали ще излизаш често извън пътя, дали търсиш проходимост и спокойствието от комфорта или кръвта ти е топла и обичаш реженето. Прецени си добре....разликата между двата автомобила не е малка.....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender...той е представител на марката...успех в преценката :smt023

Е, аз търся не толкова темперамент, колкото комфорт и възможност да ходя, където си искам. Но все пак нека не избързваме и да видим дали ще се договорим с господина.

Чет Апр 15, 2010 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Отговори с цитат
minus273 написа:
ender написа:

Благодаря ти за изчерпателния отговор.

Ако ти се занимава - обади се и часове наред мога да ти обяснявам кое какви предимства има. Само че писането е по-бавно и по-тромаво. Затова във всеки форум се препоръчва първо да се ползва търсачката, а на много места повтарящи се теми ги трият без предупреждение.

Колегата bat bubi го е описал добре - искаш ли на шосе гъдел на педала караш големия двигател на Мазда-та. "За всичко друго - има SUBARU". Като последното също има гъдел на педала, но все пак спрямо Маздата вероятно отстъпва.

Както казах много е дълга темата за писане...

bat bubi написа:
....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender...

Нямам нищо общо с въпросния автомобил и не знам кой му е собственика така че спокойно можеш да "мътиш водата". А и да имах нещо общо не виждам защо това трябва да те спира...

Чет Апр 15, 2010 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 24
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей,

Накратко - от скоро съм с аутбек - ръчка. Но си я търсех 1/2 година. И търсенето ми започна с пробването на точно тази кола. Още сега искам да кажа - не съм авто-монтьор и не разбирам от коли :lol: и мнението ми ще бъде "потребителско" а не "професионално".
Колата е (беше преди 1/2 год.-сега не знам) много запазена. Няма петна, не е пушено.1-ия път отидох да я видя с жена ми - не бяхме се качвали дотогава в Субару. Дори още не се бяхме решили Форестър или Аутбек-тогава продавачът имаше и фори и се възползвахме да ги сравним. Запали от раз - никакво тракане, само тихичкото мъркане и специфичния звук на боксер мотора.
След 2 седмици отидохме с мой познат фен на субару, който разбираше и от автомати - оказва се че скоростната кутия е доста възлов момент, да я покараме - първия път само "чухме" двигателите. Направихме й около 3-4 км. тест в градски условия - нямаше винетка. Все пак минахме и по големи булеварди и пробвахме и kick down-a. За мен колата "просто" си вървеше като кола с 2,5 л. двигател, но коментара на фена беше "м-м-м много плавно ги реди...".
Не си спомням продавачът в кой сервиз каза че е обслужена - дали във Варна или при Митко в София, но си личеше (аматьорско мнение) че е.

На въпроса защо не съм я взел аз - бяхме единодушни с жената след теста, че сме свикнали на ръчка и че по - ще ни допадне кола с 3 педала :D . Доказателство - виж темата "Това е" в Аутбек :smt023

Това е с което аз мога да ти помогна. Предполагам, че очакваш по- "профи" мнение, но от мен толкова...

Успех с търсенето.

Чет Апр 15, 2010 10:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2782
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата много добре изглежда (от снимките), но явно цената е все още висока за криза (нищо че от 16000 е вече 13000) и затова се продава повече от година :)

Пет Апр 16, 2010 11:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Отговори с цитат
Сори Ender, не си ме разбрал....имах предвид "за оглед при "майстор", който може да се предложи във Варна" и тъй-като дълго време съм работил работата, която практикуваш в момента (а и все още продължавам, но това не е към темата) не е приятно някой да надскача колега, все пак по- отрано се беше включил в темата и беше предложил услугите на представителството Ви за оглед....за това счетох, че е редно да не предлагам и аз...това имах предвид под мътене на водата :smt023

Пет Апр 16, 2010 8:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Днес видях отблизо въпросния Outback. Добър е (макар и с някои съвсем малки забележки), но за съжаление с продавача май не успяхме да се споразумеем за цената.

Нейсе! Благодаря на всички за отговорите и мненията!

Пет Апр 16, 2010 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 176
Рейтинг: 102
Отговори с цитат
От доста време се чудя с какво този Outback е по-добър от всички останали, които се продадоха през последните 1-2 години, че стои на толкова висока цена?
Първо е американски, с доста по-малко екстри дори от базов европейски модел. Няма, кожа или поне алкантара, няма климатроник, няма потгрев на седалките. Изобщо си е най-орязана американска версия на модела с всичките им недостатъци. Километраж в мили, гориво в галони и т.н... без да споменаваме разни други дреболии. Сглобяван в Индиана, а не в Япония. Не съм сигурен дали не е и със стария двигател с двата вала (DOHC). Доколкото съм чел по американските форуми Американските модели дори след 2000 г. са със стария двигател...
От повече от 2 години следя пазара на тези коли в БГ и смея да твърдя, че се продадоха няколко Американски Аутбек-а и винаги цените им бяха поне с 1000-2000 от аналогична европейска версия. Тази конкретна кола обаче винаги е държала първенството по цена. И продължава да се продава...
Всичко написано по-горе си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.

Съб Апр 17, 2010 8:53 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Dobs написа:
От доста време се чудя с какво този Outback е по-добър от всички останали, които се продадоха през последните 1-2 години, че стои на толкова висока цена?
Първо е американски, с доста по-малко екстри дори от базов европейски модел. Няма, кожа или поне алкантара, няма климатроник, няма потгрев на седалките. Изобщо си е най-орязана американска версия на модела с всичките им недостатъци. Километраж в мили, гориво в галони и т.н... без да споменаваме разни други дреболии. Сглобяван в Индиана, а не в Япония. Не съм сигурен дали не е и със стария двигател с двата вала (DOHC). Доколкото съм чел по американските форуми Американските модели дори след 2000 г. са със стария двигател...
От повече от 2 години следя пазара на тези коли в БГ и смея да твърдя, че се продадоха няколко Американски Аутбек-а и винаги цените им бяха поне с 1000-2000 от аналогична европейска версия. Тази конкретна кола обаче винаги е държала първенството по цена. И продължава да се продава...
Всичко написано по-горе си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.

И на мен ми беше чудно защо е на толкова висока цена, но това в крайна сметка е решение на продавача и никой не може да го вини за това.
Относно екстрите - не огледах внимателно, но ми се стори, че чух: DRL (което не знам дали е екстра), ел. стъкла, ел. огледала, подгрев на седалките.
Лични впечатления - не бях чувал досега 2.5л 4-цилиндров двигател, но ми се стори доста шумен, в сравнение с моя V6 Мицубиши. Верно, след като поработи, се поуспокои и поутихна, но пак си беше шумничък. На последно, но не и по важност място - ръждата... Купето е в перфектно състояние - няма драскотини (с изключение на бордовете - но това е нормално за Варна). Отдолу обаче ми се стори, че е насъбрала доста ръжда. Аз имам едно Vivio '95, което е в по-добро състояние, а е със 7 години по-дърто.
Та, така. Успех на колегата в продажбата - колата е много добра, но парите, които искаше, ми се сториха в повече.
Простете любителския ми изказ - не разбирам от коли.

Съб Апр 17, 2010 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 23
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! Искам да попитам, дали някой е гледал тези МПС-та? Благодаря!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Съб Апр 17, 2010 9:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Трилитровия май не е в БГ :roll:

Пон Апр 19, 2010 12:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ми тя цената си е основен проблем за всяка продажба.Аз от октомври съм във форума и тая кола все е на тази цена.След 6 месеца тя не е по-нова....Ако продължава така да държи има голяма вероятност цената и да започне да се качва :-D след около 25години.То явно не му е съвсем за продаване ами ако се върже някой......
Както писаха всички по-горе тя колата сигурно е супер в това спор няма,но да връщаш клиенти днес е много смело.
Дано се намери купувач. :smt023

Пон Апр 19, 2010 7:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 157  >