Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
martin2000
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 0
|
|
Моето е такова и нямам лоши впечатления/за сега/5000 км само откакто го имам.
|
|
|
|
| Сря Фев 24, 2010 9:23 pm |
|
|
|
martin2000
|
И защо пише че е 2007 година ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
|
|
|
| Сря Фев 24, 2010 9:25 pm |
|
|
|
phalko
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 6:40 pm Постове: 45 Местоположение: Sofia
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.5L
|
martin2000 написа: Моето е такова и нямам лоши впечатления/за сега/5000 км само откакто го имам.  Колега и ти имаше "лоши впечатления", бъди откровен и обективен... 
|
|
|
|
| Сря Фев 24, 2010 11:29 pm |
|
|
|
martin2000
|
"само" със скоростната кутия имах проблем 
|
|
|
|
| Пет Фев 26, 2010 11:00 am |
|
|
|
minus273
Регистриран на: Нед Сеп 06, 2009 5:04 pm Постове: 13 Местоположение: Варна
|
Здравейте, Харесал съм един Outback, който намерих в cars.bg - http://www.cars.bg/u13523Дали случайно някой го е засичал и дали знае нещо за него? И един страничен въпрос - в момента карам Мицубиши Галант V6 (което и възнамерявам да бартеросам за гореспоменатото Субару, ако с продавача се договорим). Какво да очаквам/не очаквам от Субаруто? Возия? Цени на ремонти? Къде мога да го прегледам във Варна? Благодаря предварително!
_________________ Mitsubishi Lancer Sportback 2010 DI-D
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 4:31 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
И един страничен въпрос - в момента карам Мицубиши Галант V6 (което и възнамерявам да бартеросам за гореспоменатото Субару, ако с продавача се договорим). Какво да очаквам/не очаквам от Субаруто? Возия? Цени на ремонти? ТУК, ТУК и ТУК, както и ТУК!Къде мога да го прегледам във Варна?ТУК!----------------------------------------------- Темата е доста разисквана. Най-добре попрочети из форума и след това задавай въпросите. Ще отнеме време, но си струва. Успех в начинанието - няма да сбъркаш. 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 4:56 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Тазз машина отдавна се продава дори и във форума,но аз мислех,че се е продала. Ето прегледай това: viewtopic.php?f=12&t=2942
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 5:05 pm |
|
|
|
bat bubi
|
Minus 273, съвет и от мен ,,,карал съм преди време такъв Галант няколко месеца, а и съм продал два такива на клиенти във Варна...разликата не е малка....Като темперамент- Галанта е едно стъпало нагоре (независимо дали е ръчка или автомат), но като возия - Аутбека вози доста по комфортно, а и местата които можеш да посетиш с него са недостижими за Галанта....всичко е въпрос на приоритети - дали ще излизаш често извън пътя, дали търсиш проходимост и спокойствието от комфорта или кръвта ти е топла и обичаш реженето. Прецени си добре....разликата между двата автомобила не е малка.....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender...той е представител на марката...успех в преценката 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 7:41 pm |
|
|
|
minus273
|
ender написа: Темата е доста разисквана. Най-добре попрочети из форума и след това задавай въпросите. Ще отнеме време, но си струва. Успех в начинанието - няма да сбъркаш.  Благодаря ти за изчерпателния отговор.
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 8:38 pm |
|
|
|
minus273
|
bat bubi написа: Minus 273, съвет и от мен ,,,карал съм преди време такъв Галант няколко месеца, а и съм продал два такива на клиенти във Варна...разликата не е малка....Като темперамент- Галанта е едно стъпало нагоре (независимо дали е ръчка или автомат), но като возия - Аутбека вози доста по комфортно, а и местата които можеш да посетиш с него са недостижими за Галанта....всичко е въпрос на приоритети - дали ще излизаш често извън пътя, дали търсиш проходимост и спокойствието от комфорта или кръвта ти е топла и обичаш реженето. Прецени си добре....разликата между двата автомобила не е малка.....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender...той е представител на марката...успех в преценката  Е, аз търся не толкова темперамент, колкото комфорт и възможност да ходя, където си искам. Но все пак нека не избързваме и да видим дали ще се договорим с господина.
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 8:42 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|

minus273 написа: ender написа: Темата е доста разисквана. Най-добре попрочети из форума и след това задавай въпросите. Ще отнеме време, но си струва. Успех в начинанието - няма да сбъркаш.  Благодаря ти за изчерпателния отговор. Ако ти се занимава - обади се и часове наред мога да ти обяснявам кое какви предимства има. Само че писането е по-бавно и по-тромаво. Затова във всеки форум се препоръчва първо да се ползва търсачката, а на много места повтарящи се теми ги трият без предупреждение. Колегата bat bubi го е описал добре - искаш ли на шосе гъдел на педала караш големия двигател на Мазда-та. "За всичко друго - има SUBARU". Като последното също има гъдел на педала, но все пак спрямо Маздата вероятно отстъпва. Както казах много е дълга темата за писане... bat bubi написа: ....за оглед има и други възможности, но не желая да мътя водите на Ender... Нямам нищо общо с въпросния автомобил и не знам кой му е собственика така че спокойно можеш да "мътиш водата". А и да имах нещо общо не виждам защо това трябва да те спира...
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 9:16 pm |
|
|
|
FRENCHMAN
Регистриран на: Пон Авг 10, 2009 11:09 am Постове: 24 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|

Здравей, Накратко - от скоро съм с аутбек - ръчка. Но си я търсех 1/2 година. И търсенето ми започна с пробването на точно тази кола. Още сега искам да кажа - не съм авто-монтьор и не разбирам от коли  и мнението ми ще бъде "потребителско" а не "професионално". Колата е (беше преди 1/2 год.-сега не знам) много запазена. Няма петна, не е пушено.1-ия път отидох да я видя с жена ми - не бяхме се качвали дотогава в Субару. Дори още не се бяхме решили Форестър или Аутбек-тогава продавачът имаше и фори и се възползвахме да ги сравним. Запали от раз - никакво тракане, само тихичкото мъркане и специфичния звук на боксер мотора. След 2 седмици отидохме с мой познат фен на субару, който разбираше и от автомати - оказва се че скоростната кутия е доста възлов момент, да я покараме - първия път само "чухме" двигателите. Направихме й около 3-4 км. тест в градски условия - нямаше винетка. Все пак минахме и по големи булеварди и пробвахме и kick down-a. За мен колата "просто" си вървеше като кола с 2,5 л. двигател, но коментара на фена беше "м-м-м много плавно ги реди...". Не си спомням продавачът в кой сервиз каза че е обслужена - дали във Варна или при Митко в София, но си личеше (аматьорско мнение) че е. На въпроса защо не съм я взел аз - бяхме единодушни с жената след теста, че сме свикнали на ръчка и че по - ще ни допадне кола с 3 педала  . Доказателство - виж темата "Това е" в Аутбек Това е с което аз мога да ти помогна. Предполагам, че очакваш по- "профи" мнение, но от мен толкова... Успех с търсенето.
_________________ Outback 2.5, MT '02
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 10:15 pm |
|
|
|
plaskom
|
Колата много добре изглежда (от снимките), но явно цената е все още висока за криза (нищо че от 16000 е вече 13000) и затова се продава повече от година 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 11:29 am |
|
|
|
bat bubi
|
Сори Ender, не си ме разбрал....имах предвид "за оглед при "майстор", който може да се предложи във Варна" и тъй-като дълго време съм работил работата, която практикуваш в момента (а и все още продължавам, но това не е към темата) не е приятно някой да надскача колега, все пак по- отрано се беше включил в темата и беше предложил услугите на представителството Ви за оглед....за това счетох, че е редно да не предлагам и аз...това имах предвид под мътене на водата 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 8:05 pm |
|
|
|
minus273
|
|
Днес видях отблизо въпросния Outback. Добър е (макар и с някои съвсем малки забележки), но за съжаление с продавача май не успяхме да се споразумеем за цената.
Нейсе! Благодаря на всички за отговорите и мненията!
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 9:27 pm |
|
|
|
Dobs
Регистриран на: Чет Окт 04, 2007 2:21 pm Постове: 176 Местоположение: Бургас Рейтинг: 102  
|

От доста време се чудя с какво този Outback е по-добър от всички останали, които се продадоха през последните 1-2 години, че стои на толкова висока цена? Първо е американски, с доста по-малко екстри дори от базов европейски модел. Няма, кожа или поне алкантара, няма климатроник, няма потгрев на седалките. Изобщо си е най-орязана американска версия на модела с всичките им недостатъци. Километраж в мили, гориво в галони и т.н... без да споменаваме разни други дреболии. Сглобяван в Индиана, а не в Япония. Не съм сигурен дали не е и със стария двигател с двата вала (DOHC). Доколкото съм чел по американските форуми Американските модели дори след 2000 г. са със стария двигател... От повече от 2 години следя пазара на тези коли в БГ и смея да твърдя, че се продадоха няколко Американски Аутбек-а и винаги цените им бяха поне с 1000-2000 от аналогична европейска версия. Тази конкретна кола обаче винаги е държала първенството по цена. И продължава да се продава... Всичко написано по-горе си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.
_________________ Subaru Outback 2.5 '00 Subaru Outback Onyx XT '20
|
|
|
|
| Съб Апр 17, 2010 8:53 am |
|
|
|
minus273
|

Dobs написа: От доста време се чудя с какво този Outback е по-добър от всички останали, които се продадоха през последните 1-2 години, че стои на толкова висока цена? Първо е американски, с доста по-малко екстри дори от базов европейски модел. Няма, кожа или поне алкантара, няма климатроник, няма потгрев на седалките. Изобщо си е най-орязана американска версия на модела с всичките им недостатъци. Километраж в мили, гориво в галони и т.н... без да споменаваме разни други дреболии. Сглобяван в Индиана, а не в Япония. Не съм сигурен дали не е и със стария двигател с двата вала (DOHC). Доколкото съм чел по американските форуми Американските модели дори след 2000 г. са със стария двигател... От повече от 2 години следя пазара на тези коли в БГ и смея да твърдя, че се продадоха няколко Американски Аутбек-а и винаги цените им бяха поне с 1000-2000 от аналогична европейска версия. Тази конкретна кола обаче винаги е държала първенството по цена. И продължава да се продава... Всичко написано по-горе си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него. И на мен ми беше чудно защо е на толкова висока цена, но това в крайна сметка е решение на продавача и никой не може да го вини за това. Относно екстрите - не огледах внимателно, но ми се стори, че чух: DRL (което не знам дали е екстра), ел. стъкла, ел. огледала, подгрев на седалките. Лични впечатления - не бях чувал досега 2.5л 4-цилиндров двигател, но ми се стори доста шумен, в сравнение с моя V6 Мицубиши. Верно, след като поработи, се поуспокои и поутихна, но пак си беше шумничък. На последно, но не и по важност място - ръждата... Купето е в перфектно състояние - няма драскотини (с изключение на бордовете - но това е нормално за Варна). Отдолу обаче ми се стори, че е насъбрала доста ръжда. Аз имам едно Vivio '95, което е в по-добро състояние, а е със 7 години по-дърто. Та, така. Успех на колегата в продажбата - колата е много добра, но парите, които искаше, ми се сториха в повече. Простете любителския ми изказ - не разбирам от коли.
|
|
|
|
| Съб Апр 17, 2010 9:27 pm |
|
|
|
kivti
Регистриран на: Съб Фев 28, 2009 11:59 pm Постове: 23 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
| Съб Апр 17, 2010 9:51 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
Трилитровия май не е в БГ 
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 12:25 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Ми тя цената си е основен проблем за всяка продажба.Аз от октомври съм във форума и тая кола все е на тази цена.След 6 месеца тя не е по-нова....Ако продължава така да държи има голяма вероятност цената и да започне да се качва  след около 25години.То явно не му е съвсем за продаване ами ако се върже някой...... Както писаха всички по-горе тя колата сигурно е супер в това спор няма,но да връщаш клиенти днес е много смело. Дано се намери купувач. 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 7:33 pm |
|
|
|