Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
darug
|
|
В бг сайтовете ми се струва, че цените варират страшно много - другите обяви тръгват от 10к и спокойно си достигат 15к, т.е. 50% разлика в цената, затова и питам за средна цена за ориентир. А и не е като да има особено голямо предлагане у нас...
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2014 2:48 pm |
|
|
|
darug
|
По напред в темата някой беше писал че ще гледа този автомобил: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8et06bСегашния продавач му беше казал, че е карана основно в Гоце Делчев, но нещо мн. бързо го продават откакто е в Сф... (ако съм разбрал правилно). Дали се е случил този оглед?
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2014 8:25 pm |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
darug написа: В бг сайтовете ми се струва, че цените варират страшно много - другите обяви тръгват от 10к и спокойно си достигат 15к, т.е. 50% разлика в цената, затова и питам за средна цена за ориентир. А и не е като да има особено голямо предлагане у нас... Моето мнение за средна цена за такъв Аутбек е 13 000 лв. Под това рискуваш с нещо скъпо за смяна. Успех!
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2014 9:26 pm |
|
|
|
darug
|
|
Здравей, А не е ли по-смислено да се вземе някой от екземплярите, които гравитират по около 10к (естествено, преди това пак ще бъдат гледани в спец сервиз) и да се заделят тези 3к горница за фонд ремонти? Даже сумата за фонд обслужване и ремонт следва да бъде 4,5к, понеже и на запазения екземпляр от 13к все ще има нещо за правене или обслужване от порядъка на 1,5к.
|
|
|
|
| Вто Дек 30, 2014 10:01 am |
|
|
|
lub0o
Регистриран на: Чет Апр 24, 2014 7:46 pm Постове: 155 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Рейтинг: 0
|

darug написа: Здравей, А не е ли по-смислено да се вземе някой от екземплярите, които гравитират по около 10к (естествено, преди това пак ще бъдат гледани в спец сервиз) и да се заделят тези 3к горница за фонд ремонти? Даже сумата за фонд обслужване и ремонт следва да бъде 4,5к, понеже и на запазения екземпляр от 13к все ще има нещо за правене или обслужване от порядъка на 1,5к. Ако самата кола е много занемарена,това означава че после ще трябва да оправяш много неща(както интериор така и двигател скорости). Да не говорим за нервите по сервизите и загубеното време насам натам,а ако колата ти трябва как ще се предвижваш докато е в сервиза. Като цяло занемарена кола трудно ще я направиш да изглежда добре - тава са мокети,пластмаси,уреди по таблото и т.н. Аз моя Аутбек го взех за 12 300лв това лято,имаше и за около 10 000лв.Горната граница беше около 14 000лв - това за нов внос коли. Не си заслужава да се дават 2-3000лв по-малко и след това да започваш да я правиш,то всичко опира и до конкретната кола де.Може да има запазена,но със проблем в мотора и затова ниска цена и само мотора да се прави - така съм съгласен,но да почнеш вътре да я правиш от-до ти се отбива желанието да я караш.
|
|
|
|
| Вто Дек 30, 2014 10:32 am |
|
|
|
Vmax
|

darug написа: Здравей, А не е ли по-смислено да се вземе някой от екземплярите, които гравитират по около 10к (естествено, преди това пак ще бъдат гледани в спец сервиз) и да се заделят тези 3к горница за фонд ремонти? Даже сумата за фонд обслужване и ремонт следва да бъде 4,5к, понеже и на запазения екземпляр от 13к все ще има нещо за правене или обслужване от порядъка на 1,5к. Бъдещи ни колега ( надявам се ), Тъй като не познаваш марката, много силно ти препоръчвам да прочетеш инфото от: viewtopic.php?f=1&t=15245Както ти казах и по-горе - най-добре е да си намериш кола от чужбина ( сам или чрез доверено лице ) със сервизна история, втория добър вариант е да си купиш кола поддържана и карана от съфорумец, макар и рядко да изпадат такива. Кола от автокъща НЕ Е добър вариант  ( освен ако собственика не ти е брат или не си му спасил живота ) - писано е по темата и няма да спамим повече. Покупката на Субару на ниска цена крие много рискове с тежко финансово отражение в последствие - примери бол. Свържи се с БатБуби да ти разясни ситуацията и си преценявай. Успех с търсенето! Придържайте се към името и целта на темата, за да не става чат.
|
|
|
|
| Вто Дек 30, 2014 10:37 am |
|
|
|
darug
|
Колеги, Тази обява звучи обещаващо: http://www.cars.bg/c958302 Някой виждал ли е на живо автомобила? П.С: Кой от трите сервиза бихте ми препоръчали за оглед на автомобил с цел покупка - при Любо от Люлин, в STI или при Митака? Мерси, предварително.
|
|
|
|
| Съб Яну 03, 2015 11:35 am |
|
|
|
Vmax
|
darug написа: Колеги, Тази обява звучи обещаващо: http://www.cars.bg/c958302 Някой виждал ли е на живо автомобила? П.С: Кой от трите сервиза бихте ми препоръчали за оглед на автомобил с цел покупка - при Любо от Люлин, в STI или при Митака? Мерси, предварително. Колега, питаш два пъти за един и същ авотомобил??? Ако някой го е гледал ще пише, ако наистина търсиш кола - отиди да я видиш, за оглед пари не взимат. За сервизите си има тема - в който и да отидеш ще ти свършат работа - огледа е най-простото нещо.
|
|
|
|
| Съб Яну 03, 2015 11:49 am |
|
|
|
kiiiiko
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
|
Здравейте, дали има някой от Бургас, който е гледал ето този автомобил? http://www.cars.bg/c987586Благодаря предварително 
_________________ SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
|
|
| Сря Яну 14, 2015 6:33 pm |
|
|
|
sniper
Регистриран на: Нед Дек 18, 2011 2:06 pm Постове: 96 Местоположение: Враца
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
|
|
"kiiiiko". Начиии, пък на теб проблема ти е най малък. Влизаш в "Срещи и мероприятия" после в "Срещи в Бургас" и там на пичовете правиш запитване за насоки и помощ за оглед, поне бегъл. Тия по морето само Субару карат, не, че друго, ама си е за завист. Повече Субарута карат само във Варна, не е ги срам.
Поздрави!
|
|
|
|
| Сря Яну 14, 2015 8:17 pm |
|
|
|
kiiiiko
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
|
sniper написа: "kiiiiko". Начиии, пък на теб проблема ти е най малък. Влизаш в "Срещи и мероприятия" после в "Срещи в Бургас" и там на пичовете правиш запитване за насоки и помощ за оглед, поне бегъл. Тия по морето само Субару карат, не, че друго, ама си е за завист. Повече Субарута карат само във Варна, не е ги срам.
Поздрави! Прав си "sniper", точно отивам към тоя раздел Поздрави
_________________ SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
|
|
| Сря Яну 14, 2015 9:27 pm |
|
|
|
NORTICUS
Автомобил: Subaru Outback III H6
Телефон: 0886743229
Рейтинг: 104  
|
Здравейте колеги ! Предстои ми да правя оглед и евентуална покупка на този автомобил : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8kfhy0Моля ако някой има информация за състояние ,поддръжка ,ремонти и т.н. да сподели мнението си ! Ще бъда много благодарен !
_________________ http://www.zeitgeistmovie.com/
|
|
|
|
| Пет Яну 16, 2015 9:40 am |
|
|
|
INM
|
Здравейте, гледам един прилично изглеждаш Outback, обаче обявата е много стара(11.2014г.). Та се чудя, явно нещо не му е наред? Някой да е ходил да го гледа? В София е обявата, пък аз съм от Варна. Ако някой го е проверявал ще ми е от полза http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8li4g9
|
|
|
|
| Пон Яну 19, 2015 12:24 pm |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
INM написа: Здравейте, гледам един прилично изглеждаш Outback, обаче обявата е много стара(11.2014г.). Та се чудя, явно нещо не му е наред? Някой да е ходил да го гледа? В София е обявата, пък аз съм от Варна. Ако някой го е проверявал ще ми е от полза http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8li4g9Аз по-скоро се чудя дали има нещо, което евентуално му е наред. Автокъща на Горубляне, само като видиш описанието "2.5I..136 к.с.." Възможността някой сериозен член на форума да я е гледал клони към 0, така, че моят съвет е да не си губиш времето с този екземпляр. Успех!
|
|
|
|
| Пон Яну 19, 2015 12:42 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
Не съм гледал колата,но на прима виста мога да ти кажа какво не и е наред:1-продава се на Горубляне,2-няма такъв Аутбек с 136 к.с.,3-не ми се вярва и да е октомври 2001,отделно е и много постна.По снимка толкова.С колегата сме писали по едно и също време 
|
|
|
|
| Пон Яну 19, 2015 12:45 pm |
|
|
|
INM
|
Благодаря Ви момчета и на мен ми е много съмнителна. Със сигурност няма да се разкарам заради тази обява. Голям кът били тия Аутбаци 
|
|
|
|
| Пон Яну 19, 2015 4:00 pm |
|
|
|
dacarfiol
|
Здравейте, реших да сменям моето Легаси със Outback. Оказва се, че няма кой знае колко голямо предлагане, но все пак съм се спрял на два варианта. Можете ли да помогнете с някаква информация за тази машина ( предлага се от автокъща DEFY777 ) : http://www.car24.bg/11421506935727932или за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8oamxmВтората ми изглежда щатско изпълнение, но в обявата няма кой знае колко подробности. Благодаря ви предварително.
|
|
|
|
| Вто Яну 27, 2015 6:57 am |
|
|
|
brymbrym
Регистриран на: Съб Фев 18, 2012 11:00 pm Постове: 180 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73 
|
|
...то и първата обява е щатско изпълнение , с тези декоративни лайсни няма как да е. Автокъща DEFY777 до колкото знам се занимава с внос на американски Субарата. Колата изглежда страхотно! Е няма всички екстри за модела - Paddle shift , но трябва човек да се примери и с някой неудобства с показание на мили, Фаренхайт,радио ..., но имаш по-голям клиренс Не виждам и духалките за задните седалки май нещо липсват ...
|
|
|
|
| Вто Яну 27, 2015 9:36 am |
|
|
|
dacarfiol
|
Благодаря за бързия отговор  Доста се чудех за какво е този отвор там, явно ще се търсят духалки  Показанията в мили мога да ги преживеч, за фаренхайтите малко ще ми е по трудничко, но и това не е болка за умиране, цифрите не правят колата. Ще се разходя до там за видя какво е положението.
|
|
|
|
| Вто Яну 27, 2015 12:34 pm |
|
|
|
iboB
Регистриран на: Нед Фев 08, 2015 4:22 pm Постове: 14 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
| Нед Фев 08, 2015 5:37 pm |
|
|
|