Отговори на тема стр <  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
В бг сайтовете ми се струва, че цените варират страшно много - другите обяви тръгват от 10к и спокойно си достигат 15к, т.е. 50% разлика в цената, затова и питам за средна цена за ориентир. А и не е като да има особено голямо предлагане у нас...

Пон Дек 29, 2014 2:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
По напред в темата някой беше писал че ще гледа този автомобил: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8et06b
Сегашния продавач му беше казал, че е карана основно в Гоце Делчев, но нещо мн. бързо го продават откакто е в Сф... (ако съм разбрал правилно). Дали се е случил този оглед?

Пон Дек 29, 2014 8:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
darug написа:
В бг сайтовете ми се струва, че цените варират страшно много - другите обяви тръгват от 10к и спокойно си достигат 15к, т.е. 50% разлика в цената, затова и питам за средна цена за ориентир. А и не е като да има особено голямо предлагане у нас...

Моето мнение за средна цена за такъв Аутбек е 13 000 лв. Под това рискуваш с нещо скъпо за смяна.

Успех!

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Пон Дек 29, 2014 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравей,
А не е ли по-смислено да се вземе някой от екземплярите, които гравитират по около 10к (естествено, преди това пак ще бъдат гледани в спец сервиз) и да се заделят тези 3к горница за фонд ремонти? Даже сумата за фонд обслужване и ремонт следва да бъде 4,5к, понеже и на запазения екземпляр от 13к все ще има нещо за правене или обслужване от порядъка на 1,5к.

Вто Дек 30, 2014 10:01 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
darug написа:
Здравей,
А не е ли по-смислено да се вземе някой от екземплярите, които гравитират по около 10к (естествено, преди това пак ще бъдат гледани в спец сервиз) и да се заделят тези 3к горница за фонд ремонти? Даже сумата за фонд обслужване и ремонт следва да бъде 4,5к, понеже и на запазения екземпляр от 13к все ще има нещо за правене или обслужване от порядъка на 1,5к.

Ако самата кола е много занемарена,това означава че после ще трябва да оправяш много неща(както интериор така и двигател скорости).
Да не говорим за нервите по сервизите и загубеното време насам натам,а ако колата ти трябва как ще се предвижваш докато е в сервиза.
Като цяло занемарена кола трудно ще я направиш да изглежда добре - тава са мокети,пластмаси,уреди по таблото и т.н.
Аз моя Аутбек го взех за 12 300лв това лято,имаше и за около 10 000лв.Горната граница беше около 14 000лв - това за нов внос коли.
Не си заслужава да се дават 2-3000лв по-малко и след това да започваш да я правиш,то всичко опира и до конкретната кола де.Може да има запазена,но със проблем в мотора и затова ниска цена и само мотора да се прави - така съм съгласен,но да почнеш вътре да я правиш от-до ти се отбива желанието да я караш.

Вто Дек 30, 2014 10:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
darug написа:
Здравей,

Бъдещи ни колега ( надявам се ),

Тъй като не познаваш марката, много силно ти препоръчвам да прочетеш инфото от:
viewtopic.php?f=1&t=15245

Както ти казах и по-горе - най-добре е да си намериш кола от чужбина ( сам или чрез доверено лице ) със сервизна история, втория добър вариант е да си купиш кола поддържана и карана от съфорумец, макар и рядко да изпадат такива.
Кола от автокъща НЕ Е добър вариант :idea: ( освен ако собственика не ти е брат или не си му спасил живота ) - писано е по темата и няма да спамим повече.

Покупката на Субару на ниска цена крие много рискове с тежко финансово отражение в последствие - примери бол.

Свържи се с БатБуби да ти разясни ситуацията и си преценявай.

Успех с търсенето!

Придържайте се към името и целта на темата, за да не става чат.

Вто Дек 30, 2014 10:37 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колеги,

Тази обява звучи обещаващо:
http://www.cars.bg/c958302
Някой виждал ли е на живо автомобила?

П.С: Кой от трите сервиза бихте ми препоръчали за оглед на автомобил с цел покупка - при Любо от Люлин, в STI или при Митака?

Мерси, предварително.

Съб Яну 03, 2015 11:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
darug написа:
Колеги,

Тази обява звучи обещаващо:
http://www.cars.bg/c958302
Някой виждал ли е на живо автомобила?

П.С: Кой от трите сервиза бихте ми препоръчали за оглед на автомобил с цел покупка - при Любо от Люлин, в STI или при Митака?

Мерси, предварително.

Колега, питаш два пъти за един и същ авотомобил??? Ако някой го е гледал ще пише, ако наистина търсиш кола - отиди да я видиш, за оглед пари не взимат.
За сервизите си има тема - в който и да отидеш ще ти свършат работа - огледа е най-простото нещо.

Съб Яну 03, 2015 11:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, дали има някой от Бургас, който е гледал ето този автомобил?
http://www.cars.bg/c987586
Благодаря предварително :beer:

Сря Яну 14, 2015 6:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
"kiiiiko".
Начиии, пък на теб проблема ти е най малък. Влизаш в "Срещи и мероприятия" после в "Срещи в Бургас" и там на пичовете правиш запитване за насоки и помощ за оглед, поне бегъл.
Тия по морето само Субару карат, не, че друго, ама си е за завист.
Повече Субарута карат само във Варна, не е ги срам.

Поздрави!

Сря Яну 14, 2015 8:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
sniper написа:
"kiiiiko".
Начиии, пък на теб проблема ти е най малък. Влизаш в "Срещи и мероприятия" после в "Срещи в Бургас" и там на пичовете правиш запитване за насоки и помощ за оглед, поне бегъл.
Тия по морето само Субару карат, не, че друго, ама си е за завист.
Повече Субарута карат само във Варна, не е ги срам.

Поздрави!

Прав си "sniper", точно отивам към тоя раздел :)
Поздрави

Сря Яну 14, 2015 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 62
Автомобил: Subaru Outback III H6
Телефон: 0886743229
Рейтинг: 104
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги !
Предстои ми да правя оглед и евентуална покупка на този автомобил :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8kfhy0
Моля ако някой има информация за състояние ,поддръжка ,ремонти и т.н. да сподели мнението си !
Ще бъда много благодарен !

Пет Яну 16, 2015 9:40 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 11
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
гледам един прилично изглеждаш Outback, обаче обявата е много стара(11.2014г.). Та се чудя, явно нещо не му е наред?
Някой да е ходил да го гледа? В София е обявата, пък аз съм от Варна. Ако някой го е проверявал ще ми е от полза :-?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8li4g9

Пон Яну 19, 2015 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 216
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
INM написа:
Здравейте,
гледам един прилично изглеждаш Outback, обаче обявата е много стара(11.2014г.). Та се чудя, явно нещо не му е наред?
Някой да е ходил да го гледа? В София е обявата, пък аз съм от Варна. Ако някой го е проверявал ще ми е от полза :-?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8li4g9

Аз по-скоро се чудя дали има нещо, което евентуално му е наред. Автокъща на Горубляне, само като видиш описанието "2.5I..136 к.с.." Възможността някой сериозен член на форума да я е гледал клони към 0, така, че моят съвет е да не си губиш времето с този екземпляр. Успех!

Пон Яну 19, 2015 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не съм гледал колата,но на прима виста мога да ти кажа какво не и е наред:1-продава се на Горубляне,2-няма такъв Аутбек с 136 к.с.,3-не ми се вярва и да е октомври 2001,отделно е и много постна.По снимка толкова.С колегата сме писали по едно и също време :pardon:

Пон Яну 19, 2015 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря Ви момчета и на мен ми е много съмнителна. Със сигурност няма да се разкарам заради тази обява.
Голям кът били тия Аутбаци :cry:

Пон Яну 19, 2015 4:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
реших да сменям моето Легаси със Outback. Оказва се, че няма кой знае колко голямо предлагане, но все пак съм се спрял на два варианта. Можете ли да помогнете с някаква информация за тази машина ( предлага се от автокъща DEFY777 ) :
http://www.car24.bg/11421506935727932

или за тази:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8oamxm

Втората ми изглежда щатско изпълнение, но в обявата няма кой знае колко подробности.
Благодаря ви предварително.

Вто Яну 27, 2015 6:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
...то и първата обява е щатско изпълнение , с тези декоративни лайсни няма как да е. Автокъща DEFY777 до колкото знам се занимава с внос на американски Субарата. Колата изглежда страхотно! Е няма всички екстри за модела - Paddle shift , но трябва човек да се примери и с някой неудобства с показание на мили, Фаренхайт,радио ..., но имаш по-голям клиренс Не виждам и духалките за задните седалки май нещо липсват ...

Вто Яну 27, 2015 9:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за бързия отговор :) Доста се чудех за какво е този отвор там, явно ще се търсят духалки :) Показанията в мили мога да ги преживеч, за фаренхайтите малко ще ми е по трудничко, но и това не е болка за умиране, цифрите не правят колата. Ще се разходя до там за видя какво е положението.

Вто Яну 27, 2015 12:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Някой дали има информация за това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 1173901837

Благодаря

Нед Фев 08, 2015 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 157  >