|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Outback 2.5 XT или 3.0 H6
| Автор |
Съобщение |
|
=Alex=
|
|
Просто съм предубеден към това гориво, колега. Мой бек бих си го карал на горивото, за което е създадена/проектирана колата. Дори като преглеждах измамното Легаси при Митака, на съседния подемник имаше едно Н6, на газ, което не можеше да си нареди цилиндрите и притракваше точно като дизел. Пък ако ще и 45,000 да струва уредбата му, просто не е моето решение. Ама това е стара тема - ясно е, че с газ върви без пари и прочее... Друг е въпроса как газта понася на Субару моторите... А за печката - приветствам. Всяка стотинка в нея си заслужава.
|
|
|
|
| Чет Яну 10, 2013 1:07 am |
|
|
|
kkali
Телефон: 0897512004
Рейтинг: 0
|
Здравейте, харесала съм си един outback 2.5XT, но имам въпрос, някой знае ли как седят нещата с газовата уредба. Човекът си е сложил и твърди, че си работи и няма проблеми и все пак съм чувала, че на коли с двигател бензин с турбо е почти невъзможно да се сложи газ. Благодаря предварително 
|
|
|
|
| Нед Ное 13, 2016 11:23 am |
|
|
|
dimitrov2000
|
|
Няма проблем по принцип, при следните условия: 1. Качествена газова уредба /възможност за самонастройка по компютъра на колата, която максимално да компенсира разликата в горивата - работен цикъл, скорост на изгаряне и т.н./; 2. Качествена настройка /не трябва да светят никакви чекове и който те убеждава, че е нормално, не му вярвай/; 3. По често обслужване - реглаж на клапани, въздушен филтър, особено, ако т.1 не е съвсем изпълнена...
|
|
|
|
| Нед Ное 13, 2016 12:37 pm |
|
|
|
don_pepone
Регистриран на: Пон Юли 07, 2014 3:36 pm Постове: 71 Местоположение: Добрич/Варна
Телефон: 0898237796
Рейтинг: 34
|
|
Подкрепям казаното Като ще дбавя че вече дори е лесна абота да се газифицира турбо кола стига да не сме с нагласара че ще е на цена като за 2.0 150 коня (примерно) Към днешна дата има компоненти които да "угодят"и на най-капризнатани мощна бензинова система. Има изпарители за по400 коня газови инжектори с характеристик близки до бензиновите. Същото е и с електрониката-вече не една марка предлага самоадаптивни компютри с Obd връзка и тн П.с аз лично карам 2.8 турбо шестак на газ от вече година и нямам забележки . и който казва ,че няма как да върви добре на газ, то нее карал кола с добре подбрана конфигурация. П.с 2 аз се чудя защо Хт-то гори повече, предвид че при сходно каране би трябвало Турбо мотора да е по-разтоварен
_________________Мненията са като задниците- колкото и да не ни хареса,всеки си има 
|
|
|
|
| Вто Ное 15, 2016 9:07 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |