Отговори на тема стр <  1, 2
 Outback 2.5 XT или 3.0 H6 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Просто съм предубеден към това гориво, колега. Мой бек бих си го карал на горивото, за което е създадена/проектирана колата. Дори като преглеждах измамното Легаси при Митака, на съседния подемник имаше едно Н6, на газ, което не можеше да си нареди цилиндрите и притракваше точно като дизел. Пък ако ще и 45,000 да струва уредбата му, просто не е моето решение. Ама това е стара тема - ясно е, че с газ върви без пари и прочее... Друг е въпроса как газта понася на Субару моторите...
А за печката - приветствам. Всяка стотинка в нея си заслужава.

Чет Яну 10, 2013 1:07 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 8
Телефон: 0897512004
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, харесала съм си един outback 2.5XT, но имам въпрос, някой знае ли как седят нещата с газовата уредба. Човекът си е сложил и твърди, че си работи и няма проблеми и все пак съм чувала, че на коли с двигател бензин с турбо е почти невъзможно да се сложи газ. Благодаря предварително :)

Нед Ное 13, 2016 11:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 382
Автомобил: 2006 Outback H6
Рейтинг: 324
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма проблем по принцип, при следните условия:
1. Качествена газова уредба /възможност за самонастройка по компютъра на колата, която максимално да компенсира разликата в горивата - работен цикъл, скорост на изгаряне и т.н./;
2. Качествена настройка /не трябва да светят никакви чекове и който те убеждава, че е нормално, не му вярвай/;
3. По често обслужване - реглаж на клапани, въздушен филтър, особено, ако т.1 не е съвсем изпълнена...

Нед Ное 13, 2016 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Телефон: 0898237796
Рейтинг: 34
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Подкрепям казаното
Като ще дбавя че вече дори е лесна абота да се газифицира турбо кола стига да не сме с нагласара че ще е на цена като за 2.0 150 коня (примерно)
Към днешна дата има компоненти които да "угодят"и на най-капризнатани мощна бензинова система. Има изпарители за по400 коня газови инжектори с характеристик близки до бензиновите. Същото е и с електрониката-вече не една марка предлага самоадаптивни компютри с Obd връзка и тн
П.с аз лично карам 2.8 турбо шестак на газ от вече година и нямам забележки . и който казва ,че няма как да върви добре на газ, то нее карал кола с добре подбрана конфигурация.
П.с 2 аз се чудя защо Хт-то гори повече, предвид че при сходно каране би трябвало Турбо мотора да е по-разтоварен

Вто Ное 15, 2016 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2