|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Моето Субару номер 6 - Outback H6
| Автор |
Съобщение |
|
SUBR
Регистриран на: Съб Сеп 14, 2013 11:48 pm Постове: 221 Местоположение: София
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
|
2,358.63 лв.  Колега какво си обслужвал за тази сума ? 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 5:27 pm |
|
|
|
petko 69
|
bozzerreaneux написа: petko 69 написа: Вчера си взех мойта от Павлин,масло ат,филтър ,обтегачи 2бр и водачи 7бр на ангренажна верига,ролки на климатик алтернатор,семеринги,опръстени на хидравлика,задни накладки ,пистов ремък,антифриз,маркучи ,скоби идр. 1350лв/.Отделно 8л масло Ред лаин с две добавки 300лв.Това за 50 000км обслужване.  Обаче Н6 кефа няма цена  Eее какво, сега ще си ги мерим на обща сума за обслужване ли??  Към цената добавям 2бр предни пружини 300лв. 2бр.предни дискове и накладки 450лв с труд100лв и ето изравнихме резултата. 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 5:41 pm |
|
|
|
steling
|
Eее какво, сега ще си ги мерим на обща сума за обслужване ли?? Абе хора какви коли си купувате, не разбирам?!? защо тия хиляди левове?? А Не се ли продават читави коли? Малко по скъпи ама после да си караш с кеф, не да висиш в сервизи и да наливаш. Аз не бих си купил кола с 2000лв. ремонти. По добре някой като мене дето ги стяга и продава чакайте и си купете кола  То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам, щето една Н6 върви 6-7к. нов внос и ако е вярно това което сте написали "2358.00" лв. ми тя си отиде на 10К. от раз
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 7:18 pm |
|
|
|
petko 69
|
Всичко това са консумативи,а моята кола я докараха на ход от Германия с тюф от преди 3месеца ,обаче километрите се трупат и си сака нейното. 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 7:59 pm |
|
|
|
dragoveli
Регистриран на: Пон Юли 16, 2012 4:40 pm Постове: 654 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194    
|

steling написа: Eее какво, сега ще си ги мерим на обща сума за обслужване ли?? Абе хора какви коли си купувате, не разбирам?!? защо тия хиляди левове?? А Не се ли продават читави коли? Малко по скъпи ама после да си караш с кеф, не да висиш в сервизи и да наливаш. Аз не бих си купил кола с 2000лв. ремонти. По добре някой като мене дето ги стяга и продава чакайте и си купете кола  То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам, щето една Н6 върви 6-7к. нов внос и ако е вярно това което сте написали "2358.00" лв. ми тя си отиде на 10К. от раз Част от хората във форума си наливат по няколко хиляди лева в напълно здрава и работеща кола,като просто за личен кеф подменят с къстам части(примерно олекотени маховици,шайби и тн. или ковани биели бутала и тн.)напълно здрави части и възли,та ти не съди за състоянието на някоя кола по сумата налята в нея.  Другия момент е цената на консумативите,някой предпочитат "тънка лайсна",други само най-доброто често превишаващо OEM-ските части и консумативи...П.П Пропуснах да спомена че твоята кола е малко вероятно да я продадеш на цената която и търсиш защото хората склонни да дадът цена над пазарната имат други изисквания, за справки можеш да попиташ Боян поне ти е градски. 
|
|
Последна промяна dragoveli на Пет Фев 20, 2015 9:15 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пет Фев 20, 2015 8:51 pm |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
При мен все пак цената включва и комплект вериги + смяна и останалото си е стандартното първоначално обслужване.. (правено в един от софийските сервизи) Мисля си, че дори и сметката да порасне до 10-11К след покупката, за тази кола специално, това съвсем не е тавана, а по-скоро радостен факт.. 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 9:00 pm |
|
|
|
petko 69
|
bozzerreaneux написа: При мен все пак цената включва и комплект вериги + смяна и останалото си е стандартното първоначално обслужване.. (правено в един от софийските сервизи) Мисля си, че дори и сметката да порасне до 10-11К след покупката, за тази кола специално, това съвсем не е тавана, а по-скоро радостен факт..  
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 9:11 pm |
|
|
|
steling
|
Част от хората във форума си наливат по няколко хиляди лева в напълно здрава и работеща кола,като просто за личен кеф подменят с къстам части(примерно олекотени маховици,шайби и тн. или ковани биели бутала и тн.)напълно здрави части и възли,та ти не съди за състоянието на някоя кола по сумата налята в нея.  Другия момент е цената на консумативите,някой предпочитат "тънка лайсна",други само най-доброто често превишаващо OEM-ските части и консумативи...[/quote] не искам да влизам в спорове просто ми стана интересно. Всеки сам си решава къде и какво да харчи. Аз моите части ги купувам от Мимо, и предпочитам истински.  и не евтини. Но за кола която струва 8-9К лева, даването на 30% от стойността и ЗА МЕН лично е нерентабилно. Ако момента е както Петко каза - много каране и консуматив за подмяна .. да, ама другото не го разбирам просто. Явно съм с друга школовка  Нищо лично към никой, аз за Джъстито автоматика от 800лв. кола дадох 1300лв. за реставрация и ремонт 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 9:38 pm |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
steling написа: То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам Чакай, ти нали съвсем скоро я взе, пак ли сменяш?? 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 10:17 pm |
|
|
|
steling
|
Чакай, ти нали съвсем скоро я взе, пак ли сменяш??  [/quote]  аа не , тази си я карам, върви една обява ей така да не губя трейнинг  Иначе си я харесвам много, няма да я давам, освен на предложение на което не мога да откажа 
|
|
|
|
| Пет Фев 20, 2015 10:21 pm |
|
|
|
petko 69
|