Отговори на тема стр <  1, 2
 Моето Субару номер 6 - Outback H6 
Автор Съобщение

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
2,358.63 лв. :shock: Колега какво си обслужвал за тази сума ? :bow:

Пет Фев 20, 2015 5:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bozzerreaneux написа:
petko 69 написа:
Вчера си взех мойта от Павлин,масло ат,филтър ,обтегачи 2бр и водачи 7бр на ангренажна верига,ролки на климатик алтернатор,семеринги,опръстени на хидравлика,задни накладки ,пистов ремък,антифриз,маркучи ,скоби идр. 1350лв/.Отделно 8л масло Ред лаин с две добавки 300лв.Това за 50 000км обслужване. :hello: Обаче Н6 кефа няма цена :beer:

Eее какво, сега ще си ги мерим на обща сума за обслужване ли?? :giggle:

Изображение

Към цената добавям 2бр предни пружини 300лв. 2бр.предни дискове и накладки 450лв с труд100лв и ето изравнихме резултата. :beer:

Пет Фев 20, 2015 5:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат

Абе хора какви коли си купувате, не разбирам?!? :(

защо тия хиляди левове??
А Не се ли продават читави коли? Малко по скъпи ама после да си караш с кеф, не да висиш в сервизи и да наливаш.
Аз не бих си купил кола с 2000лв. ремонти. По добре някой като мене дето ги стяга и продава чакайте и си купете кола :)
То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам, щето една Н6 върви 6-7к. нов внос и ако е вярно това което сте написали "2358.00" лв. ми тя си отиде на 10К. от раз

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пет Фев 20, 2015 7:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Всичко това са консумативи,а моята кола я докараха на ход от Германия с тюф от преди 3месеца ,обаче километрите се трупат и си сака нейното. ROFL

Пет Фев 20, 2015 7:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
steling написа:

Абе хора какви коли си купувате, не разбирам?!? :(

защо тия хиляди левове??
А Не се ли продават читави коли? Малко по скъпи ама после да си караш с кеф, не да висиш в сервизи и да наливаш.
Аз не бих си купил кола с 2000лв. ремонти. По добре някой като мене дето ги стяга и продава чакайте и си купете кола :)
То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам, щето една Н6 върви 6-7к. нов внос и ако е вярно това което сте написали "2358.00" лв. ми тя си отиде на 10К. от раз
Част от хората във форума си наливат по няколко хиляди лева в напълно здрава и работеща кола,като просто за личен кеф подменят с къстам части(примерно олекотени маховици,шайби и тн. или ковани биели бутала и тн.)напълно здрави части и възли,та ти не съди за състоянието на някоя кола по сумата налята в нея. :cool: Другия момент е цената на консумативите,някой предпочитат "тънка лайсна",други само най-доброто често превишаващо OEM-ските части и консумативи...П.П Пропуснах да спомена че твоята кола е малко вероятно да я продадеш на цената която и търсиш защото хората склонни да дадът цена над пазарната имат други изисквания, за справки можеш да попиташ Боян поне ти е градски. :idea:

Последна промяна dragoveli на Пет Фев 20, 2015 9:15 pm, променена общо 1 път

Пет Фев 20, 2015 8:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 216
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При мен все пак цената включва и комплект вериги + смяна и останалото си е стандартното първоначално обслужване.. (правено в един от софийските сервизи)

Мисля си, че дори и сметката да порасне до 10-11К след покупката, за тази кола специално, това съвсем не е тавана, а по-скоро радостен факт.. ;)

Пет Фев 20, 2015 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
bozzerreaneux написа:
При мен все пак цената включва и комплект вериги + смяна и останалото си е стандартното първоначално обслужване.. (правено в един от софийските сервизи)

Мисля си, че дори и сметката да порасне до 10-11К след покупката, за тази кола специално, това съвсем не е тавана, а по-скоро радостен факт.. ;)

:good:

Пет Фев 20, 2015 9:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Част от хората във форума си наливат по няколко хиляди лева в напълно здрава и работеща кола,като просто за личен кеф подменят с къстам части(примерно олекотени маховици,шайби и тн. или ковани биели бутала и тн.)напълно здрави части и възли,та ти не съди за състоянието на някоя кола по сумата налята в нея. :cool: Другия момент е цената на консумативите,някой предпочитат "тънка лайсна",други само най-доброто често превишаващо OEM-ските части и консумативи...[/quote]

не искам да влизам в спорове просто ми стана интересно. Всеки сам си решава къде и какво да харчи. Аз моите части ги купувам от Мимо, и предпочитам истински. :) и не евтини.
Но за кола която струва 8-9К лева, даването на 30% от стойността и ЗА МЕН лично е нерентабилно. Ако момента е както Петко каза - много каране и консуматив за подмяна .. да, ама другото не го разбирам просто. Явно съм с друга школовка :)
Нищо лично към никой, аз за Джъстито автоматика от 800лв. кола дадох 1300лв. за реставрация и ремонт :)

Пет Фев 20, 2015 9:38 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 216
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
steling написа:
То по вашите думи и сметки аз на моята сега даже малко пари и искам

Чакай, ти нали съвсем скоро я взе, пак ли сменяш?? :D

Пет Фев 20, 2015 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Чакай, ти нали съвсем скоро я взе, пак ли сменяш?? :D[/quote]

ROFL ROFL аа не , тази си я карам, върви една обява ей така да не губя трейнинг :)

Иначе си я харесвам много, няма да я давам, освен на предложение на което не мога да откажа :D

Пет Фев 20, 2015 10:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Шест,шест това не е ли песен :giggle:

Пет Фев 20, 2015 10:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2