|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
Impreza94 написа: А аз познавам един който няма никаква представа как се инсталира  .....и поне един който има 
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 3:17 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
"...и три дни по-късно той поел към Пловдив." 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 5:10 pm |
|
|
|
alexa
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2009 10:22 am Постове: 8 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Във връзка с майтапа и вашите закачки , искам да попитам нещо. При наклон около 80 градуса или повече, моя хилхолдер скърца и изпуска малко назад- това нормално ли е или трябва да да го водя на майстор. Сериозно де , не се майтапя
_________________ Субару Форестер 2.0GX МТ 1998
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 7:21 pm |
|
|
|
imprezaWRX
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 2:38 pm Постове: 1791 Местоположение: Белово
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Рейтинг: 0
|
|
Зависи от спирачките,колкото по-силно ги натискаш,толко по-силно държи.Също има и реглаж на хил холдъра,това също е определящо.
_________________ 201 HP tunet 3S-GE
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 7:37 pm |
|
|
|
alexa
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2009 10:22 am Постове: 8 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Да, разбирам че е въпрос на реглаж, ама нолмално ли е да изпуска малко назад и да скърца при по голям наклон или трябва да го водя при специалист. Става въпрос при по голям наклон от 80 градуса. Съжалявам, че се повтарям ама така е форито от както съм го взел, и незнам дали това е нормално. При малки наклони държи , но при доста големи изпуска малко и скърца като ръчно спирачка. Мерси за отговора на по вещите все пак  )
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 7:48 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
alexa написа: Да, разбирам че е въпрос на реглаж, ама нолмално ли е да изпуска малко назад и да скърца при по голям наклон или трябва да го водя при специалист. Става въпрос при по голям наклон от 80 градуса. Съжалявам, че се повтарям ама така е форито от както съм го взел, и незнам дали това е нормално. При малки наклони държи , но при доста големи изпуска малко и скърца като ръчно спирачка. Мерси за отговора на по вещите все пак  ) За наклона 100% има грешка-80гр. си е невъзможно голям. За това да го наречем голям. Самия хил-холдер се регулира по прост начин-натяга се и се отпуща с винт от двигателния отсег.Нормално когато се отпуска педала на съединителя ,съвсем леко трябва да се усети тръгване на зад ,преди да зацепи съединителя. Разбира се най-добрия вариант е да се отиде при специалист. Успех колега!
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 8:16 pm |
|
|
|
alexa
|
|
Благоря за компетентното мнение колега. Явно трябва да го погледнат моя хилхолдър доколкото разбрах. Ще го закарам при Дани да си каже мнението- и на мен не ми се струваше нормално да изпуска при по голям, не че е проблем ама искам да ползвам всичките опции на СУБАРУ- за да са спокойни и сигурни тия отзад ,когато виждат, че са зад великата ембема на звездите
|
|
|
|
| Чет Окт 15, 2009 8:38 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|