Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
lubomirrr
Рейтинг: 0
|
Здравейте, харесал съм си този автомобил : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsИскам да попитам някой ходил да го гледа и дали знае нещо повече, че съм се засилил да го купувам. Ходих на 1-2 огледа. Имам обаче леко притеснение. Продавачите нещо се дърпат да го карам на сервиз. Не им се занимава. Гледах го два пъти, уж с разбирачи. Двигателя работи перфектно. Казват, че не би трябвало да има проблем.... но все пак. Моля ако някой знае нещо за конкретният автомобил да сподели. Благодаря предварително.
|
|
|
|
| Сря Юни 06, 2012 10:58 pm |
|
|
|
hitmn
Регистриран на: Пет Яну 06, 2012 2:08 am Постове: 362 Местоположение: Варна
Рейтинг: 30
|
lubomirrr написа: Здравейте, харесал съм си този автомобил : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsИскам да попитам някой ходил да го гледа и дали знае нещо повече, че съм се засилил да го купувам. Ходих на 1-2 огледа. Имам обаче леко притеснение. Продавачите нещо се дърпат да го карам на сервиз. Не им се занимава. Гледах го два пъти, уж с разбирачи. Двигателя работи перфектно. Казват, че не би трябвало да има проблем.... но все пак. Моля ако някой знае нещо за конкретният автомобил да сподели. Благодаря предварително. По назад в темата колега беше писал ... до 5-6 страници назад ако се нелъжа
|
|
|
|
| Сря Юни 06, 2012 11:26 pm |
|
|
|
mitashki35
Регистриран на: Съб Яну 22, 2011 11:46 pm Постове: 517 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66 
|
|
| Чет Юни 07, 2012 7:17 am |
|
|
|
Vertig0
|
Здравейте,както виждате съм новоизлюпен и тепърва разучавам марката Субару.Моля ви за помощ при избора на кола.Прочетох доста из форумчето,но все пак реших да пусна една тема. Спрял съм се на Аутбек 2.5 и по конкретно на този/внос от САЩ/ http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Колата ще си я карам за ежедневка,мисля газов инжекцион да и сложа и живот и здраве да си ходя по палатки и уикенд екскурзиики,а от догодина да си дърпам караваната или платформата с нея.Та,дайте съвет относно този автомобил,предложете друга оферта ако не ви се нрави... Благодаря 
|
|
|
|
| Пон Юни 11, 2012 4:23 pm |
|
|
|
hitmn
|
И аз като новоизлюпен ще се обадя. Не искам да обиждам никой, но карах една 2.5-ца 4АТ на газ. Само да ти кажа, че мотора с трансмисията са малко бавни в набирането.Някак си е мудна. Но не зная какво търсиш. Иначе като кола е страхотна, добре си се насочил 
|
|
|
|
| Пон Юни 11, 2012 6:23 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
|
Взимай VIN -а и я провери. Американките лесно се проверяват. Ако това е реалния пробег си заслужава.
|
|
|
|
| Пон Юни 11, 2012 6:45 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|

Vertig0 написа: Здравейте,както виждате съм новоизлюпен и тепърва разучавам марката Субару.Моля ви за помощ при избора на кола.Прочетох доста из форумчето,но все пак реших да пусна една тема. Спрял съм се на Аутбек 2.5 и по конкретно на този/внос от САЩ/ http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Колата ще си я карам за ежедневка,мисля газов инжекцион да и сложа и живот и здраве да си ходя по палатки и уикенд екскурзиики,а от догодина да си дърпам караваната или платформата с нея.Та,дайте съвет относно този автомобил,предложете друга оферта ако не ви се нрави... Благодаря  Само информативно да ти кажа колега,че този човек(автокъща) има няколко обяви за Субару Аутбек 2 или 3 и колите се продават от около 03-04 месеца или поне преди толкова време им обърнах внимание.Всичките коли са с еднакъв цвят(или просто в обявите е снимана една кола от различни ъгли) или наистина всичките му Субарута са с еднакъв цвят.Така или иначе автомобила трябва да се прегледа в сервиз,ако твърдо си се спрял на него.Цената за този автомобил беше с около 2 хил. отгоре(или просто съм гледал някоя от другите му обяви за Субару Аутбек).С тези еднакви цветове е малко объркващо(може би не случайно). Може колата да е наистина читава,но задължително преглед в сервиз и просто имай "едно на ум".
|
|
|
|
| Пон Юни 11, 2012 9:22 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
|
За мен това е една кола с 3 цени, а репликата " За оглед -предвариетелна уговорка по телефона!" поражда много въпроси с кофти отговори за продавача.
|
|
|
|
| Пон Юни 11, 2012 9:50 pm |
|
|
|
Vertig0
|

hitmn написа: И аз като новоизлюпен ще се обадя. Не искам да обиждам никой, но карах една 2.5-ца 4АТ на газ. Само да ти кажа, че мотора с трансмисията са малко бавни в набирането.Някак си е мудна. Но не зная какво търсиш. Иначе като кола е страхотна, добре си се насочил  Ами много се двоумя между 2.5 и 3.0 и ще го помисля още малко.Ще разгледам няколко машини... Уж търся нещо сравнително икономично да си ходя по палатки и екскурзии,пък и на работа да ме кара... DDD написа: Vertig0 написа: Здравейте,както виждате съм новоизлюпен и тепърва разучавам марката Субару.Моля ви за помощ при избора на кола.Прочетох доста из форумчето,но все пак реших да пусна една тема. Спрял съм се на Аутбек 2.5 и по конкретно на този/внос от САЩ/ http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Колата ще си я карам за ежедневка,мисля газов инжекцион да и сложа и живот и здраве да си ходя по палатки и уикенд екскурзиики,а от догодина да си дърпам караваната или платформата с нея.Та,дайте съвет относно този автомобил,предложете друга оферта ако не ви се нрави... Благодаря  Само информативно да ти кажа колега,че този човек(автокъща) има няколко обяви за Субару Аутбек 2 или 3 и колите се продават от около 03-04 месеца или поне преди толкова време им обърнах внимание.Всичките коли са с еднакъв цвят(или просто в обявите е снимана една кола от различни ъгли) или наистина всичките му Субарута са с еднакъв цвят.Така или иначе автомобила трябва да се прегледа в сервиз,ако твърдо си се спрял на него.Цената за този автомобил беше с около 2 хил. отгоре(или просто съм гледал някоя от другите му обяви за Субару Аутбек).С тези еднакви цветове е малко объркващо(може би не случайно). Може колата да е наистина читава,но задължително преглед в сервиз и просто имай "едно на ум". RASHEV написа: За мен това е една кола с 3 цени, а репликата " За оглед -предвариетелна уговорка по телефона!" поражда много въпроси с кофти отговори за продавача. Наистина е много странна работата с 3те обяви.А човека/автокъща/ е такъв омайвач,да не ви разпраям.Вчера като му звънях не може да му се вземе думата и твърдеше че колите са 2бр.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 6:19 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
|
Колега,обявите за колите от този търговец са 3 бр,казваш,че ти е казал,че колите са две,снимките в обявите са от една и съща кола,цените са различни за различните обяви,описанието е почти еднакво и в трите обяви,същото важи и за километрите , годината и месеца на производство на автомобила.Смятам,че сам можеш да си направиш извод за какво става въпрос.Според мен просто е пуснал автомобила на различни цени и "който където се закачи".Лек ден.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 8:54 am |
|
|
|
Nicky
|
|
Някои автоджамбази слагат 1-2 снимки на колата от вън в най-добра светлина, а прилагат снимки на подобен интериор, но от по-висока степен на оборудване.Преди две години търсих кола на жената и видях във Варна едно Гранде Пунто което на снимките беше с ESP, 6 скорости и 90 к.с. дизел. На място се оказа изключително нагъл търговец с кола без ESP, 5 скорости и 75 к.с.На въпроса що така - отговор да си купя очила.Автокъщата се намира на изхода на Варна по пътя за Аксаково.Отклонение от темата , но дано на някой да е полезно.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 9:53 am |
|
|
|
plaskom
|
hitmn написа: И аз като новоизлюпен ще се обадя. Не искам да обиждам никой, но карах една 2.5-ца 4АТ на газ. Само да ти кажа, че мотора с трансмисията са малко бавни в набирането.Някак си е мудна. Но не зная какво търсиш. Иначе като кола е страхотна, добре си се насочил  Колега, ти караш Н6, затова 2.5 ти се струва по-мудна  разликата в кончетата под капака е около 40-50% повече в твоя полза ( зависи коя година е била 2.5-ицата) 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 9:57 am |
|
|
|
Vertig0
|
|
| Вто Юни 12, 2012 7:31 pm |
|
|
|
ivanh
Регистриран на: Съб Фев 19, 2011 10:58 am Постове: 24 Местоположение: BG
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2,5XT,07MY
Рейтинг: -16
|
|
Даа много мнения,но ако се вгледаш по внимателно се вижда,че и на трите коли джантите,гумите са различни.Има разлика и в опциите,дори и нюансите на сивия цвят са различни,ама ние да си кажем-ъглите само са различни и т.н.Преди месец-два имаше две еднакви зелени,но едната беше Limited и вече ги няма,с нови собственици са.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 7:51 pm |
|
|
|
ivanh
|
|
Даа,купуваш B13 обявена за април 2005,пък какво излиза-септември 2003 и вече си на една позиция с B12 ,а като тръгнеш да я продаваш след две години се питаш кво стана?Преди няколко поста един колега много подробно Ви обясни,че в Белия свят си има Пазарни Инструменти за определяне цените на автомобилите-Шваке,Нада,Келли Блу Бук и т.н. и Годината е много важна,защото май там е заровено КУЧЕТО(Скрит пробег,Амортизирани агрегати и възли като цяло!)Гледай десетия знак на VIN(без значение дали е буква или цифра за Американките).Купуваш ,слагаш газовата и утре започваш смените на лагери,амортисйори и какво ли не и пак си с 2003-та година,но вече всеки ще ти каже тази е с газова и е милионник!Гаранционните как ги дават 70-100 х.км или 5 години,дали са наивни и защо много внимателно четат пробега-Там са твоите ПАРИ-за предстоящите ти ремонти и за обезценката след две/три години!
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 9:15 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
И викаш по-оферта е да вземеш Б12 Н6 2003 за 12-13000 на цена Шваке, отколкото Б13-ка 2004 за 16-17000 след две три години, като я продаваш?
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 9:56 pm |
|
|
|
ivanh
|
|
Нищо не ти викам,чети по три пъти като не вдеваш.За тази 2004,която е 2003 ще вземеш след две-три години колкото сега за B12.Парите са си твои,както и когато зареждаш,защото съм го написал-търсиш в противоположната посока,гледай в последната година на модела,поради ред причини посочени от Грамотни колеги в темата АУТБЕК.
|
|
|
|
| Вто Юни 12, 2012 11:32 pm |
|
|
|
hitmn
|
Силно се опитвам за зацепя зъбните колела, но не успявам. Не мога вдена ни от едното ни от другото. Аз знам че в дупница са по-евтини колите ама чак 13 000 за 2003 ... И схемата с парите не ми е много ясна ... По твоята схема излиза, че ако закупя нов автомобил от магазина с всички възможни екстри, и след 3 години реша да го продавам, то аз съм най-прецакания човек на тази планета, тъй като е можело да закупя 7 годишен модел вместо нов и да си спестя резкия спад на цените .... И накрая само да добавя разликата отвън и отвътре е толкова голяма. ... та това си е един модел нагоре. Абе пак се замислих ... светите са добри, но не са обективни.
|
|
|
|
| Сря Юни 13, 2012 7:22 am |
|
|
|
ivanh
|
|
Без много приказки,купувай В13 примерно 06/07 има доста на сносни цени,вместо 03/04 за същите пари.А за нов или В13 за 13х.лв,никъде не съм споменавал.В началните години(03-04) от производството на колите от моделната гама, много от проблемите,които са се появили са отстранени от производителя в следващите 3 г.(06-08),а което не си разбрал от предните ми писания,практиката ще те научи,но за твоя сметка-нищо ново,и нищо лично.Успех!
|
|
|
|
| Сря Юни 13, 2012 9:08 am |
|
|
|
didoya
Регистриран на: Сря Апр 25, 2012 7:40 am Постове: 454 Местоположение: София
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140   
|
|
Абе пич, всичко си е до финанси.
Аз като търсих наскоро кола такова след 2006 за под 30к лева не намерих. Говоря в прилично състояние, а не "нов внос на реални 130 000 км". Та не казвай, че дали 18-20к за 2004 или 30к за 2006-2007 е едно и също.
Говорим за H6, не за 2.5.
|
|
|
|
| Сря Юни 13, 2012 2:14 pm |
|
|
|