Отговори на тема стр <  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

харесал съм си този автомобил :

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Искам да попитам някой ходил да го гледа и дали знае нещо повече, че съм се засилил да го купувам. Ходих на 1-2 огледа.
Имам обаче леко притеснение. Продавачите нещо се дърпат да го карам на сервиз. Не им се занимава.
Гледах го два пъти, уж с разбирачи. Двигателя работи перфектно. Казват, че не би трябвало да има проблем.... но все пак.

Моля ако някой знае нещо за конкретният автомобил да сподели. Благодаря предварително.

Сря Юни 06, 2012 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
lubomirrr написа:
Здравейте,

харесал съм си този автомобил :

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Искам да попитам някой ходил да го гледа и дали знае нещо повече, че съм се засилил да го купувам. Ходих на 1-2 огледа.
Имам обаче леко притеснение. Продавачите нещо се дърпат да го карам на сервиз. Не им се занимава.
Гледах го два пъти, уж с разбирачи. Двигателя работи перфектно. Казват, че не би трябвало да има проблем.... но все пак.

Моля ако някой знае нещо за конкретният автомобил да сподели. Благодаря предварително.

По назад в темата колега беше писал ... до 5-6 страници назад ако се нелъжа

Сря Юни 06, 2012 11:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:shock:

Чет Юни 07, 2012 7:17 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,както виждате съм новоизлюпен и тепърва разучавам марката Субару.Моля ви за помощ при избора на кола.Прочетох доста из форумчето,но все пак реших да пусна една тема.

Спрял съм се на Аутбек 2.5 и по конкретно на този/внос от САЩ/ http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Колата ще си я карам за ежедневка,мисля газов инжекцион да и сложа и живот и здраве да си ходя по палатки и уикенд екскурзиики,а от догодина да си дърпам караваната или платформата с нея.Та,дайте съвет относно този автомобил,предложете друга оферта ако не ви се нрави...

Благодаря :beer:

Пон Юни 11, 2012 4:23 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
И аз като новоизлюпен ще се обадя. Не искам да обиждам никой, но карах една 2.5-ца 4АТ на газ. Само да ти кажа, че мотора с трансмисията са малко бавни в набирането.Някак си е мудна. Но не зная какво търсиш. Иначе като кола е страхотна, добре си се насочил :)

Пон Юни 11, 2012 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Взимай VIN -а и я провери. Американките лесно се проверяват. Ако това е реалния пробег си заслужава.

Пон Юни 11, 2012 6:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vertig0 написа:
Здравейте,както виждате съм новоизлюпен и тепърва разучавам марката Субару.Моля ви за помощ при избора на кола.Прочетох доста из форумчето,но все пак реших да пусна една тема.

Спрял съм се на Аутбек 2.5 и по конкретно на този/внос от САЩ/ http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Колата ще си я карам за ежедневка,мисля газов инжекцион да и сложа и живот и здраве да си ходя по палатки и уикенд екскурзиики,а от догодина да си дърпам караваната или платформата с нея.Та,дайте съвет относно този автомобил,предложете друга оферта ако не ви се нрави...

Само информативно да ти кажа колега,че този човек(автокъща) има няколко обяви за Субару Аутбек 2 или 3 и колите се продават от около 03-04 месеца или поне преди толкова време им обърнах внимание.Всичките коли са с еднакъв цвят(или просто в обявите е снимана една кола от различни ъгли) или наистина всичките му Субарута са с еднакъв цвят.Така или иначе автомобила трябва да се прегледа в сервиз,ако твърдо си се спрял на него.Цената за този автомобил беше с около 2 хил. отгоре(или просто съм гледал някоя от другите му обяви за Субару Аутбек).С тези еднакви цветове е малко объркващо(може би не случайно). Може колата да е наистина читава,но задължително преглед в сервиз и просто имай "едно на ум".

Пон Юни 11, 2012 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
За мен това е една кола с 3 цени, а репликата " За оглед -предвариетелна уговорка по телефона!" поражда много въпроси с кофти отговори за продавача.

Пон Юни 11, 2012 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
hitmn написа:
И аз като новоизлюпен ще се обадя. Не искам да обиждам никой, но карах една 2.5-ца 4АТ на газ. Само да ти кажа, че мотора с трансмисията са малко бавни в набирането.Някак си е мудна. Но не зная какво търсиш. Иначе като кола е страхотна, добре си се насочил :)

Ами много се двоумя между 2.5 и 3.0 и ще го помисля още малко.Ще разгледам няколко машини... Уж търся нещо сравнително икономично да си ходя по палатки и екскурзии,пък и на работа да ме кара...

DDD написа:
Vertig0 написа:

Само информативно да ти кажа колега,че този човек(автокъща) има няколко обяви за Субару Аутбек 2 или 3 и колите се продават от около 03-04 месеца или поне преди толкова време им обърнах внимание.Всичките коли са с еднакъв цвят(или просто в обявите е снимана една кола от различни ъгли) или наистина всичките му Субарута са с еднакъв цвят.Така или иначе автомобила трябва да се прегледа в сервиз,ако твърдо си се спрял на него.Цената за този автомобил беше с около 2 хил. отгоре(или просто съм гледал някоя от другите му обяви за Субару Аутбек).С тези еднакви цветове е малко объркващо(може би не случайно). Може колата да е наистина читава,но задължително преглед в сервиз и просто имай "едно на ум".

RASHEV написа:
За мен това е една кола с 3 цени, а репликата " За оглед -предвариетелна уговорка по телефона!" поражда много въпроси с кофти отговори за продавача.

Наистина е много странна работата с 3те обяви.А човека/автокъща/ е такъв омайвач,да не ви разпраям.Вчера като му звънях не може да му се вземе думата и твърдеше че колите са 2бр.

Вто Юни 12, 2012 6:19 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,обявите за колите от този търговец са 3 бр,казваш,че ти е казал,че колите са две,снимките в обявите са от една и съща кола,цените са различни за различните обяви,описанието е почти еднакво и в трите обяви,същото важи и за километрите , годината и месеца на производство на автомобила.Смятам,че сам можеш да си направиш извод за какво става въпрос.Според мен просто е пуснал автомобила на различни цени и "който където се закачи".Лек ден.

Вто Юни 12, 2012 8:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Някои автоджамбази слагат 1-2 снимки на колата от вън в най-добра светлина, а прилагат снимки на подобен интериор, но от по-висока степен на оборудване.Преди две години търсих кола на жената и видях във Варна едно Гранде Пунто което на снимките беше с ESP, 6 скорости и 90 к.с. дизел. На място се оказа изключително нагъл търговец с кола без ESP, 5 скорости и 75 к.с.На въпроса що така - отговор да си купя очила.Автокъщата се намира на изхода на Варна по пътя за Аксаково.Отклонение от темата , но дано на някой да е полезно.

Вто Юни 12, 2012 9:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
hitmn написа:

Колега, ти караш Н6, затова 2.5 ти се струва по-мудна :idea: разликата в кончетата под капака е около 40-50% повече в твоя полза ( зависи коя година е била 2.5-ицата)
;)

Вто Юни 12, 2012 9:57 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Утре отивам да гледам тая машина > http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details И ще споделя впечатления.Момчета,каже как понася газта H6.Мисля да и слагам инжекцион след покупката... Споделете бива ли,клапаните издържат ли,проявява ли капризи?

Вто Юни 12, 2012 7:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2,5XT,07MY
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
Даа много мнения,но ако се вгледаш по внимателно се вижда,че и на трите коли джантите,гумите са различни.Има разлика и в опциите,дори и нюансите на сивия цвят са различни,ама ние да си кажем-ъглите само са различни и т.н.Преди месец-два имаше две еднакви зелени,но едната беше Limited и вече ги няма,с нови собственици са.

Вто Юни 12, 2012 7:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
Даа,купуваш B13 обявена за април 2005,пък какво излиза-септември 2003 и вече си на една позиция с B12 ,а като тръгнеш да я продаваш след две години се питаш кво стана?Преди няколко поста един колега много подробно Ви обясни,че в Белия свят си има Пазарни Инструменти за определяне цените на автомобилите-Шваке,Нада,Келли Блу Бук и т.н. и Годината е много важна,защото май там е заровено КУЧЕТО(Скрит пробег,Амортизирани агрегати и възли като цяло!)Гледай десетия знак на VIN(без значение дали е буква или цифра за Американките).Купуваш ,слагаш газовата и утре започваш смените на лагери,амортисйори и какво ли не и пак си с 2003-та година,но вече всеки ще ти каже тази е с газова и е милионник!Гаранционните как ги дават 70-100 х.км или 5 години,дали са наивни и защо много внимателно четат пробега-Там са твоите ПАРИ-за предстоящите ти ремонти и за обезценката след две/три години!

Вто Юни 12, 2012 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И викаш по-оферта е да вземеш Б12 Н6 2003 за 12-13000 на цена Шваке, отколкото Б13-ка 2004 за 16-17000 след две три години, като я продаваш?

Вто Юни 12, 2012 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
Нищо не ти викам,чети по три пъти като не вдеваш.За тази 2004,която е 2003 ще вземеш след две-три години колкото сега за B12.Парите са си твои,както и когато зареждаш,защото съм го написал-търсиш в противоположната посока,гледай в последната година на модела,поради ред причини посочени от Грамотни колеги в темата АУТБЕК.

Вто Юни 12, 2012 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Силно се опитвам за зацепя зъбните колела, но не успявам. Не мога вдена ни от едното ни от другото.
Аз знам че в дупница са по-евтини колите ама чак 13 000 за 2003 ... #-o :-?

И схемата с парите не ми е много ясна ... По твоята схема излиза, че ако закупя нов автомобил от магазина с всички възможни екстри, и след 3 години реша да го продавам, то аз съм най-прецакания човек на тази планета, тъй като е можело да закупя 7 годишен модел вместо нов и да си спестя резкия спад на цените .... ROFL ROFL ROFL

И накрая само да добавя разликата отвън и отвътре е толкова голяма. ... та това си е един модел нагоре.

Абе пак се замислих ... светите са добри, но не са обективни.

Сря Юни 13, 2012 7:22 am
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
Без много приказки,купувай В13 примерно 06/07 има доста на сносни цени,вместо 03/04 за същите пари.А за нов или В13 за 13х.лв,никъде не съм споменавал.В началните години(03-04) от производството на колите от моделната гама, много от проблемите,които са се появили са отстранени от производителя в следващите 3 г.(06-08),а което не си разбрал от предните ми писания,практиката ще те научи,но за твоя сметка-нищо ново,и нищо лично.Успех!

Сря Юни 13, 2012 9:08 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Абе пич, всичко си е до финанси.

Аз като търсих наскоро кола такова след 2006 за под 30к лева не намерих. Говоря в прилично състояние, а не "нов внос на реални 130 000 км".
Та не казвай, че дали 18-20к за 2004 или 30к за 2006-2007 е едно и също.

Говорим за H6, не за 2.5.

Сря Юни 13, 2012 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 157  >