Здравейте,
Днес докато разчиствах колата, намерих едно малко парченце стъкло под уплътнението на задна лява врата. Още отначало като я взех имах подозрение, че прозорците отзад са сменяни и това още повече ме навежда на тази мисъл. Не изглежда колата да е имала удар (или поне е направено много качествено) но просто ми е любопитно. Общо взето на доста пъти бях забелязвал Symmetrical AWD надписи по задните прозорци на други Subaru автомобили, докато на моя ги няма, та затова си мислих, че не са заводските.
Молбата ми накратко е, ако може някой да ми каже какво точно пише на неговите прозорци - от кой производител са и дали на всички Subaru Outback B13 примерно са едни и същи?
При моя автомобил, стъклата на задните врати + тези в багажника са Nippon, докато на предните са Tempflex, което също е малко странно на различни производители. Иначе задното стъкло си е с нагревател, който си работи безпроблемно.
Може ли някой колега да сподели какви са производителите на неговите прозорци и всички Subaru Outback B13 ли имат Symmetrical AWD надписа на задните странични прозорци?
п.п. и чак сега ми хрумва, че това е доста добър белег за избор на кола - дали прозорците са същите (или поне същия вид/производител) като заводските, тъй като почти винаги при претърпяно ПТП ще има пострадал прозорец. Естествено винаги може да се смени със същия, но...