Здравейте колеги ! Отскоро станах собственик на Subaru Impreza/Outback 2.0;125к.с;2005г.Първите ми впечатления за колата се припокриват с тези на мои приятели собственици на Subaru,уникален автомобил.Дет се вика,още не мога да си изтрия усмихнатата физиономия докато карам

.Доста поизчетох във форума,иии общо взето сложни и особени коли.Веднага почнаха да ми се въртят и разни въпроси,за които да ви попитам.Колата е с газова уредба слагана в Италия(работи за сега отлично),по талон е изписана втечнен нефтен газ(течна фаза предполагам).Дотук добре,но когато взех колата,Cheka й светеше.Потърсих буксите за самодиагностика с едно приятелче,намерихме зелените.Неговата е Legacy,и буксите за самодиагностика са черни.При моята черни не видяхме.Та въпросът ми е имали такива букси за диагностика,или става по друг начин.
И втори въпрос-при запалване сутрин при студена кола оборотите й падат,скоростния лост притриса,мъчи се да гасне,но не угасва.
Съответно следва качване на оборотите до около 1200-300, и плавно падане до около 600-700(така ми се струва).След като загрее задържа оборотите без промяна и всичко заспива.Благодаря за отговорите предварително,и се извинявам ако не съм обяснил нещо точно или с погрешна терминология.Поздрави на всички !
п.с.Снимки ще кача при първа възможност !