Имате ли вече впечатления за новата Impreza XV? Aз съм със смесени чувства, тези пластмаи по краищата малко разшалят визията. Заслужава ли си според вас? Дизел или бензин ?
Страхотна е! Трябва да е дизел. Четох доста за нея и според някой хора окачването и е по - добро от на нормалната импреза. 0-100 за 8.4 за дизела, преспокойно с един резервоар минаваш минимум 1000 км. По магистралата ако ти се иска можеш да я караш с 220-230 колкото ти стиска . Перфектна кола е. Аз не съм фен на джипките, така че аз ще работя за такава
Пон Юли 04, 2011 9:28 pm
Iosarian
Регистриран на: Пет Фев 18, 2011 8:39 am Постове: 30 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
Личното ми мнение е, че модела има потенциал да се превърне в бестселър, тук в Европа и особено в България. Градски кросоувър с перфектно 4х4, способен да те закара на ски и риболов и същевременно подходящ за всекидневна употреба, да си ходиш на работа с него, примерно... Предницата ми допада, зализаната странична линия също ще спечели почитатели, както и изчистения интериор. Към задницата съм малко резервиран, но това не е като да избираш мадама все пак, преглъща се В общи линии на мен ми харесва концепцията, а както гледам този вид автомобили доста се купува.
_________________ Forester - G класата на японската армия
Аз бях решил да си купувам такава, докато се мотех из Субару Варна, все я оглеждах - ама пустия аквариум много пари глътни и ще пропусна тази година, единствения недостатък е, че няма багажинк, а колкото до клиренса е достатъчен с това междуосие.
До колкото разбрах от прочетеното в нета , до сега модела се е водил Subaru Impreza XV , а след фейслифта ,няма да е към модела Impreza ,а като отделен сегмент - Subaru XV . P.S. Същото прочетох и за