Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5
 Повдигане на Импреза с амове от Фори 
Автор Съобщение

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тези гуми не са ли вече малки :) Повдигни малко и с гумета

Чет Дек 06, 2012 2:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 506
Автомобил: subaru legacy 2.0GL 97г.
Телефон: 0889855638
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Kenshin написа:
Valio написа:
Поздравления страхотно се е получило =D> ,и аз повдигнах малко- 3см. ,но още не ми е останало време да мина реглаж,та дано да нямам проблеми и да стане с оригиналните болтове.

На теория трябваше да се повдигне с 4 см моята и щеше да си влезе тамън в границите. Обаче вместо 4 се оказаха към 6 см :giggle: и ми избяга малко предния наклон. За три би тряяло да няма проблеми.

valadares, kalkov мерси :beer:.

Уикенда отиам в Еленския балкан да видим ще се пързаля ли по черното сега или няма да се пързаля :race:

И аз си мислех че няма да има проблем след повдигането , но и на мен ми бягаше страничния наклон. Наложи се да разпробия отвора на амортисьора и с друг болт да се регулира в граници.

На теб колко ти е отклонението след поставяне на тези амортисьори.

https://www.facebook.com/remont.PC.GPS.GSM.obqvi/
http://niggaznature.bazar.bg

Чет Дек 06, 2012 8:11 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
bubaru написа:
Тези гуми не са ли вече малки :) Повдигни малко и с гумета

Няма пари вече :) на лято с другите джанти а и зимния сетъп е по добре с по малки.

+0.26 deg ми е наклона на предните

Чет Дек 06, 2012 11:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Кажи как е с новото окачване на сухо в завоите, стабилна ли е, по-твърдо ли вози? На сняг си като форестърче сигурно :)

Пет Дек 21, 2012 12:46 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
IvoG написа:
Кажи как е с новото окачване на сухо в завоите, стабилна ли е, по-твърдо ли вози? На сняг си като форестърче сигурно :)

Ами зависи от завойте :). В града, на магистралата или по първокласните пътища разликата е минимална и все още не съм сигурен в чия полза. Като се прибирах от пампорово я посръчках по завойте надолу и дори с тия амове пак бие всички джипки по планинските завои :D, клатенето е минимално, по малко от аутбека. Като оправя накллона на предните колела, ще се стабилизира още малко. Управлението като че ли не е толкова прецизно вече, което е минус, но гумите ми са поостарели вече, а и по важното е че наклона на предните не е мн в ред, мисля че и това ще се оправи на пролет. Вози доста мазно :), не е неприятно даже е мн комфортно, амовете на импрезата обаче дават доста по спортно управление и усещане за пътя. Трябваше ми известно време да свикна, че не усещам всяка една неравност и кръпка във волана и по седалката. Пътя се усеща по коренно различен начин. На път без дупки определено по високото окачване губи с много, ама в БГ тия пътища са малко, а и аз се завирам по места където съвсем няма :). Комфорта обаче се повиши и по малко се уморявам с това окачване на дълъг път което е супер.

Офроуда е брутален вече :bow: Прибрах се от София онзи ден когато всички пътища бяха затворени, през Айтос Провадия аз бях единствената кола която тръгна от Айтос за Варна (беше вечерта в 10:30) Имаше МНОГО СНЯГ и много закъсали, не беше чистено.

По черен път вече гледам за много по големи препядствия отколкот преди.

има един проблем - трябват ми определено гуми с по добро сцепление, т.е. може би по големи. Почвам да атакувам доста по сериозни наклони и нямам сцепление. Това е за сняг де, на пръст няма да има проблем предполагам.

а и да, сега се дрифти мн мн мн по лесно :D :D :D

Нед Дек 23, 2012 10:45 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Общо взето нищо извън нормалните плюсове и минуси на по ниското спрямо по високото окачване. Даже съм много приятно изненадан, аз си мислех че няма да е толкова стабилна :). Ще е много интересно някой колега да даде едно кръгче с турбо форестър да се сравни еднакво окачване на две различни купета :)

Нед Дек 23, 2012 11:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5