IvoG написа:
Кажи как е с новото окачване на сухо в завоите, стабилна ли е, по-твърдо ли вози? На сняг си като форестърче сигурно

Ами зависи от завойте

. В града, на магистралата или по първокласните пътища разликата е минимална и все още не съм сигурен в чия полза. Като се прибирах от пампорово я посръчках по завойте надолу и дори с тия амове пак бие всички джипки по планинските завои

, клатенето е минимално, по малко от аутбека. Като оправя накллона на предните колела, ще се стабилизира още малко. Управлението като че ли не е толкова прецизно вече, което е минус, но гумите ми са поостарели вече, а и по важното е че наклона на предните не е мн в ред, мисля че и това ще се оправи на пролет. Вози доста мазно

, не е неприятно даже е мн комфортно, амовете на импрезата обаче дават доста по спортно управление и усещане за пътя. Трябваше ми известно време да свикна, че не усещам всяка една неравност и кръпка във волана и по седалката. Пътя се усеща по коренно различен начин. На път без дупки определено по високото окачване губи с много, ама в БГ тия пътища са малко, а и аз се завирам по места където съвсем няма

. Комфорта обаче се повиши и по малко се уморявам с това окачване на дълъг път което е супер.
Офроуда е брутален вече

Прибрах се от София онзи ден когато всички пътища бяха затворени, през Айтос Провадия аз бях единствената кола която тръгна от Айтос за Варна (беше вечерта в 10:30) Имаше МНОГО СНЯГ и много закъсали, не беше чистено.
По черен път вече гледам за много по големи препядствия отколкот преди.
има един проблем - трябват ми определено гуми с по добро сцепление, т.е. може би по големи. Почвам да атакувам доста по сериозни наклони и нямам сцепление. Това е за сняг де, на пръст няма да има проблем предполагам.
а и да, сега се дрифти мн мн мн по лесно