Отговори на тема
 Впечатления от Импреза 
Автор Съобщение

Постове: 8
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
:D През тези снежни дни разбрах за каква кола става дума и моите думи не стигат за възхищението ми от Импрезата . Наистина се оказа нещо велико - в подбалканско градче беше паркирана преди нова година на празно място далече от улица и като наваля 60-70 см сняг на 03.01 тя буквално изора полето и излезе невредима на шосето. Другите коли, които бяха паркирани по тротоарите се наложи да ги вдигат по няколко души за да стане възможно да се движат , а моята Импреза се справи без никаква чужда помощ , а после по шосето беше стабилна като танк.
Бях си наумила да я продавам , даже бях пуснала обява и добре че не се излъгах да я продам.Разхода на дълъг път падна на 9-10/100
така че , като и сложа газова инсталация и на градско ще падне разхода /като сума/
Опитах се да пусна снимка , но се оказа че е по голяма и не можа да се качи тук, съжалявам, колата заслужи да се фукам с нея,поздрави на всички фенове , макар и да не мога да се включвам компетентно във Вашите технически дебати, възхищението ми към Субару не е по малко от Вашето

Пон Яну 07, 2008 3:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1637
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
:smt007 :smt007 :smt007 :smt023 :smt023 :smt023

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Пон Яну 07, 2008 4:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 46
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
:smt038 :smt117

Пон Яну 07, 2008 5:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 200
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
:smt045

Вто Яну 08, 2008 9:18 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
brave sir robin
Аватар

Постове: 211
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
А има съседна тема, където искат да слагат вериги\:D/ Там трябваше да ги напишеш тези неща :!: :-D

Вто Яну 08, 2008 10:54 am
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Постове: 310
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Моята е 2.0 и впечетленията ми са,че върви една идея пред другите коли,независимо дали карам по сняг,сухо,мокро.Ускорението е почти същото,спирането е различно.Най ми е кеф,като ми удиса някой на акъла.Най ми е кеф да изпреварвам мергел по-нанагорнище!!! :lol: Колите могат много,трябва да се карат умно.Обикновенно повредата е във задкормилното устройство :-D .

Вто Юни 03, 2008 7:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема