През тези снежни дни разбрах за каква кола става дума и моите думи не стигат за възхищението ми от Импрезата . Наистина се оказа нещо велико - в подбалканско градче беше паркирана преди нова година на празно място далече от улица и като наваля 60-70 см сняг на 03.01 тя буквално изора полето и излезе невредима на шосето. Другите коли, които бяха паркирани по тротоарите се наложи да ги вдигат по няколко души за да стане възможно да се движат , а моята Импреза се справи без никаква чужда помощ , а после по шосето беше стабилна като танк.
Бях си наумила да я продавам , даже бях пуснала обява и добре че не се излъгах да я продам.Разхода на дълъг път падна на 9-10/100
така че , като и сложа газова инсталация и на градско ще падне разхода /като сума/
Опитах се да пусна снимка , но се оказа че е по голяма и не можа да се качи тук, съжалявам, колата заслужи да се фукам с нея,поздрави на всички фенове , макар и да не мога да се включвам компетентно във Вашите технически дебати, възхищението ми към Субару не е по малко от Вашето