и аз допреди няколко месеца имах подобна дилема.Докато не избрах варианта на колегата ДиДжей Стенли.Даже и си помислих,че е най добре да е от форума.Голямо чакане чаках но накрая намерих това което търсих.Да ама не.Доверих се като един абадахульо на въпросния колега,с надеждата че искрено ще ми каже в какво състояние е колата,защото една от причините да се спра на тази марка автомобил е,че имам две малки момчета и искам безопасен и проходим автомобил.Та въпросният колега не ми отказа даже ходене при майстор в автосервиз но факта че ме чакат 500 км шофиране обратно до дома ме накара още повече да му се доверя и не отидохме да я прегледат.
Карах я с голям кеф....една седмица:)И после месец и половина я чаках да я ремонтират(сменяха клапани и шлайф на главата).Имам да сменям около дузина неща още,но всичко по реда си,че и частите не са едни от най евтините:)Приключенията даже все още продължават като съм на мнение,че е доста чуплива кола.Но сигурно съм голям кърък този път с избора си на автомобил

Та мнението ми е ,че всичко е до късмет както с жените:)
Най добре нов автомобил,но пуста сиромашия:)
Поздрави и успешен избор