здр колеги.Днес бях на божура в средец и там адски сняг.Значи преди това ходих до Ямбол и от там към средец.По пътя мн мазен сняг на всякъде и то не почистен и КЕФ с субаруто Форко 2.0Х АТ 2005г напрао с 80-90 км на всякъде.Почти на пътя нямаше коли или ако имаше те ще са закъсали.Значи карам си аз и по едно време снега стана мн дълбок и колата зе нещо леко да мята задницата и ми светна лампата за AWD или по точно премигаше.Спрях изкл колата и като я запалих изгасна.За 1ви път ми се случва това нз защо стана.Стигнах в средец (Божура) там преспах 1 вечер на хотелче и сутринта слизам да видя как е положението и ко да ви кажа снега беше към 50-60 см.И форко зарина

и ко няма напрао му се вдигнаха колелата.И както и да е тогава го мъчих да го изкарам и нз защо ми светна лапмпата на ABS и не изгасва трябваше да почакам малко на изгасено и след това се оправи.Някой има ли си идея от какво се получава това.най вече за АБС-а.Иначе мога да се похваля че си излязох от хотела без никаква помош

а имаше един ЛАНД РОУВЪР беше доста вдигнат и с мн сериозни гуми почти непомръдна.С мн усилия и копане на сняг успя да се обурне и с помоща на ЛИБЕТКА едвам едвам се издурпа

хем с мн големи гуми и доста по висок от Форко.Очаквах да си излезе без проблеми.Но опр сгреших.Макар че и аз използвах малко лопатата нямах чак такъв зор.Потресен...... СУБАРУ БРАВООООООО

_________________Тва да караш СУБАРУ е Мнооо якооо,бахти и удоволствието