Здравейте,
Мисля, че е крайно време да Ви се представя и да опиша една малка част от историята при покупката на този прекрасен автомобил. Всъщност Боби Стоичков (Варна) и Иван ми го купиха

, за което съм им благодарен. Надявам се, че това, което напиша ще е полезно на хората, които търсят автомобил.
Казвам се Павел Николаев, на 27 години, живея във Варна и работя като системен администратор. Щастливо женен с надеждата семейството ми да стане по-голямо един ден.
Историята ми започна преди около 2 години, когато започнах да си търся автомобил. Обикалях автокъщи и градове в търсенето на прекрасният автомобил, но очевидно истината е била на друго място от земното кълбо

. Не ме разбирайте погрешно, предполагам, че има добри автокъщи и съвестни търговци, но аз не попаднах на подобни... Всеки път си казвах, че тази автокъща ще е по-различна и това ще е автомобила, но почти всеки път се оказвах безкрайно разочарован и разстроен. Осъзнах, че да си купиш автомобил от България е много трудно особено ако искаш той да е читав, здрав, добре поддържан и със сервизна история. Отделно, че цените на българския пазар привличат окото ... Човек си казва: Ето това е! Този автомобил е на добри пари и хората са написали, че е перфектен в обявата. Да обаче този автомобил е перфектен само на думи и само в обявата. Като го закарате в сервиз, истината е коренно различна ... Това продължи около 2 години, като през тези 2 години какви ли не марки си избирах и харесвах и все нищо, докато не прочетох повече за Субару (казах си, че това е колата ... но кой да ми намери правилният автомобил ???).
Един ден, някаде късна есен 2014та ... (помня много добре този ден защото си връзвах кукичките за въдичката

и приготвях багажа да отивам на язовир за 2 дена да ловя риба с приятели

) се обадих на Боби Стоичков и обясних какво търся. Той ми каза, че ще ми прати едно съобщение (поща) как работи и друга полезна информация. Ако трябва да бъда съвсем честен... това съобщение беше поти колкото "Война и мир" на Толстой, но ми достава удоволствие подробното описание как нещата е правилно да се случат.
Търсихме автомобила няколко месеца (поради различни промени в бюджета ми) и накрая го намерихме (снимките са по-долу ... надявам се

). Субару Форестър 2004та, 2.0X, всички екстри. Бижуто ми бе докарано от Австрия. Нямате си представа колко бях щастлив, когато ми докараха колата. Като я видях за първи път ... пеперуди в корема/стомаха

. По-щастлив бях от едно друго нещо (чисто човешко нещо): Да си дадеш парите на човек, който едвам познаваш и той да ти докара колата за която си мечтал толкова дълго време, но да го направи с абсолютна коректност, точност и отдаденост при работата, търсенето и общуването с теб (с мен

. Няма да пиша цялата история от общуването ми с Боби и Иван, защото искам хората, които още не са се решили за автомобил и които може би ще използват услугите на Боби Стоичков и Иван да изживеят цялата магия на покупката и да усетят колко е приятно да общуваш в днешно време с честни и почтенни хора. Аз за себе си разбрах, че такива хора има.
Колата ми вече е почти 2 месеца при мен, като вчера мина цялостен преглед, диагностика и обслужване в сервиз (Варна). Колата ми бе докарана със сервизна история, обслужвана в Субару Австрия. Всичко, което е написано в сервизната книжка е истина: сменяни са ремъците, маслата и е обгрижвана правилно. Голям кеф защото майсторът на който я оставих във Варна ми потвърди всичко това и ми каза, че колата е перфектна... на мен ми остана да я поглезя с ново масло и филтри защото бяха минали 5000 км. от предишната смяна (реално можех да продължа да си карам без никакви проблеми!). Колата е перфектна във всяко едно отношение (е има си дреболиите, но те са незначителни неща, които нямат нищо общо с техническата пригодност на колата - с една дума: аксесоари за смяна. Отдолу колата е чиста и без течове. Просто нямам думи да продължавам да описвам ... ще са само хубави неща ...
Безкрайно съм щастлив, че карам Субару и познавам Боби Стоичков и Иван. Надявам се, че ще имаме добри мигове във форума и на сбирките на Субару. Успех на търсещите автомобил (бъдете мъдри и здравомислещи). Аз намерих своята кола
Прикачени файлове:
20141222_122348.jpg [ 1.1 MiB | Прегледано 1164 пъти ]
Прикачени файлове:
20141222_122359.jpg [ 1.36 MiB | Прегледано 1164 пъти ]
Прикачени файлове:
20141222_122406.jpg [ 1.21 MiB | Прегледано 1164 пъти ]
Прикачени файлове:
20141222_122413.jpg [ 1.23 MiB | Прегледано 1164 пъти ]