Най-вероятно някой е слагал осигурител за резби, както е казал човекът. Наскоро имах подобно преживяване и само с яко греене се развиха едни болтове, които изобщо не трябва да им се слага осигурител.
Доста често се случва хората, които правят реглаж, като не успеят да развият болтове за реглаж, да кажат точно това - нормално, ако се скъса болт, колата остава при тях, докато не се разреши ситуацията - ще губят пари заради това... някои предлагат услуги с оксижен и развиване (на по-нормални цени), но не всички и зависи от майстора и оборудването.
Правилно си го направил колега.... 400лв за развиване на 4 болта....

(всеки си преценява де, но множко ми се виждат).
Отиваш на opposedforces или в сервизното за твоят автомобил. Вадиш парт номерата на болт, гайка и шайба и поръчваш нови от mimo или Люцкан (секция Сервизи и Магазини).
Мажеш добре с antiseeze или медна/алуминиева грес резбите (за да може да се развиват и после), регулираш на око, колкото да стигнеш до стенда и отиваш на реглаж.
Ако си в София ти препоръчвам Стефан, до тунела в Люлин.
Така и така си развил реглажните, те съветвам да си смениш и предните болтове и гайки (на задния мост, другите носачи) - да знаеш, че не са се заварили в тампоните и че при нужда ще излязат.
Имай в предвид, че не е добре да се ползват старите болтове и шайби! Предполагам, че до сегашното положение се е стигнало, точно защото са закрепили положението със старите налични. Като са стари не се стягат добре, приплъзват и реглажа бяга.... питай ме как знам.