Отговори на тема
 Подгрев предна седалка 
Автор Съобщение
Напуснал форума
Аватар

Постове: 338
Рейтинг: 20
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,
Къде във Варна могат да ми погледнат подгрева на предната седалка. Ту работи, ту не. Подозирам, че някъде има някакви хлабави букси или оголени кабели? Отдолу погледнах и всичко изглежда добре. Захранването си отива постоянно...
Благодаря!

Пон Ное 09, 2015 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 24
Автомобил: Subaru Forester 2.0 XT 170к.с.
Телефон: 0885838157
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
За майстор не мога да помогна но искам да попитам като използвам тази тема.

Подгрева само на облегалките ли е или и на седалището. При мен работи само на облегалките май. :idea:

Вто Ное 10, 2015 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравей,
Подгрева е на седалката (седалище) и гръбнак долу (лумбалната част). Поне при мен така работи ...
Поздрави.

Вто Ное 10, 2015 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Схемата при Форестера е много проста, почти същата е като на B12. В момента пиша от таблета, та не ми е под ръка. Аз използвах нагревател от долната част на седалка от Форестер (две степени на топлото) и я преправих за Бек B13 (четири степени на топлото). На моята се оказа прекъснат нагревателя. А на Аудито също монтирах копче и нагреватели от Фори.

Вто Ное 10, 2015 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здрасти,
То хубаво, но при мен ту работи всичко, ту не... Например днес през деня не работеше, а вечерта проработи... Започвам да си мисля че изпускам нещо някъде. Ще гледам допълнително тези дни отдолу.

Вто Ное 10, 2015 10:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И на двете ли степени ти го прави? Когато не ти грее, а е включен, свети ли копчето?

Изображение
 19

Вто Ное 10, 2015 10:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здрасти,
И на двете степени ми го прави и ключа си свети.

Сря Ное 11, 2015 8:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Значи масата и релето са ок. По принцип буксите са читави при копчетата и под седалката. Провери тази под седалката, да не е пъхната в държача си и да се е мокрела. Също така може на нея да замериш съпротивлението на нагревателите, като разкачиш буксата, когато не грее. Води се от схемата. Ако няма никой, ще трябва да отваряш седалката. Елементарно е, ако ти трябва помощ, пиши.

Чет Ное 12, 2015 7:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Дам. Точно това смятам тия дни да понаправя. Бас хващам, че е някъде нещо оголено ... защото размърдам седалката и тръгва да си топли здраво. Ще пиша като открия причината.
Мерси.

Чет Ное 12, 2015 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Когато ровех за да оправя моята седалка се натъкнах на случай с прекъснат кабел в самата седалка. И така да е, оправя се.

Чет Ное 12, 2015 7:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 37
Автомобил: subaru forester 2.0 2008
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
От скоро съм горд собственик на Форестър 2.0 2008 и сега съм на етап да го опознавам и разучавам, но при мен също само на облегалката се усеща подгрева а мисля ,че трябва да е и на седалищната част, ако някой има инфо как трябва да е ,моля да сподели....

Съб Яну 23, 2016 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Доста често срещан проблем. Трябва да греят и седалката и облегалката. Оправя се с нов или втора употреба нагревател и макс един час време за работа.

Нед Яну 24, 2016 5:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Телефон: 0878721217
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, не зная как да постъпя, ако трябва ще направя нова тема. Моя случай е следния. На пасажера си работи. На шофьора врътката свети при вкл., но не подгрява. До колкото разбрах са на общ бушон. Може би е кабел или нагревател.Гледах под седалката и буксите са добре. Три на брой са и не зная, коя е за подгрева? Легаси 2006г. Ще съм благодарен за насоки.

Нед Апр 13, 2025 9:58 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема