| Автор |
Съобщение |
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
|
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2011 10:33 pm |
|
|
|
tsvetanov
Регистриран на: Пет Окт 19, 2007 9:37 pm Постове: 335 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124  
|

Не знам защо, но напоследък започвам да чета все повече "сектантски" изказвания и започвам да имам усещането, че чета в VW форума. Не разбирам, защо трябва постоянно да си ги мерим и да се спори кое било по-добро, за всеки влак си има пътници и всеки има право на малко лош вкус, но не мисля че с щракане по клавиатурите ще се отсъди най-доброто, а тука вече появи ли се думата AUDI и темата веднага се изражда и се забравя от къде е тръгнала. И конкретно с риск да бъда оплют и разпнат ще кажа, че не виждам защо сравнявате A6 с Legacy при положение, че дори не са в един и същи клас. а на този линк http://www.youtube.com/watch?v=tPlF8tB7-8g - АРЕ СТИГА С ТЕЗИ АУДИТА  ми се струва че това е седан, а от тази година доколкото знам RS6 sedan няма. Накрая да си обобщя мислите и призива, нека бъдем по толерантни към останалите марки и водачи на пътя и понеже сме СУБАРУ форум да обсъждаме и да обръщаме повече внимание на марката СУБАРУ, но и нека не заплюваме всички останали са "балъци" понеже са си купили по-скъпа кола или по-лоша според нашите виждания  . Поздрави, Цанко.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2011 6:10 pm |
|
|
|
bubaru
|
Тя темата си е хумористична, тръгна от едно после прерастна в друго... RS6 седани има, ама не вървят и колкото един Аутбек 
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2011 6:23 pm |
|
|
|
quietriot
|
Амбицията, че твоята марка кола е най добрата е хубаво нещо , макар в крайните си форми да е опасна, но всеки има право на менение нали затова ни дойде демокрацията:) И в тази връзка едно питане , как се сменя шибания габарит, оня ден изгоря единия, и аз отворих погледнах махнах капачката видях че от там сменям само къс у дълъг, а габарита и мигача са в в часта на фара която е в калника и капачка няма, позамислих се иззатворих капака. Нали не се сваля фара за целта  ???
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 6:29 am |
|
|
|
miroslavkm
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 7:56 pm Постове: 752 Местоположение: Русе, БГ
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Рейтинг: 88 
|
Не се отчайвай, но наистина трябва да го свалиш  или пробвай през подкалника, като го откачиш в предната му част. Аз предпочитам фара, три винтчета са. Успех
_________________ 0889997071
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 6:46 am |
|
|
|
rado25
Регистриран на: Съб Ное 20, 2010 2:56 pm Постове: 446 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
|
Сваляй фара много е лесно и бързо. Само внимавай да не го изтървеш че и такива случай съм виждал. 
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 8:35 am |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
valadares написа: имам чувството че оставям без задница,като вляза във завой с висока скорост и някаква неравност напътя като премине през задницата(подскача) Баш същото усещам и аз, когато минавам през неравност в завой. Но да отбележа, че нямам задна стабилизираща щанга. Амортисьорите са изправни. Гумите са с яко грайфер, дот отпреди 3 години.
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 8:57 am |
|
|
|
quietriot
|
Аз да си кажа че явно е било от гумите и времето, усещането като стана сухо рязко се промени в посока стабилност, сега слагам и летните тия дни и ще видя дали ще се подобри още. 
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 11:55 am |
|
|
|
quietriot
|
rado25 написа: Сваляй фара много е лесно и бързо. Само внимавай да не го изтървеш че и такива случай съм виждал.  Ку съм снощен може и това да стане, ще внимавам 
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 11:56 am |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
Ако намериш къде да я качиш за 5 минути - отдолу бъркаш и си готов. 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2011 8:10 pm |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|

tsvetanov написа: Не знам защо, но напоследък започвам да чета все повече "сектантски" изказвания и започвам да имам усещането, че чета в VW форума. Не разбирам, защо трябва постоянно да си ги мерим и да се спори кое било по-добро, за всеки влак си има пътници и всеки има право на малко лош вкус, но не мисля че с щракане по клавиатурите ще се отсъди най-доброто, а тука вече появи ли се думата AUDI и темата веднага се изражда и се забравя от къде е тръгнала. И конкретно с риск да бъда оплют и разпнат ще кажа, че не виждам защо сравнявате A6 с Legacy при положение, че дори не са в един и същи клас. а на този линк http://www.youtube.com/watch?v=tPlF8tB7-8g - АРЕ СТИГА С ТЕЗИ АУДИТА  ми се струва че това е седан, а от тази година доколкото знам RS6 sedan няма. Накрая да си обобщя мислите и призива, нека бъдем по толерантни към останалите марки и водачи на пътя и понеже сме СУБАРУ форум да обсъждаме и да обръщаме повече внимание на марката СУБАРУ, но и нека не заплюваме всички останали са "балъци" понеже са си купили по-скъпа кола или по-лоша според нашите виждания  . Поздрави, Цанко. Цанко, не знам кой форум четеш, но специално в тази тема, където си направил точно този коментар, не откривам нищо сектантско, нито оплюване на която и да е марка, та било тя и Ауди, еле пък щото била по-скъпа или по-лоша. Бяха описани няколко случки с цел онагледяване стабилността на Легаси в завой, каквато е и темата! В две от тях поради обстоятелството, че участници бяха и автомобили Ауди, просто бяха споменати. Квалификации и заключения не бяха направени никакви. Напротив: споменах, че може би комбинацията от А6 (не куатро) и/или слаб шофьор ми дадоха предимство в ситуациите. Нищо повече. Иначе наистина Легаси е в по-нисък клас от А6.
|
|
|
|
| Сря Мар 23, 2011 2:07 pm |
|
|
|
6traka
Изгонен
Регистриран на: Сря Мар 02, 2011 3:11 pm Постове: 349 Местоположение: sevlievo
Автомобил: Subaru Justy-Corsa-UAZ-452-Trabant
Телефон: 0884652407
Рейтинг: -49 
|
здравеи,колега повечето съм карал коли с предно предааване,сега карам СУБАРУ ДЖЪСТИ,без никакви електроники по задвижващата система.като вляза в сняг 20-25см пак така преяницата се движи направо а задницата тръгва с вратите напред.Аз си го обяснявам защото и на задната ос има задвижване (бута и задния мост) и при по малко сцепление на някоя от двете гуми тя изрърва за малко и поднася.По принцип тегли само едната гума (има задвижване)като не говорим за авд сист.или шпер дифиренциал.Според мен е нормално и уаз сам карал лада нива даихатсу фероза при всички е така задницата търси по лекото 
_________________ авто тенекеджииски,бояджииски услуги на ниски цени
|
|
|
|
| Сря Мар 23, 2011 5:08 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
според мен си е чиста инерция, две по две колелата се въртят в различни плоскости и затова става изместването.
|
|
|
|
| Сря Мар 30, 2011 7:46 am |
|
|
|