Отговори на тема
 Някой би ли помогнал с информация за това фори 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 39
Автомобил: Импреза 2.0 16v, WRX 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Моля колеги, ако някой знае нещо за това фори, както и за продавача, да даде малко повече информация. Ще съм Ви изключително благодарен http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Пет Мар 25, 2011 6:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 197
Автомобил: Subaru Forester SF STurbo 2001 АТ
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Това не е ли на бай Петко сервиза? Във форума има доста писано за него - и хубаво, и лошо.
Ама май повечето е лошо...

Пет Мар 25, 2011 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Първа стъпка - взимаш телефона и пускаш търсене във форума, после в Гугъл.
Четеш, мислиш и тогава пускаш тема...

Пет Мар 25, 2011 7:16 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 39
Автомобил: Импреза 2.0 16v, WRX 2.0
Нов фен
Отговори с цитат
Чета и мисля, едва ли ще намеря нещо за конкретния автомобил, обаче. Благодаря за съвета, но предпочитам коментари по същество. Успех!

Пет Мар 25, 2011 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Forester 2.0
Нов фен
Отговори с цитат
Колега незнам дали е същото Фори, но преди около година ходих точно в тази автокъща и гледах такова 2004г сиво турбо на 87000км но беше 19999лв Може и да е съвпадение ама се съмнявам 6 месеца след това още беше там. Колицата изглеждаше наред поне на пръв поглед ама собственика нещо ме съмняваше. Исках да направя едно кръгче но нямаше номера и не ми даде, само я запалих. И в обявата нали пише бартер, та като му казах че искам бартер за Импреза той каза "По добре я плати в брои" и като видя че настоявам ми предложи 3000 под пазарната цена за импрезата, след което ми каза ще я купуваш ли в брой или да си ходя че имам работа. Не ми стана ясно каква работа може да има човек, който продава коли при положение че нямаше други клиенти. Ето как се гони готов клиент.
Неможах да ти дам много информация за форито, но не съм го гледал повече от 10 мин, а и не съм 100% сигурен че е същото. От къде да знае човек може случайно да му е попаднало друго пак на тези километри, години и цвят. Поне ти споделих мойто мнение и впечатление от човека който продава колата така че надявам се да съм ти бил поне малко полезен

Пон Мар 28, 2011 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 336
Автомобил: Outback'08 2.5 AT
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей,
Това наистина е на бай Петко сервиза. /не знам така ли се наричат такива места :smt082 /
Попрочети из форума за отзиви. Струва ми се общото настроение е леееко недолюбване.
Моите лични впечатления са:
Докато си търсих Фори минах от там преди повече от 2 години. Не спряха да ми хвалят един Фори и най-вече, че е с климатик. Аз и до днес не съм видял Фори без клима.
Някой и друг месец след това, си търсих напречни греди за Форко и теглич. Видях обява, че там има. Обадих се и ми дадоха цени...Мина се време, докато осъзная, че цената на THULE в магазина е сходна. Звъннах на другия ден, предполагайки, че нещо съм се объркал. Познайте - не бях :smt033.
С една дума - ВНИМАВАЙ!
Успех

Вто Мар 29, 2011 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема