Отговори на тема
 Не признават гаранция 
Автор Съобщение

Постове: 20
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
днес на изложението разглеждах Субару Outback и им задавам въпроса ,а ако го купя и монтирам газова уредба важи ли гаранцията .Отгориха ми че гаранцията на двигателя тогава не важи :(

Интересно при условие че в Германия и Холандия ги продават с газови уредби.

Съб Сеп 01, 2007 6:25 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей приятел! Ама там ги предлагат сигурно фабрично с газова уредба и затова е така. Трябваше да попиташ дилъра, при който си бил дали ако му доплатиш той да ти сложи уредбата дали ще важи гаранцията, така мисля че няма да имаш проблеми...успех!

Съб Сеп 01, 2007 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
няма субару, което да се предлага фабрично с газова. монтирана е газовата и след това дилърът сам си поема гаранцията. при неправилно настройване или използване на газова уредба двигателят се чупи - затова е съвсем нормално да не ти дават гаранция

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Съб Сеп 01, 2007 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ImprezaSTI написа:
Здравей приятел! Ама там ги предлагат сигурно фабрично с газова уредба и затова е така. Трябваше да попиташ дилъра, при който си бил дали ако му доплатиш той да ти сложи уредбата дали ще важи гаранцията, така мисля че няма да имаш проблеми...успех!

питах дилъра :) за това дали ако те ми монтират газовата ,ще признаят гаранцията и отговорът беше НЕ .
Дадох им пример че други фирми така правят и признават гаранцията , но уви ,пак НЕ
Сега търся от чужбина OUTBACK е ако някои знае тук в Бг някое 2-3 годишно ще съм благодарен ако каже

Нед Сеп 02, 2007 7:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Един колега от форума продаваше хубав Аутбек.Може да го питаш ако още го продава:
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=297

Според мен не си струва да си купуваш чисто нов Аутбек в България.То гаранцията не е като свят,цената е мн.надута и застраховките в Бг са уникално високи...
Виж нещо на промоция от Германия-пиши на няколко немски дилъра какво могат ада ти предложат-ново или на няколко години.

Ей този ми хареса в мобилето,въпреки че не му знам състоянието:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Нед Сеп 02, 2007 5:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
благодаря за съвета
Субарото е продадено а за другата обява -все пак ми се искаше да е по новичко

Пон Сеп 03, 2007 5:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 323
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
И пред мен стои проблемът с гаранцията на нова кола с газова.В Холандия проверих два дилъра на Субару и на двете места ми отговориха,че може да се монтира газова система само на 2.0 и 2.5 л. без турбо.Може да се поръча специална глава от Субару с различни легла на клапаните.Аз обаче искам Аутбек,3.0 литра и ми казаха да забравя за газ-или поне не поемат гаранцията на мотора.В България ,естествено, не са и чували,че може да се купи чисто ново Субару с газ,както е в Холандия,Белгия,Англия и Германия.Направих мое проучване и получих оферта от газаджиите да поемат гаранцията на мотора,ако взема 3.0.(допълнителни 570 евро за 3 години)-май ще се прилъжа и ще стана фен на марката-досега съм с Мазда 626.

Нед Ное 25, 2007 12:37 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема