Отговори на тема
 И аз да попитам за този Форестър? 
Автор Съобщение

Постове: 89
Автомобил: 1998 Legacy 2.0 AT, Ford Galaxy 2.3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

И аз съм наперен и объркан кандидат субарист и принципно съм се насочил към Форестър до 2001г.

Някой гледал ли е ето този горски и какво е мнението Ви - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details. Собственикът му е един изтъкнат риболовец.

И ако си позволя да направя сравнение Форестър или Легаси - кое е по-широко от двете и кое с по-поносима подръжка? Четох доста из форума, но не си изясних накратко и точно...

Легасито става ли за леки планинарски и рибарски изпълнения?

Ако има някаква тема в която да е правено сравнение на двата модела ще се радвам да я споделите. Става дума например за: заден амортесьор за Фори толкова, за Легаси толкова, ангренаж за едното толкова за другато и т.н.

Благодаря предварително
П.С. Прави ми впечатление, че форума е доста задружен и дано не го отнеса сега :waste:

Нед Апр 10, 2011 10:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Поддръжката им е сходна, но по проходимост Форко не може да бъде сравняван с Легаси, последния е просто нисък за офроуд.
Легасито е по-тежка, по-просторна кола, като Форестър е с база на Импреза и е по-тесничко.

Сравнение можеш да направиш сам от тези две теми:
viewtopic.php?f=4&t=2434
viewtopic.php?f=7&t=1169

Нед Апр 10, 2011 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 89
Автомобил: 1998 Legacy 2.0 AT, Ford Galaxy 2.3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
А има ли някой, който да познава или да е гледал въпросното Фори?

Пон Апр 11, 2011 11:52 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема