Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Премахване на катализатори_Варна
| Автор |
Съобщение |
|
44mag
Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 2:08 pm Постове: 200 Местоположение: Варна
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
|
|
По-шумно е. Щяха и там да хакнат тръба,ама решиха да го направят така заради ламбдата. Тя е в предната част на самия кат. Сега съм със съвсем друга подредба отдолу, сондата ми е чак зад кутията, директно на тръбата и пак нямам проблеми с чека. Съвет: без гърнета ще ти се надува главата на дълъг път и гледай да ти слагат по-дебелостенни тръби за да не звънят.
_________________ Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
|
|
|
|
| Чет Мар 31, 2011 11:56 am |
|
|
|
kremka_eft
Регистриран на: Нед Яну 09, 2011 12:05 pm Постове: 40 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 0
|
Утре сутрин ще отивам при майсторите, но има разминаване в съветите! Паконе 4х4 пише, че на мястото на големия се слага тръба, на мястото на малкия резонаторно гърне! По снимките на 44маг е обратното!? Аз какъв "акъл" да давам на мйастора не знам вече 
|
|
|
|
| Чет Мар 31, 2011 8:03 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
Няма голямо значение според мен, просто трябва да има, и то поне 1. 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Чет Мар 31, 2011 8:40 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
Аз смятам че не е добре ламбдата да отива много назад,защото отчете ли бедна смес...компа почва да подава повече - по-висок разход,а може и да мине в авариен режим на работа,то има един 101% спец във нашия форум,ма си трае...аре бре Дидо изкашляй истината няма цяла Варна да си яде ноктите от притеснение Колежке,хората при които отиваш със сигурност имат повече опит от нас лаиците във форума,аз не се занимавам професионално с изпускателни системи на автомобили....а и никой писал до момента  следователно не е зле да се довериш на профитата  Ако се изправиш пред дилема - 0887839893...не безизвестния Дидо(на него жокер му не треба...) Дано не е сменил номера 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пет Апр 01, 2011 5:31 am |
|
|
|
44mag
Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 2:08 pm Постове: 200 Местоположение: Варна
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
|
|
На мен ми направиха гърне от първия, просто защото в него е сондата. Освен това предполагам забелязваш не посочвам кой го е правил...
_________________ Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
|
|
|
|
| Пет Апр 01, 2011 2:28 pm |
|
|
|
kremka_eft
Регистриран на: Нед Яну 09, 2011 12:05 pm Постове: 40 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 0
|
Мисията е изпълнена успешно!  До Метро, след Жижо: на мястото на първия е сложена извита тръба с гайка, на която е закачена ламда-сондата, на мястото на втория има резонаторно гърне. Оказа се, че е за смяна и последното гърне (кърпено, задръстено), естествено нямаше дори в каталога за моя модел, аз лично надничах, и сложиха някакво друго с малко по-малък обем. Но колата "рипна", та скокна, звука е по-добър на двигателя, а в купето няма шум, даже сякаш намаля! Остава да я пробвам Субарина и на извън градско, но един пикник в събота до Орлов камък (Дуанка, Дългополско) ще реши въпроса!  Благодаря на всички за мненията и съдействието, снимковия материал ми помогна да се ориентирам, страхотни сте 
|
|
|
|
| Пет Апр 01, 2011 3:09 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
И аз махнах моите на същото място, впечатленията са: 1. Повече тяга в ниските обороти. 2. Boxer rumble. 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Съб Апр 16, 2011 9:04 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |