Отговори на тема
 Въпрос за резервни части 
Автор Съобщение
Изгонен
Аватар

Постове: 46
Автомобил: Subaru Tribeca-09 S.E.
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.Есента смятам да си пратя Субито в България,та въпроса ми е с какви резервни части да се запася от щатите преди да го изпратя ?Надявам се ,че вече имате опит кои части най-бързо издават багажа по нашите пътища.Аз съм решил да си купя два чифта гуми,чистачки,че много пари в Бг.Решил съм да си взема и два датчика за налягането в гумите, които предварително ще активирам при диларът,масла, филтри и други аксесоари но за частите ще разчитам на вашият опит.Колата ми е Трибека 2009 на 30000 мили. :D :beer02:

Пон Апр 18, 2011 2:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ами колега,има всичко тука,и за работен ден си се намира:)тука се разбиват биалетки,тампоини на торсионата щанга....няма смисъл да мъкнеш според мен...

Пон Апр 18, 2011 8:39 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 46
Автомобил: Subaru Tribeca-09 S.E.
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Е аз няма да ги нося на гърба си ,ще ги бутна в багажника на колата.То за имането сигурно има ама в някаква тема в форума четох ,предна чистачка 160-170 лева при положение ,че тука е 35$.То и за датчика в гумите беше цифра неземна,та затова предпочитам да си взимам части от тука САЩ поне което е възможно .Колега valadares а за биалетките педни и задни ли ? ;)

Пон Апр 18, 2011 4:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз също се прибирам скоро и взех само консумативи (оригинални филтри, чистачки, и накладки). Разчитам на Субару - да няма нужда от смяна на части следващите 15 години! :D
До колегата fedko: проверена ли е информацията, че е възможно да се активират допълнителни датчици за TPMS предварително и да стоят за резерв (или да са монтирани на други джанти с гуми)?
Някъде прочетох, че системата може да "помни" само един набор датчици и ако се наложи подмяна (или се ползват други джанти с датчици) - то последните трябва да се "индикират" при дилъра. И така всеки път... :smt131

Вто Апр 19, 2011 12:24 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема