Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
Аутбек Фен ако искаш да си продаваш колата-интересувам се 
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Съб Сеп 08, 2007 2:02 am |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
шах 
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Съб Сеп 08, 2007 9:36 am |
|
|
|
Ivailo K
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 7:55 am Постове: 14 Местоположение: София / Canada Рейтинг: 0
|
|
Карах едно Субару 1800 преди 12 год . Купих две , едно в движение и едно катастрофирало , за да си имам резервни части щото всички ме мислеха за луд , че си купувам кола за която няма резервни части в БГ ............ и така си имах един куп резервни неща в мазето. За близо година не ми се наложи да сменям нищо освен масло . Тая кола просто палеше и се караше без никакви грижи . Сега когато имах възможност да си купя какъвто автомобил си искам в тоя клас , просто се спрях на Субару. Карам вече 5 месеца Импрезата и ми харесва все повече усещането . Малко ме е яд , че не си взех с ръчни скорости , но и автоматика си е гот.
Поздрави на всички във форума.
_________________ Impreza 2.5i SE
|
|
|
|
| Нед Сеп 09, 2007 6:47 pm |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292      
|
Добре дошъл!  Приятно прекарване! 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Нед Сеп 09, 2007 8:31 pm |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
Ivailo K написа: Карах едно Субару 1800 преди 12 год . Купих две , едно в движение и едно катастрофирало , за да си имам резервни части щото всички ме мислеха за луд , че си купувам кола за която няма резервни части в БГ ............ и така си имах един куп резервни неща в мазето. За близо година не ми се наложи да сменям нищо освен масло . Тая кола просто палеше и се караше без никакви грижи . Сега когато имах възможност да си купя какъвто автомобил си искам в тоя клас , просто се спрях на Субару. Карам вече 5 месеца Импрезата и ми харесва все повече усещането . Малко ме е яд , че не си взех с ръчни скорости , но и автоматика си е гот. Поздрави на всички във форума.
Честито
И аз бях като тебе с две 1800 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Пон Сеп 10, 2007 3:15 pm |
|
|
|
mi6o_subaru_fen
Регистриран на: Вто Дек 04, 2007 11:51 pm Постове: 11 Местоположение: BG Popovo Рейтинг: 0
|
аз пък през 2003г реших да си купя кола.Нямах много пари.Разполагах със сума до 2000 лв.Исках немска кола.Или някаква друга.Единствените ми изисквания бяха да не е японска и да не е с две врати.Един ден един колега каза , че си продава колата за 1500лв.Питах го каква е.Каза Субару-1800.Не бях чувал за такава кола.Отидох да я видя.Оказа се , че е с две врати и то японска.Обаче беше 4х4, 1800 кубика, боксер , 90 к.с. , иззглеждаше запазена.Направих едно кръгче и я взех.После сложих газ.Междувременно се оказа , че е доста зле откъм тенекии, ама без проблем качвах на нея около тон-1000кг!  Освен това каретата тракаха.Те още тракат.Ама колата върви.В градски условия съм гонил и настигал бмв.извън града върви без проблем със 100-120 км.Най вного съм вдигал с нея 150.Тази година 2007 през ноември си купих легаси ,комби 2.0 i , 94г с газова уредба.Има какво да се бутне по нея ама общо взето е добра.
Това е то сега имам две субарута.
_________________ mi6o
|
|
|
|
| Сря Дек 05, 2007 12:52 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Съдбата си играе с нас
Добре си дошъл!
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Дек 05, 2007 1:07 am |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292      
|
Добре дошъл и от мене! 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Сря Дек 05, 2007 10:12 am |
|
|
|
g-3x-og
|
Преди години да речем беше 2003 живеех в САЩ и си търсех евтина недеждна кола. Съвсем случайно попаднах на легаси. 95" 2.2л авто. Останах много доволен. И както се казва или си фен на субару за цял живот или не. Преместих се обратно в Европа(Ирландия) И понеже винаги съм си падал по японската Б4ка реших да потърся такава. Оказа се че ги има доста, но не по силите на всеки. Така че реших да не се напъвам докато не мога и си взех легаси 99" 2.5GX в прекрасно Златисто или както пише по документи Mustard! Сега го стягам за преглед (което тук си е сериозно изпитание) и след това ще го продам и вземам Б4ката! А от там нататък тук има един представител на ZERO SPORT и въобще не се знае къде ще се озова 
_________________ '99 LEGACY 2.5 GX
|
|
|
|
| Чет Дек 06, 2007 12:26 pm |
|
|
|
явор
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 1:27 am Постове: 10 Местоположение: Детройт Рейтинг: 0
|
ето и моята история.търсих кола за приятелката да ходи на ба4кане и гледам обявите и виждам:
Субару-89 година,малко мили
казах си абе я да звънна.звъня,вдига някаква баба и аз викам ами за колата звъня,кога е удобно да я видя.разбрахме се и след 2 часа бях на тест драйв  абе гледам я такава ръбата като тея старите волва и си викам,хм туй ша да е яка машина,влизам вътре гледам пак ръбове ама сичко си е на мястото,измислено и удобно.карам си аз автоматика сменя мазно,вътре тихо,стегната возия...карах 500 метра и казах-купувам я
и така,страхотна кола 
|
|
|
|
| Вто Дек 11, 2007 5:59 pm |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
явор написа: ето и моята история.търсих кола за приятелката да ходи на ба4кане и гледам обявите и виждам: Субару-89 година,малко мили казах си абе я да звънна.звъня,вдига някаква баба и аз викам ами за колата звъня,кога е удобно да я видя.разбрахме се и след 2 часа бях на тест драйв  абе гледам я такава ръбата като тея старите волва и си викам,хм туй ша да е яка машина,влизам вътре гледам пак ръбове ама сичко си е на мястото,измислено и удобно.карам си аз автоматика сменя мазно,вътре тихо,стегната возия...карах 500 метра и казах-купувам я и така,страхотна кола  
|
|
|
|
| Вто Дек 11, 2007 7:37 pm |
|
|
|
4ester
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 8:09 pm Постове: 6 Местоположение: UK Рейтинг: 0
|

Как избрах Субару?
Ами винаги съм обичал нестандартни и рядко срещани предмети и решения-да съм различен от мнозинството и така се влюбих в марката със звездите.
След проби с чешкото, германско, шведско, френско и японско автомобилостроене беше ясно какво ще е
При покупка на автомобил моя милост има 5 червени лапички които трябва да светнат в определен ред за да извадя парата, а именно:
1.Активна безопасност
2.Пасивна безопасност/стабилност и поведение на пътя/
3.Здравина/безаварйиност
4.Практичност
5.Цена
Когато 97 излезе Фори от раз знаех, че тази е колата направена за мен.Изчаках няколко годинки да и излезат наяве и минат детските болежки и останалото е история
Дъъъъълго се двоумих дали да бъде Турбо или с бавни скорости и накрая......
Взех и двете
Едно за мен, едно за теб/демек по-добртата ми половина/
Баткото спортист за мен-да му се кефя и комплексирам разните 'резачки' по пътищата и малката сестричка за благоверната.
Изключително съм доволен от избора и не смятам да сменям марката или модела за в бъдеще или поне докато не развалят нещо кардинално от концепцията на колата.Както казват който се е качил на Субару не слиза.
Поздрави и безаварийни с любимата марка на всички
|
|
|
|
| Нед Дек 16, 2007 7:50 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|

От близо половин година ровя за Субару. Фен съм от 1995 година. Кумът ми караше един Форестър и една Импреза. Невероятни коли. В едно село го питаха как се е качил, щото УАЗ-ката дето кара хляба не могла  . Та търсих, търсих. То не бе Дупница, Горубляне, Интернет, то не бе чудо. Преди две седмици звъннах на едни приятели да хапнем по нещо. Бяха ми се наслушали на дрънканиците за Субару. Съветваха ме да си взема Опел, Ауди или нещо също така масово, за да нямам проблем с поддръжката. Споделих им, че отивам да гледам едно легаси. Един от тях каза, че е видял през две улици едно готино субару с табела "Продава се". Отидохме да я видим. Веднага след като запали и двамата ме хванаха за лактите и ми прошепнаха да не чуе собственика "Много е добра". След това отидох да видя и легасито. Не разбирам от коли, но на тази определено и течаха доста неща и май е била премазвана отпред и събрана много левашката. Вечерта се обадих на вече предишния собственик. Казах му моята цена и след 3 минути разговор се срещнахме на приемлива и двете страни цена. Дори не я карах на майстор преди покупката. После разбира се я закарах и има какво да и се прави, но не е фатално. Удряна е, но поне е събрана що годе добре. Оправда ми всички очаквания и някои от тях ги задмина. А и поддръжката си е нормална за това, което дава колата. Разкош. Никакви глупости и излишни маневри. Волан и два педала. Това е. Няма терен да не мине. Толкова съм радостен, че една седмица не знаех къде съм. Ако няма фатални последици от удара, като губене на вярната траектория и т.н. смятам да и направя 1 000 000 мили.
Суби е Аутбак 2.5 4АТ Американска 2000г. Перфектното семейно комби. Дето се вика да си я карам със здраве и безаварийно.
|
|
|
|
| Съб Яну 19, 2008 12:58 am |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
|
Аз бях фен на БМВ, но от както се возих 3 км в на Жоро Танев бегачката, рекох край, отивам и купувам първото Суби което видя, и ей го на And Justy's for all. Отделно един приятел градски от Севлиево имаше Leone Coupe, веднъж на един брутален офроуд се отчупи стартера от двигателя, само това, видях за каква здравина става въпрос, ако беше някоя друга марка всичко щеше да е станало на миш-маш докато се отчупи стартера.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Пон Яну 21, 2008 12:02 am |
|
|
|
suncho009
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 11:02 am Постове: 175 Местоположение: Spain
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Рейтинг: 0
|
|
Защто избрах Субару,ли?
Ами защото обичам тесни пътища с много завои,затова!
През деветдесет и трета карах от Пловдив до Габрово едно ауди 80 куатро.Голям кеф на Шипка,та си казах ако някой ден си купя нова кола ще бъде пълноприводна!
Не че Субару са единствените с постоянно задвижване на четирите колела ,но за мен са най-добрите!
Аре поздравления!
_________________ Някой ден и аз ш'зема да напиша една умност тука!
|
|
|
|
| Пон Яну 21, 2008 12:53 am |
|
|
|
tamam
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 8:10 pm Постове: 17 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Здравейте на всички.
Отдавна сьм фен на марката, от няколко месеца сьм доволен собствник на SUBARU Legacy, а от днес и с рег в форума.
Та миналата година карам си аз колата на приятелката ми, PEUGEOT 306, и се оглеждам за друга кола защото взех че станах Татко на един прекрасен син. Чета си обяви, обаждам се и т.н. Един ден, отивам да гледам и купувам, в смисьл че носех и кинти, една Хонда, тези CR-V, дето приличат на джипка, и на плаца преди да стигна до Хондата виждам едно сиво Субару. Спрях огледах го , обадих се за цена, естествено по-скьпо от Хондата, но като седнах в него и вече ми беше ясно какво ще стане, преди това сьм карал на един приятел АУТБЕКа, и така и стана. Не си купих Хонда, продадох Пежото, сьсипах бюджета и сега кеф.
Това е с две думи, мисля че не сьм сбьркал.
Всичко най и безаварийни километри.
|
|
|
|
| Пон Яну 21, 2008 8:49 pm |
|
|
|
grey_gorski
|
|
... от около 3 месеца разглеждах автомобили 4х4, ходих да тествам и Suzuki Grand Vitara, и Nissan Qashqai, Hyundai Santa Fe, Chevrolet Captiva, карал съм шкода скаут и т.н. ... когато изведнъж излезна новия Forester 2009 със съвсем прилична цена и с всичките му габарити по-малки с до 10 см от Santa Fe-то например /което се води SUV2/ ... и го напазарувах за 1 ден. Определено мисля че не съм сбъркал!!
|
|
|
|
| Сря Апр 09, 2008 9:07 am |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
|
колко стъпва в българиа форестъра
|
|
|
|
| Пет Апр 11, 2008 7:38 pm |
|
|
|
grey_gorski
|
|
malko > 50 000 lv., VAT incl.
_________________ 2009 Subaru Forester 2.0XS 4Q E-4AT
|
|
|
|
| Пет Апр 11, 2008 8:15 pm |
|
|
|
иво господинов
Impreza Owner
Регистриран на: Пет Апр 18, 2008 8:08 pm Постове: 310 Местоположение: шумен Рейтинг: 0
|

Как си купих аз?! Преди 10г. за нова година ходихме да празнуваме на един язовир.Пътувахме с два микробуса и съответно закъсахме посредата на пътя,а бяхме с бебе.Викам си...сега я втасахме,ни дрехи,ни нафта.И звъннах на един приятел да дойде до където може. Казах му да не се бута в преспите и да ме чака в селото.След около час дойде с някаква странна кола и каза да се качваме в колата.От там нататък е филм.Слязохме до долу празнувахме цяла нощ и на сутринта отново по-същия път 60-70см.сняг,нечистен на корем до горе без да слезем от колата.Викам си това не е истина,карай на някой канал да я разгледам.От тогава само Субарута съм карал.За последното обикалях 1,5г.автокъщите,но не си харесах.Накрая тръгнах с едни джамбази .Те предварително ми казаха,че такава кола никога не са купували.На пазара в Утрехт имаше само едно суби,но беше легаси.И случайно видях в Апелдорн да се веят едни сини байраци.Беше ми писнало да обикалям и влязох в офиса при дилъра,казах му,че искам Импреза след 97г.2.0 седан.Той ми отговори кратко и ясно,че съм дошъл на правилното място,но точно седан няма,а има само едно комби с тоя двигател.Направих компромис със себеси,но несъжалявам!Дойдох си от Холандия до България за 2 дни,като единия ден е пътуването в Румъния.Надмина очакванията ми!
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 6:16 pm |
|
|
|