|
Страница 1 от 1
|
|
Представиха новото Subaru Stella
| Автор |
Съобщение |
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
В края на миналата година беше представен новия Daihatsu Move. Въпрос на време бе за да видим и версията на Subaru чието име е Stella. Тя е предназначена единствено за вътрешния пазар и технологично е построен върху модела на Daihatsu. Двигателят е същия 0.7 литров 3-цилиндров, бензинов с мощност 58к.с., а версията с принудително пълнене ще бъде достъпна в по-късен етап. Системата Стоп/Старт и CVT трансмисията ще се предлагат серийно. http://autoblogbg.blogspot.com/
Прикачени файлове:
1.jpg [ 49.13 KiB | Прегледано 861 пъти ]
3.jpg [ 61.28 KiB | Прегледано 861 пъти ]
_________________ http://autoblogbg.blogspot.com/search/label/Subaru Новини свързани с марката
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2011 4:45 pm |
|
|
|
kikaha1
Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 7:40 pm Постове: 113 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0 MT 2001
Рейтинг: 6
|
Интересно ми е в каква пазарна ниша се "целят" Субару с тва подобие на семеен мини ван????  Ей това комерса не прощава брей 
_________________ Не е лесно да си жив Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн Ако има котешки рай, моето сиво коте със сигурност е там. R.I.P. Грей, липсваш ми.
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2011 10:47 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
|
Нали ги регулират из европарламента и къде ли не да са еко модерни. Трябва да произвеждат и малки автомобили. Не може само мощни.
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2011 11:08 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
|
В япония 50 % от колите са такива, малки квадратни като мебели, няма място за паркиране на големи платноходки.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2011 11:16 pm |
|
|
|
tony
|
streetman написа: В япония 50 % от колите са такива, малки квадратни като мебели, няма място за паркиране на големи платноходки. Не 50%, а 80% от колите в Япония са такива кубчета. Това е нормално за там. Големите и мощни коли са само за извън града и почивните дни. Разбиранията им са други.
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2011 1:31 am |
|
|
|
den4o
Регистриран на: Нед Ное 25, 2007 12:25 am Постове: 323 Местоположение: Маастрихт
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
|

http://www.youtube.com/watch?v=kk_FCi7PLvEГледайте и втората част-весело филмче Колата на жена ми е дайхатсу куоре,2008, 1.0 ,3 цил. 72 к.с....напоследък тя не кара изобщо и аз се усещам как всяка сутрин взимам нейните ключове и обикалям с малката кола. Супер просторна и практична между другото.Започнах да си я обичам като моя играчка. Аутбекът не е за града,не само заради разхода и паркирането-просто като се огледам-80% от хората по светофарите са в малки коли. Даже си поглезих играчката с малък подарък- стандартните гуми 145/80/13 бяха твърде тесни и високи за някои любими мои завои-намерих 165/50/15 и вече се забавлявам по-добре Струва ми се ,че японската философия е по-скоро в този вид грозновати кубчета, отколкото в лъскавите лексуси. Чиста функционалност,надеждност и никаква излишна показност. Наскоро сменях маслото на дайхатсуто,задачка за 12 -годишно момче с инструменти от лего! Отново бях очарован. Толкова подредено и достъпно двигателче не съм виждал. Филтърът е вертикално отдолу-(като на субару Н6), не трябва нито крик,нито канал-само един ключ,кофа и ръкавица. .........Всъщност досега не знаех,че съм станал такъв фен на дайхатсу 
_________________ 2008 outback 3.0Rn 2002 toyota hiace 2.5 D4D 2008 daihatsu coure 1.0 2010 guzzi griso 1100
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2011 9:38 am |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
|

den4o написа: http://www.youtube.com/watch?v=kk_FCi7PLvE Гледайте и втората част-весело филмче Колата на жена ми е дайхатсу куоре,2008, 1.0 ,3 цил. 72 к.с....напоследък тя не кара изобщо и аз се усещам как всяка сутрин взимам нейните ключове и обикалям с малката кола. Супер просторна и практична между другото.Започнах да си я обичам като моя играчка. Аутбекът не е за града,не само заради разхода и паркирането-просто като се огледам-80% от хората по светофарите са в малки коли. Даже си поглезих играчката с малък подарък- стандартните гуми 145/80/13 бяха твърде тесни и високи за някои любими мои завои-намерих 165/50/15 и вече се забавлявам по-добре Струва ми се ,че японската философия е по-скоро в този вид грозновати кубчета, отколкото в лъскавите лексуси. Чиста функционалност,надеждност и никаква излишна показност. Наскоро сменях маслото на дайхатсуто,задачка за 12 -годишно момче с инструменти от лего! Отново бях очарован. Толкова подредено и достъпно двигателче не съм виждал. Филтърът е вертикално отдолу-(като на субару Н6), не трябва нито крик,нито канал-само един ключ,кофа и ръкавица. .........Всъщност досега не знаех,че съм станал такъв фен на дайхатсу  Супер са, не случайно до скоро карах 1.0 джъсти. Дайхатцу са 51 % собственост на Тойота от доста време, а Лексус са направени специално за Американския пазар и целта им беше да откраднат клиенти от Мерцедес и БМВ и успяха.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2011 12:39 pm |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
|
Това са така наречените "KEI" автомобили. В япония за да си купиш пълноразмерен автомобил трябва да докажеш, че има осигурено парко място за него. При тези автомобили това задължение отпада и собственика без проблем може да се здобие с такив, дори два. В някои райони те са освободени от данъци или са с по-ниски ставки. В повечето случаи тези коли притежават всички удобства, които предлагат моделите от среден клас и почти всички имат версии със задвижване 4х4.
_________________ http://autoblogbg.blogspot.com/search/label/Subaru Новини свързани с марката
|
|
|
|
| Пон Май 30, 2011 12:25 pm |
|
|
|
streetman
|
kamus11 написа: Това са така наречените "KEI" автомобили. В япония за да си купиш пълноразмерен автомобил трябва да докажеш, че има осигурено парко място за него. При тези автомобили това задължение отпада и собственика без проблем може да се здобие с такив, дори два. В някои райони те са освободени от данъци или са с по-ниски ставки. В повечето случаи тези коли притежават всички удобства, които предлагат моделите от среден клас и почти всички имат версии със задвижване 4х4. Така е, искат документ че имаш гараж за да ти продадат голяма кола.
|
|
|
|
| Пон Май 30, 2011 5:58 pm |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|

den4o написа: http://www.youtube.com/watch?v=kk_FCi7PLvE Гледайте и втората част-весело филмче Колата на жена ми е дайхатсу куоре,2008, 1.0 ,3 цил. 72 к.с....напоследък тя не кара изобщо и аз се усещам как всяка сутрин взимам нейните ключове и обикалям с малката кола. Супер просторна и практична между другото.Започнах да си я обичам като моя играчка. Аутбекът не е за града,не само заради разхода и паркирането-просто като се огледам-80% от хората по светофарите са в малки коли. Даже си поглезих играчката с малък подарък- стандартните гуми 145/80/13 бяха твърде тесни и високи за някои любими мои завои-намерих 165/50/15 и вече се забавлявам по-добре Струва ми се ,че японската философия е по-скоро в този вид грозновати кубчета, отколкото в лъскавите лексуси. Чиста функционалност,надеждност и никаква излишна показност. Наскоро сменях маслото на дайхатсуто,задачка за 12 -годишно момче с инструменти от лего! Отново бях очарован. Толкова подредено и достъпно двигателче не съм виждал. Филтърът е вертикално отдолу-(като на субару Н6), не трябва нито крик,нито канал-само един ключ,кофа и ръкавица. .........Всъщност досега не знаех,че съм станал такъв фен на дайхатсу  И аз съм голям фен на Дайхатсу. Начина по който са използвали вътрешното пространство, решението за отваряне на 90 градуса на задните врати, подредбата под предния капак и множество други малки гъдели е поразяващ просто!!! Освен това са и адски надеждни автомобили - старата японска школа. Жалко само за почти нулевите продажби в Европа, което ги накара да се оттеглят... 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Вто Май 31, 2011 9:33 am |
|
|
|
den4o
Регистриран на: Нед Ное 25, 2007 12:25 am Постове: 323 Местоположение: Маастрихт
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
|
Не знаех,че се оттеглят. Между другото на моята играчка се отварят и предните до 90 градуса. После трябва обаче да изляза отново,за да затворя Задната седалка се плъзга напред по релси,ако искаш повече багажник. Мястото за краката на задния ред е повече отколкото в аутбека,над главата също,само в раменете е по-тясно. С други думи "еститаката е във функционалността" . Иначе как да оправдаем външния вид 
_________________ 2008 outback 3.0Rn 2002 toyota hiace 2.5 D4D 2008 daihatsu coure 1.0 2010 guzzi griso 1100
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2011 10:45 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|