|
Страница 1 от 1
|
|
карти за фабричната навигация на Фори 2009
| Автор |
Съобщение |
|
iliakar
Регистриран на: Съб Ное 07, 2009 9:49 pm Постове: 6 Местоположение: София
Автомобил: forester 2.5 turbo
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги,има ли някой идея откъде да си намеря(купя) актуални карти за вградената нави-система на новия Форестър? От Субару ми казаха,че нови оригинални нямало,явно трябва да се търси нещо друго.Мисля,че системата е Одисей(?)Трябват ми карти за цяла Европа и Балканите. Предварително благодаря! 
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 9:56 am |
|
|
|
kikaha1
Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 7:40 pm Постове: 113 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0 MT 2001
Рейтинг: 6
|
Вероятността да намериш актуални "кракнати" карти в нета за тая навигация клони към нула, защото и търсенето им там е такова(клони към нула). Алтернативен вариант е да намериш колега който има такава и ако не е защитена както трябва си правиш твой диск/носител със заветните карти. Ако са кодирани и добре защитени се регваш тук и любезно молиш някой да ти декодира/кракне картите. Най-чистия вариант е да си ги купиш от Субару, ма щом казваш че нямат - дигни им един скандал  и пиши гневен мейл на централата в Япония  да ги юрнат малко тея наще, как ще ти продават нова кола без да имат карти и поддръжка за тях . Лично аз съм за скандала - търси си правата до дупка 
_________________ Не е лесно да си жив Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн Ако има котешки рай, моето сиво коте със сигурност е там. R.I.P. Грей, липсваш ми.
|
|
|
|
| Сря Май 11, 2011 7:14 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
Скандал, не-скандал - карти няма. Най-доброто е една карта от Тойота/Лексус, малко по-добра от Субарувската. От 2 години се говори, за новата карта на Range Rover(2009-2010), уж имала доста покритие на България, ама нито съм я виждал, нито съм я чувал. За Европа има шанс - картата на западна европа на Range Rover я има из нета. Но за нашите земи - не се надявай.
_________________ 4x4
|
|
|
|
| Сря Май 11, 2011 7:31 pm |
|
|
|
tarambuka3500
|
|
| Чет Май 12, 2011 5:01 pm |
|
|
|
ZLAK
Регистриран на: Сря Ное 24, 2010 7:07 pm Постове: 61 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester '98
Рейтинг: 19
|
|
Колега , това са карти само за западна Европа: Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Czech Republic, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, The Netherlands, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Vatican City
_________________ http://www.starividri.com
|
|
|
|
| Чет Май 12, 2011 6:22 pm |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
tisho написа: Скандал, не-скандал - карти няма. Най-доброто е една карта от Тойота/Лексус, малко по-добра от Субарувската. От 2 години се говори, за новата карта на Range Rover(2009-2010), уж имала доста покритие на България, ама нито съм я виждал, нито съм я чувал. За Европа има шанс - картата на западна европа на Range Rover я има из нета. Но за нашите земи - не се надявай. Последно, тези карти за Ровър стават ли за Фори след 2008-ма?
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2011 12:39 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
NAVTEQ картите стават. Всичко, що е от Mazda, Toyota/Lexus, Range rover става. Някъде мернах, че за да тръгне на Мазда трябвало да се копира loading.kwi файла от оригиналния диск... Може да трябва някакъв трик. По руските форуми има много обяснения.
_________________ 4x4
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2011 1:00 pm |
|
|
|
slavy
Регистриран на: Чет Фев 25, 2010 11:22 am Постове: 5 Местоположение: София
Автомобил: Toyota PRIUS