Отговори на тема
 Габарити на Субару либеро 96 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 126
Автомобил: Subaru Libero
Телефон: 0878646291
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички във форума.Имам проблем с габаритите,клаксона и стопа за мъгла на модел 96 г,не е от бушона,ако някой им ел.схема и сподели ще съм много благодарен

Сря Юни 01, 2011 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Уточни с кои габарити имаш проблем - предни,задни, леви ,десни. Защото обикновено габаритите от лявата страна отпред и отзад са на един кръг, съответно и от дясната.

Чет Юни 02, 2011 8:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ами липсват всичките като цяло и доста кабели има нарязани от предният собственик ,не знам какво се е опитвал да направи има централно слагано и може би там някъде е прекъснал нещо липсват също и клаксона и плафона за осветление в купето не свети и стопа за мъгла и той така че може би ми трябва цялата електрическа система на буса за да проследя кои кабел къде отива и къде се събират кръговете за габаритите

Чет Юни 02, 2011 5:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Щом са рязани кабели за централното заключване, провери първо връзките на бутоните на вратите,които светват осветлението на купето. Навремето моето поради една слаба връзка на лявата задна врата блокираше запалването и изчезваха всички токове. Буса не можеше да запали посмъртно. Оправяше се като отворя и блъсна съответната врата и токовете си идваха :) . След това направо откачих алармата и централното и всичко си дойде на мястото. Пробвай първо това, ако не стане ще търся някъде схема. Имам една книжка принтирана от интернет за твоя модел, но не се сещам дали имаше схема.
Успех!

Пет Юни 03, 2011 8:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Мерси за информацията проверил съм вратите и не е от там по спешни са ми габаритите ,че ми ограничават движението нощем.Книжката си е дръпнах от сайта на немски но няма схема и още един сайт има качен за части взаимно заменяеми с марката и там няма схема всичко което сте качили във форума съм изчел и прегледал преди да пиша трябва ми малко по специализирана схема за да видя къде минават през купето за да неразглобявам всичко от него .Мерси за бързите отговори и вниманието

Пет Юни 03, 2011 9:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ако се справяш добре с немския и не си открил, ето ти още един доста полезен сайт:
http://gisu.de/subaru-libero/index1.htm

Има и доста раздвижен форум!

Пет Юни 03, 2011 10:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти пак за информацията прегледах немският сайт набързо но и там не намерих нищо за моя проблем с моите бегли познания по немски може би ще си пусна нови кабели за габаритите това ми се струва най удачният вариант за момента.Благодаря за помощта и съдействието

Пет Юни 03, 2011 6:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Наистина няма тема за електрическата инсталация. Аз ги прегледах една по една! Успех!

Съб Юни 04, 2011 8:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 132
Автомобил: Subaru Libero+Vivio
Рейтинг: 54
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз търся такава ел схема че не се знае кога може да потрябва.

Съб Юни 04, 2011 7:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ами мисля че ще се оправи с малко помощ от електротехник,ако ли не ще има среща с смотаният майстор който е рязал кабелите да ми обясни какво се опитвал да прави.Ако намеря нещо подходящо ще го кача във форума един познат ми обеща книжка с доста неща вътре за буса

Съб Юни 04, 2011 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Проблема е решен ,кабелите за габаритите на буксата под волана не дават хубав контакт при достатъчно дърпане и размърдване се показаха габаритите .Моля темата да се заключи от администраторите :smt023

Пон Юни 20, 2011 5:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема