Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  >
 Г-н Петко Маринов - Горна Баня - да съберем малко мнения ! 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: Impreza 94
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
А за Петко и брат му, уж са "приятели" , взех си едно Субару преди 3 години, с времето се оказа сглобявана, от различни коли, ръждата изби адски и сега трябва да оправям цялата задница, на дупки е, имах проблем с паленето три пъти ми сменя един датчик, смених акумулатор, 3 пъти стартер, накрая ми писна все точ датчик и отидох в Банкя, там ме закачиха и за 20 минути ми смениха един датчик и няма проблем, после му звъня за друго и му казах че съм оправил проблема, брат му вика , ама защо си ходил там аз имам диагностика също е да ама защо 3 пъти не ме закачи, а всеки път по 120 за датчик ме сурвака, прочетох за щорите и ми стана смешно, звъня и отивам да ги видя Петко вика имам вади една 200лв (малко увиснала, но ... нали), другата 150 с едни петна от масло е (само) викам му мерси ти от мойта кола я свали сега ще ми искаш 200лв за нея МЕРСИ питам джанти, а има ей тия са оригинални от Субару 1200лв. така, нататък до най ръждивите с "перфектни" гуми за 300лв., обръщам се гледам те по зле от тия, с които ми я дадоха казвам пак мерси, става дума за някаква песъкоструйка единя казва една цена след 5 минути другия се появява и вдига с 50 лв, :lipseal: накрая от един приятел си взех за 300 лв. едни лети, но си казах че няма да звъня повече, да ама даде проблем там някакво, каренце къмм скоростният лост , звъня да питам вика 50 лв., майстора ми обаче като разбра вика ти луд ли си разходи се по симеон ще излезе нещо, направих разходка по все дето пише Субару накрая при един арабин преди Ботев го намерих, за 30, в интерес на истината часта дето ми даде беше доста по нова от мойта и проблем няма , та значи като цени удря яко, иначе ми е сменял ремъци, ролки , като я взех, спирачен апарат, каре, резервоар, по едно време ме увери че като е дал фира единя само амортисьор няма смисъл да сменям и двата смених единя за 150, после даде фира другият, а накрая смених с нови общо за 340(вече при друг човек) та 170 с работа новият и 150 с работа старият, частите са с цената на нови, ама има приказка не е луд тоя дето яде, сега бих отишъл при него само ако никъде другаде няма части, което граничи с никога, а като смятам, че това беше , като за приятел, незнам какво е за непознат :lol:

Съб Апр 09, 2011 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:smt139 Ти си за медал Човеко.Как си издържал толкова дълго :lipseal:

Нед Апр 10, 2011 12:40 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ами ужким познати, по приятелска линия , ама от познати........

Нед Апр 10, 2011 8:39 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Renault Clio 1.2
Нов фен
Отговори с цитат
Ясно, по-добре да не рискувам. Парите никак не са малко :roll:

Нед Апр 10, 2011 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
То риск има на всякъде, като за неща които са ми правили по колата нямам забележки, но другото, спомням си един път им бяха докарали едно Легаси от Холандия, бяха го вдигнали да му свалят ауспусите , а в холандия явно преди да го продадът, се бяха позабавлявали с колата в някаква нива, кал и трева беше цялото от долу и съответно не знаеш какво му е коствало това, иначе на визия беше без забележка , само да не знаеш какво му се е случвало :smt134

Нед Апр 10, 2011 8:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 54
Автомобил: Suzuki SX4 S-cross 1.4T Allgrip
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

повечето мнения относно http://avtopegas.cars.bg/ са най-вече свързани с това че този Петко продава резервни части много скъпо. Интересува ме мнението на хора, които са купували коли от него. И прави ли измами с коли. Освен един човек, който каза че е с подменен двигател, други мнения не видях. За жалост този Петко май се явава единственото място откъде може да се купи Субару в София, като изключим обявите от частни лица, но те са твърде малко, а и повечето също са били нов внос преди време. Наистина е много трудно човек да си купи такава кола, ако няма пари за нова. Търся нещо до 10-15 000.

Откъде може да се купи Суби освен от Автопегас?
Този Петко дава ли колите да се изкарват от автокъщата и да се закарат в сервиз или недава?

Нед Юни 05, 2011 4:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, ако си прочел темата за Петко, ще видиш и моето мнение, за да не го повтарям тук. Аз си купих кола от него, без да го познавам. Отидох, видях, пазарих се и си я купих. Мисля, че няма проблем да я заведеш в друг сервиз, все пак ти даваш парите и имаш глава на раменете да преценяваш нещата. Ти сам ще решиш дали да си дадеш парите. Аз мога да кажа, че съм доволен от колата, вече 1,5 години я карам, минах 20 000 км. до сега без проблеми. Сменил съм предните дискове, всички накладки, редовното обслужване на ремъци, филтри и масла, но това са консумативи. Нямах неприятни изненади. Оглеждаш колата добре и решаваш!

Пон Юни 06, 2011 9:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за отговора колега ivodanov. Мисля че като цяло имаш право. Мисълта ти е, че е важно да гледаме частния случай. А именно, че въпреки многото недоволни клиенти на Петко, той все пак сигурно има и добри сделки, където и 2те страни са доволни, както ти.
Важното е просто всеки да внимава и да избере добре колата и може да остане доволен.
Лошото е че не всички разбираме толкова добре от коли, та дори и някой познат майстор да взема с мен, без да я дигне на стенд едва ли ще може да каже много.
Точно за това се чудя дали този Петко дава колата да се изкара. Друг е въпроса че повечето не са регистрирани и това няма как да стане, освен с камион. Не мога нито да я покарам за тест, нито да я закарам на сервиз без номера, ДОРИ да е съгласен търговеца. За това в повечето автокъщи се купува на сляпо. :(

Пон Юни 06, 2011 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Когато ходих да гледам за моята всички му коли бяха регистрирани. Освен това, ако види, че си сериозен няма проблем да го убедиш да я закарате в доверен сервиз - при Митака или при Дани. На мен дори ми предложи и направихме тест драйв на Бонсови поляни - беше януари и имаше сняг. Беше готино, защото за първи път се качих в Субару и това ме спечели за каузата. :smt136 Иначе точно това имах предвид, при него винаги има коли Субару, той само с такива се занимава и има читави коли. Просто трябва да се подходи внимателно, както и при всеки друг търговец всъщност!

Вто Юни 07, 2011 9:34 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 64
Автомобил: Impreza Gt Turbo Awd 1999 218hp
Нов фен
Отговори с цитат
SUBI написа:
Благодаря за отговора колега ivodanov. Мисля че като цяло имаш право. Мисълта ти е, че е важно да гледаме частния случай. А именно, че въпреки многото недоволни клиенти на Петко, той все пак сигурно има и добри сделки, където и 2те страни са доволни, както ти.
Важното е просто всеки да внимава и да избере добре колата и може да остане доволен.
Лошото е че не всички разбираме толкова добре от коли, та дори и някой познат майстор да взема с мен, без да я дигне на стенд едва ли ще може да каже много.
Точно за това се чудя дали този Петко дава колата да се изкара. Друг е въпроса че повечето не са регистрирани и това няма как да стане, освен с камион. Не мога нито да я покарам за тест, нито да я закарам на сервиз без номера, ДОРИ да е съгласен търговеца. За това в повечето автокъщи се купува на сляпо. :(

При положение, че има толкова много опарени хора, защо искаш да рискуваш да ходиш при тоя палячо?! Може и да не се прецакаш, но струва ли си риска? Факта, че тоя е такъв мошенник и лъже хората постоянно е достатъчно красноречив и аз лично не бих стъпил там, ако прочета всичко това... За съжаление когато и аз се подхлъзнах да си купя нещо от него, още я нямаше тази тема...
И защо искаш да си купиш колата от автокъща? Винаги по-добрия вариат е да я купиш от частно лице, най-малкото частното лице няма да изкара пари от теб, а тоя ще търси всевъзможен начин да те излъже, за да си продаде една от колите...

Чет Юни 09, 2011 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При положение, че има толкова много опарени хора, защо искаш да рискуваш да ходиш при тоя палячо?! Може и да не се прецакаш, но струва ли си риска? Факта, че тоя е такъв мошенник и лъже хората постоянно е достатъчно красноречив и аз лично не бих стъпил там, ако прочета всичко това... За съжаление когато и аз се подхлъзнах да си купя нещо от него, още я нямаше тази тема...
И защо искаш да си купиш колата от автокъща? Винаги по-добрия вариат е да я купиш от частно лице, най-малкото частното лице няма да изкара пари от теб, а тоя ще търси всевъзможен начин да те излъже, за да си продаде една от колите...[/quote]

:smt023

Българите се учим по трудният начин - търсим най-евтиното, за да сме спокойни че не сме се прекарали, и избягваме по-скъпи и гледани коли от частни лица, защото е карана в БГ, или пък не е изгодна. После започва да ти влиза леко по-леко и не се усещаш как на една "изгодна кола" си налял 3-4 хил лв...
Търгашите на коли имат само една единствена логика - купуват най-евтиното, правят му процедури а-ла д-р Енчев и ти го продават за подържана и гледана кола...
Сигурно за 5-ти път поне ще пиша - как е възможно една и съща година и модел кола да е по-евтина в БГ и по-скъп в Германия или Швейцария??? Няма такъв филм. Вкарват почупени коли, или такива над 400 000км...

Но всеки си има акъла и джоба..

Пет Юни 10, 2011 8:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мдаа...
След началото на кризата, цените на автомобилите в БГ са доста по-ниски от европейските пазари. В момента се забелязва точно обратния процес - изнасят се коли от България за Западна Европа, привеждат се в нормален вид и се продават там! Естествено това се отнася за по-свежи автомобили, като година и пробег, но разликите в цените са пропорционални. Правят го различни гръцки, полски, чешки и прочие фирми...
Всеки нормален човек е редно да си зададе въпроса - как е възможно да си купи кола "нов внос" на добра цена, при положение, че там струват много повече...? :smt129
Отговора за мен е ясен - три в едно куатро и айде на Горубляне... :-D

Пет Юни 10, 2011 9:41 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Моля ви не говорете празни приказки. Много добре съм написал причината поради която въпреки всички мнения за Петко се интересувам от автокъщата му. Ако някой не може да чете това е друг въпрос...
''Частно лице''-човек може да търси запазен автомобил от частно лице купен примерно от Субару Моторс България, когато търси нещо между 20 000-30 000лв. А когато драги търсиш кола 2002-2004 за 10-15 000 тя 100% е била преди време ''нов внос'' или е имала 2-3 собственика. Така че не знам колко по сигурно е частното лице и колко частни и нечастни лица са минали през тази кола, но за 10 000лв. едва ли ще намеря нещо много по добро от това което Петко предлага.
Да не говорим че въпроса ми е точно дали може колите при него да се проверяват и изкарват за тест драйв или сервиз, което е много важен фактор. Не съм тръгнал да купувам нищо, само питам може ли.

Пет Юни 10, 2011 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А как да ти отговорим, дали може да изкарва колата, като Петко го няма във форума? :D Звънни му по телефона и го питай - колко по-просто да е от това? Колега и да е изкарвал кола за оглед, към днешна дата не значи нищо, защото примерно Бай Петко може да е с изтекли транзитки... :D

Плюс това, има огромна разлика между "нов внос" и "вече каран в БГ нов внос". При втория вариант някой вече е налял доста пари в тази кола, сменил е един куп течности, които при стандартен оглед никой няма да ти проверява, направил е ГО, платил е разходите в КАТ, екотакса, Автокаско, може да е залепил винетка, купил е комплект КАТ...... да продължавам ли? Плюс това много от колите тук се знаят, както от колеги, така и от механици на Субару и можеш да получиш безценна информация за историята на колата...
Успех! ;)

Пет Юни 10, 2011 10:26 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
SUBI написа:
Моля ви не говорете празни приказки. Много добре съм написал причината поради която въпреки всички мнения за Петко се интересувам от автокъщата му. Ако някой не може да чете това е друг въпрос...
''Частно лице''-човек може да търси запазен автомобил от частно лице купен примерно от Субару Моторс България, когато търси нещо между 20 000-30 000лв. А когато драги търсиш кола 2002-2004 за 10-15 000 тя 100% е била преди време ''нов внос'' или е имала 2-3 собственика. Така че не знам колко по сигурно е частното лице и колко частни и нечастни лица са минали през тази кола, но за 10 000лв. едва ли ще намеря нещо много по добро от това което Петко предлага.
Да не говорим че въпроса ми е точно дали може колите при него да се проверяват и изкарват за тест драйв или сервиз, което е много важен фактор. Не съм тръгнал да купувам нищо, само питам може ли.

Доколкото знам колите подлежат на тест драйв и могат да се карат в други сервизи - визирам при Митака.

Това което се опитваме да ти подскажем е, че при покупка от автотъргаш / не визирам само въпросният / принципите са едни и същи, очаква те задължителна смяна на всички консумативи и следват скрити изненади. При Субару смяната на ремъци, масла и прочие надхвърля 1000лв, сложи стойността на гуми - още 800лв, отстраняване на други дребни проблеми, застраховка, газ евентуално и финишираш с инвестирани 3-4000лв в кола с незнайно състояние.
Другата опция за теб, и за мен преди време, гледаш форума за подържана кола която се продава, защото тук има манияци, подържат си колите, инвестират, и ако решат да продават го правят на пазарни цени.
Колегата Флат 6 е пресен пример.
Късмет с търсенето!

Пет Юни 10, 2011 11:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Все още не търся кола, само събирам информация. Имам си кола в перфектно състояние (не Субару), но я продавам, за да си купя по евтина и евентуално вече да е Суби. Трябват ми пари, а и колата която имам в момента е много ниска, не става за нашите пътища и за катерене на тротоари.
Искам Impreza седан по принцип. За жалост най-добрата такава 2005-2007 (2.0 160bhp) държи невероятни цени. Но и 2.0 125bhp става колкото да я търкалям по нашите дупки.
Знам че, когато друг я е взел нов внос вече са наляти някакви пари в нея и разликата е огромна, не падам от небето. Но повярвайте ми поразучих 3-4 сайта от сорта на cars.bg. Оферти от частни лица за Impreza каквато търся почти няма. В интерес на истината и вие сигурно знаете че като напишете в mobile.bg или cars.bg да търси Impreza резултата е примерно 15 коли от които 13 са STI правени, недоправени, внасяни с леви, десни волани какви ли не... Останалите 2 примерно се оказват комбита.. Повечето Субита в БГ са Forester или Legacy/Outback, товa са най-добре представените модели в БГ.
За съжаление Impreza нормална седан просто няма никакъв избор. Тук в форума почти няма продажби за коли, повечето са за резервни части. :(
Много е трудно наистина да си намериш на старо в БГ добро Субару. Нямам никаква възможност за ново, нито да поддържам WRX или STI, a искам точно Impreza. Бих карал и Фори, там избора е по голям, но там със сигурност ще трябва да сложа газов инжекционн заради малко по големия разход.

Пет Юни 10, 2011 11:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За 10-15000 май ще можеш да си докараш една WRX от Америка, или най -малко с дясна дирекция. Тук ще то обърнат дирекцията. Един билет до острова е 200£ - отиваш за определена кола и си я докарваш. Там си пазят колите :smt023
Примерно гледай в www.pistonheads.com какри колици ислизат :smt136

Нед Юни 26, 2011 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 98
Автомобил: subaru
Телефон: 0878703333
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Колеги,Петко и брат му са невероятни мошенници които не веднъж са мамили купувачи с коли сглобени от части 7-ма употреба,искат цени на неща втора употреба по високи от нови,и куп други простотии за които не мога да се сетя в момента,нямам нищо против човечеството но това са невероятно неграмотни и прости хора.НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С ТЕХНИТЕ ГРОБНИЦИ ЗАЩОТО ВИ ОЧАКВАТ САМО НЕПРИЯТНОСТИ-ВИКАНЕ НА ПЪТНА ПОМОЩ И ОГРОМНИ РАЗХОДИ ПО ЗАКУПЕНИТЕ ОТ ТЯХ КОЛИ!!!!!!!Ето саит за желаещите качествени автомобили-Autoscout24.ch-успехи...

Пет Яну 13, 2012 8:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5911
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Отговори с цитат
А, ти кой си?

Пет Яну 13, 2012 9:40 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 98
Автомобил: subaru
Телефон: 0878703333
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Леко потърпевш от простотията на тези неграмотници,да не се засегна нещо?

Пет Яну 13, 2012 9:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  >