|
Страница 1 от 1
|
|
Диагностика на въздушното окачване на Легаси 2,5 Аут.-2000г.
| Автор |
Съобщение |
|
zodiak
Регистриран на: Пон Дек 20, 2010 12:17 pm Постове: 37 Местоположение: Plovdiv
Автомобил: Legacy J 2,5 ,1999+
Рейтинг: 0
|

Здравеите,собственик съм от 6 месеца на Легаси 2,5 ,автоматик,модел-след 1999г.Колата е супер,както и въздушното окачване,лошото е ,че в България се броят на пръсти хората ,които с в час с тази система .Самият аз като купих колата,беше клекнала и тъи като не исках да сменям възглавниците,си купих комплект 4 възглавници и компресор от катастрофирало Легаси 2000 г. на 90000 км от Швеицария.Оказа се,че при мен възглавниците са добре и след като сменихме компресора всичко си доиде на мястото.Четирите нови си оставих за резерва.Оттогава -никакви проблеми с окачването.В момента колата също не е паднала,но ми направи впечатление преди няколко дни,че лампата за вдигането ми светна и продължи да мига учестено.Спрях,запалих отново и лампата загасна,като след около 10 км пак се повтори.Пак спиране,стартиране и 2 дни -никакви проблеми.Днес отново ми направи същият проблем,пак гасене,палене и всичко е ок.При всичките тези ситуации амортесьорите са си били ок,та първо си помислих за грешка в компютъра,но в краина сметка наи-добрият вариант е да закарам колата,някъде,където знаят за какво става въпрос и да и направя диагностика на системата.Въздушното окачване е супер и не искам да го сменям с нормално,още повече,че имам и 4 резервни възглавници.Та въпроса ми е сблъсквал ли се е някои с подобен проблем,как го е решил и наи-вече къде в Пловдив или София има надежден сервиз,където да си направя диагностика.Предварително благодаря! Поздрави!
|
|
|
|
| Вто Май 24, 2011 8:50 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
|
В Сф и Митака, и Даниел, а предполагам има и други опции. Виж в раздел "сервизи". А струва ми се някой беше описавал по форума подобен проблем....
|
|
|
|
| Вто Май 24, 2011 10:47 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
|
Мога да кажа, че в Субару Варна разбират от това окачване. Там ми направиха диагностика и впоследствие смениха въздушното с обикновено окачване.
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Вто Май 24, 2011 11:31 pm |
|
|
|
KIKINS
Регистриран на: Сря Юли 29, 2009 2:17 pm Постове: 23 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Здравей колега, карам такъв автомобил 1996 и имам проблемите които ми описваш. До тук добре! За да не харчиш излишно пари и да ходиш и богопомазани да ти взимат пари,ако не те дразни спирай,рестартирай,и карай колкото има или имаш пари за бензин. Този проблем с светкането е последствие от това че е подменено нещо от оригиналният вариант,дори и при прочитане от Митака,не го хваща като грешка,затова карай и не се притеснявай,ако те дразни похарчи пари и ще дойдеш на мойта! Поздрави!!! И успех!! 
_________________ Не ме занимавай с глупости!!!
|
|
|
|
| Чет Юни 09, 2011 2:47 am |
|
|
|
zodiak
|
|
Наи лесният начин е да сменя окачването с нормално,но като знам колко добре е колата с въздушното ,а и като имам резервен комплект 4 здрави възглавници все още не ми се иска да го правя.
|
|
|
|
| Чет Юни 09, 2011 8:03 am |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
BrainStormeR написа: Мога да кажа, че в Субару Варна разбират от това окачване. Там ми направиха диагностика и впоследствие смениха въздушното с обикновено окачване. явно разбират 
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Чет Юни 09, 2011 8:54 am |
|
|
|
zodiak
|
Те и тези в Пловдив за това-нямат грешка! 
|
|
|
|
| Съб Юни 11, 2011 4:10 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|