Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е мястото за обсъждане на дизеловите мотори на Subaru

Отговори на тема
 Дизел и автомивка 
Автор Съобщение

Постове: 112
Автомобил: Forester 2.0 TD 2011
Рейтинг: 18
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

вчера загледах, че въздухозаборника на предния капак няма никаква решетка и почнах да се чудя дали няма да се появи проблем ако я закарам на автомивка и някой измие капака и струята директно падне в дупката?

От друга страна карах по магистрала в силен насрещен дъжд и не забелязах да има проблем (предполам все някакво количество вода е попаднало там).

Та въпроса ми е към хората с 'дупка' на капака - като ходите на автомивка давате ли някакви специални указания към момчетата с пароструйките?

Поздрави.

Пет Юни 10, 2011 10:12 am
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не се притеснявай колега, няма никакъв проблем с водата. :smt023

Пет Юни 10, 2011 10:30 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз съм с "дупка" :)
Преди месец измих двигателя на колата. За първи път от както имам Фори.Поставиха някакви найлончета на електрониката. След това запали без проблемос. Забърсаха го и всичко е наред.
П.П. Понеже за първи път ми е, операцията е направих в автомивката на Субару-Бургас. Казах им, че ако има проблем, направо да влизам в бокса :)
Но уви, нямах проблемос.

Пет Юни 10, 2011 11:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 58
Автомобил: Subaru Forester 2008
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
aboychev написа:
И аз съм с "дупка" :)
Преди месец измих двигателя на колата. За първи път от както имам Фори.Поставиха някакви найлончета на електрониката. След това запали без проблемос. Забърсаха го и всичко е наред.
П.П. Понеже за първи път ми е, операцията е направих в автомивката на Субару-Бургас. Казах им, че ако има проблем, направо да влизам в бокса :)
Но уви, нямах проблемос.

Бойчев, я ме светни къде се намира сервиза на Субару в Бургас. От София съм и ще пребивавам между 22.06-04.07 около Созопол, та може да мръдна да ме поогледат в сервиза. :smt136

Пет Юни 10, 2011 1:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега Хрис, по добре прескочи до сервиза във Варна.

Пет Юни 10, 2011 3:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега Хрис имаш ЛС. А, Субару-Бургас е в кв. Победа Промишлена зона юг.
Намира се близо до светофарите за Созопол (там където се прави детелината за Созопол и Меден Рудник).... :smt129

Пет Юни 10, 2011 3:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема