Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Авто изложение - София, 11 - 19.06.2011
| Автор |
Съобщение |
|
krum_ktk
Регистриран на: Чет Авг 06, 2009 2:49 pm Постове: 262 Местоположение: София Рейтинг: 3
|

абе това изложение - ГОЛЕМ ТАШАК. много по малко е от миналите години, няма почти никакви мотори, а този на щанда на ямаха - гледам на новата R1 и турили заводски демпфер - некав с ел. контролиране, викам му на тоа там - "мога ли да регулирам твърдоста на денфа като е електронен незнамси ко си - и той мига и незнае"  , ама иначе на всичките написали не се качвай на моторя. На хонда даже немаше кой да пигаш каквото и дае, а са изкарали 250 CBR и ми беше интересен. На колите още по зле. Питах това онова от интерес - ми то жената повече разбира от коли от тия по щандовете. АКО НЕ СИ С КОСТЮМ - никой не те бръсне за нищо. На суби на щанда им викам - кадее СТИ седана бре хора, тия тука коли ги знаем на изуст дето сте ги изложили, а те ме гледат като некой клошар. Е то верно, че аз нема да си зема кола от тях НИКОГА, дори един мой приятел миналата година си купи дизелов аутбек, АМА ОТ ГЕРМАНИЯ, ЧИСТО НОВ БЕШЕ С ПОЧТИ 10 БОНА ПО ЕВТИН ОТ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ. АМА МИ ВИСЯТ там на щанда сополите, старото СТИ седи там заключено, неможеш даже да седнеш вътре, ма то и за кво, сядали сме у бая такива. То ясно де, аз бях с едни мръсни дрехи, щот бях с мотора цял ден, ама кво от това. На Мици на щанда, евото му се врях навсякаде, отварях багажници, мотори, никой нищо ми неказа. Отивам на Суби на щанда да сверя нашият багажник лие по голям или на Мици, и СТИ - ЗАКЛЮЧЕНО. Мислех да им кажа - Ей, сополи, има да си го ГЛЕДАТЕ това СТи заключено, АПЪК аз отивам да си ПОКАРАМ 10 годишният ВРХ. ма си замълчах. те така или иначе бая изстрадали изглеждаха. Само залата със старите мерджони и други изродщини си заслужава. 
_________________ bug eye вагон 292 Nm "не спори глупак - ще те свали на нивото си и ще те бие с опит"
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 11:54 am |
|
|
|
steling
|
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater - малко снимки за който не може да присъства. ходих да видя новата Тойота Триеза  , даже и цвета не е Субару синя ами лилавее нещо. Сти натикано в ъгъла, новия Аутбек в другия ъгъл фронтовак е изкарано едно фори с цвят " керемидено на Нисан Кашакай  " Ама поне хостесата беше технически грамотна - предавам разговора: х( хостесата); а (аз) х - елате да видите новото Субару Триеза. а - поглеждам табелката и учудено възкликвам" ау ми то не е авд  " х - да дори не е с боксеров двигател. а - ( шах и мат - това не очаквах да го знае) а какво му е от Субару тогава? Звездичките ? х - еми май да - само хубавата емблема! а -  хайде чао, отивам да гледам евото. х -чао 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 12:31 pm |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
|
В неделя Импрезата беше отключена и доста хора се възползваха.
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 12:34 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
[quote="krum_ktk"]абе това изложение - ГОЛЕМ ТАШАК.
СТИ-то беше отключено в Неделя, ама явно им е писнало от хлапетии да се катерят по колата. Кофтито е че изложението си е наистина пълен ТАШАК, че и чифт М.ДА... На субару щанда правят разпродажба все едно е автокъща в Германия - СТИ-ката е произведена 2008година, Трибеката им е последната и не знаят ще има ли няма ли да има, Нито имат инфо дизели с автомат ще има ли...абе манекенска работа.
И аз като луд моторджия отивам на Ямаха щанда - и кво да видя - едно ъгълче с 4 мотора, Р1 - то беше като мръсно коте, и навсякъде табели - Не сядай??? Как си мислят че се продават мотори - по картинки ли...
Автосалона беше наполовина от предни години... А Лансер Евото е пълно разочарование като влезеш в него - пластмаса от най-ниско качество - срамота.
Един Джагуар и Камаро компенсираха постната манджа - за 6лв толкова май
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 1:01 pm |
|
|
|
steling
|
|
Ягуара го продадоха снощи, днес сутринта вкараха нов.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 1:15 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
|
мен ако питате то това изложение никога не е било като хората, ходил съм на изложения по държавите, то тва в софия е по-зле и от селски битак, даже и не си направих труда да отида.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 4:04 pm |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
Vmax написа: krum_ktk написа: абе това изложение - ГОЛЕМ ТАШАК.
СТИ-то беше отключено в Неделя, ама явно им е писнало от хлапетии да се катерят по колата. Кофтито е че изложението си е наистина пълен ТАШАК, че и чифт М.ДА... На субару щанда правят разпродажба все едно е автокъща в Германия - СТИ-ката е произведена 2008година, Трибеката им е последната и не знаят ще има ли няма ли да има, Нито имат инфо дизели с автомат ще има ли...абе манекенска работа.
И аз като луд моторджия отивам на Ямаха щанда - и кво да видя - едно ъгълче с 4 мотора, Р1 - то беше като мръсно коте, и навсякъде табели - Не сядай??? Как си мислят че се продават мотори - по картинки ли...
Автосалона беше наполовина от предни години... А Лансер Евото е пълно разочарование като влезеш в него - пластмаса от най-ниско качество - срамота.
Един Джагуар и Камаро компенсираха постната манджа - за 6лв толкова май Аз също питах за автомата на дизела и ми казаха,че ще го пускат в края на тази година или началото на другата.
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 5:57 pm |
|
|
|
Vmax
|
Аз също питах за автомата на дизела и ми казаха,че ще го пускат в края на тази година или началото на другата.[/quote] Смятай какви леваци са щом различни хора говорят различни неща 
|
|
|
|
| Сря Юни 15, 2011 8:40 am |
|
|
|
stocky
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 11:49 am Постове: 131 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Рейтинг: 15
|
|
На въпроса "Нормална дизелова Импреса, а не тази XV?" Получавам отговор: "Че те са почти еднакви, тази даже е по-красива...." На въпроса: "Някакви изостанали бройки от стария модел Легаси?" Получавам отговор: "В цял свят няма..." (явно тия от Нептун Ауто са от друг свят...) Като цяло много кофти отношение...не знам ако бях с тениската Субару дали малко щях да им спечеля вниманието, но в крайна сметка те трябва да се стремят да печелят нашето.
|
|
|
|
| Сря Юни 15, 2011 9:12 am |
|
|
|
taipan
|
Вчера минахме с Десито и Митоко през салона. Аз лично приятно се изненадах от щанда на Субару - всички коли бяха отворени и отношението към нас - много добро. Мадамата не сме я питали за подробности, предполагам не чете Nasoic по нощите като типична брюнетка  С Ники раздухме по всички теми, обеща да ми даде седалките на STI-то ако никой не го купи  Иначе скоро ще имат на разположение STI седан, но цената на промоционалния в момента е уникална. Имало е неприятен инцидент с него от страна на посетители и това е причината да го заключат за 2 часа. Другите щандове ги прелетях, половината нямах време да ги погледна. Харесаха ми българските дзверове, но очаквах по-ниска цена и електричките на Пежо 
_________________ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigdinch.mobile
|
|
|
|
| Чет Юни 16, 2011 3:25 pm |
|
|
|
Vmax
|
taipan написа: Вчера минахме с Десито и Митоко през салона. Аз лично приятно се изненадах от щанда на Субару - всички коли бяха отворени и отношението към нас - много добро. Мадамата не сме я питали за подробности, предполагам не чете Nasoic по нощите като типична брюнетка  С Ники раздухме по всички теми, обеща да ми даде седалките на STI-то ако никой не го купи  Иначе скоро ще имат на разположение STI седан, но цената на промоционалния в момента е уникална. Имало е неприятен инцидент с него от страна на посетители и това е причината да го заключат за 2 часа. Другите щандове ги прелетях, половината нямах време да ги погледна. Харесаха ми българските дзверове, но очаквах по-ниска цена и електричките на Пежо  Николай от Субару моторс е свястно момче - обръща внимание на всички и е запален по марката. Какъв инцидент са имали с клиенти, че ми стана интересно?
|
|
|
|
| Чет Юни 16, 2011 4:11 pm |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Не знам за техния точно инцидент, но от същото изложение щетите за една друга фирма са: откраднати стелки (4бр.), откъртена стойка за преден капак, огънат преден капак и прогорена кожена седалка със запалка... А автора на темата, щеше да има много по-голям успех, ако просто беше попитал нормално, без да демонстрира големи компетенции...  Момчето от Субару е страхотен тип и истински фен - никога не е демонстрирал презрение към когото и да било! Относно моторите - моя малчуган (2,5год.) се залетя към същите мотори с табели "не се качвай", аз го дръпнах, но пича от щанда без никой да го кара, го настани на неква бегачка... Пак въпрос на подход, демек... 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Чет Юни 16, 2011 4:28 pm |
|
|
|
krum_ktk
Регистриран на: Чет Авг 06, 2009 2:49 pm Постове: 262 Местоположение: София Рейтинг: 3
|
Flat 6 написа: А автора на темата, щеше да има много по-голям успех, ако просто беше попитал нормално, без да демонстрира големи компетенции... Абе пич, па ти откъде знаеш как точно съм попитал. Питах съвсем нормално, "без да демонстрирам големи компетенции" - ако искаш да знаеш. Сори ако си някой вносител на коли и са ти гепили 4 седалки, ма това е проблем на охраната мисля, не мой. Не ме определяй как съм питал, без да ме знаеш даже кой съм. Държа се доста културно по принцип и си демонстрирам "компетециите" само пред приятели, не пред разни висящи по щандовете на изложенията служители. И пак ще кажа - изложението и ПЪЛЕН ТАШАК - това е МОЕТО МНЕНИЕ. И Всеки си има право на такова. Айде лек ден и успехи на вносителите на коли.
_________________ bug eye вагон 292 Nm "не спори глупак - ще те свали на нивото си и ще те бие с опит"
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 11:41 am |
|
|
|
subaru_fan
Автомобил: Audi B6 S4
Рейтинг: 57 
|

krum_ktk написа: Flat 6 написа: А автора на темата, щеше да има много по-голям успех, ако просто беше попитал нормално, без да демонстрира големи компетенции... Абе пич, па ти откъде знаеш как точно съм попитал. Питах съвсем нормално, "без да демонстрирам големи компетенции" - ако искаш да знаеш. Сори ако си някой вносител на коли и са ти гепили 4 седалки, ма това е проблем на охраната мисля, не мой. Не ме определяй как съм питал, без да ме знаеш даже кой съм. Държа се доста културно по принцип и си демонстрирам "компетециите" само пред приятели, не пред разни висящи по щандовете на изложенията служители. И пак ще кажа - изложението и ПЪЛЕН ТАШАК - това е МОЕТО МНЕНИЕ. И Всеки си има право на такова. Айде лек ден и успехи на вносителите на коли. Различни хора различно мнение...изложи поне една позитивна страна от "изложението" ,ти си отишъл с мисълта как няма да ти хареса и как ще "храниш" всички ,който са с различно мнение от твоето.Мисля ,че трябва малко повече да уважаваме труда на другите хора па дори и то да са :висяшти служители"
_________________ THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 12:12 pm |
|
|
|
stupid_boy
Регистриран на: Съб Дек 26, 2009 8:09 pm Постове: 449 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0X 5MT 2003
Рейтинг: 23
|
|
какъвто посетителя, такъв и изложителя.
_________________ Не казвай всичко, което знаеш, но винаги знай какво казваш!
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 12:36 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
stupid_boy написа: какъвто посетителя, такъв и изложителя. В 10ката  Не конкретно защото не съм бил там но като цяло в станата ни е точно така!
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 1:07 pm |
|
|
|
krum_ktk
|
subaru_fan написа: Различни хора различно мнение...изложи поне една позитивна страна от "изложението" ,ти си отишъл с мисълта как няма да ти хареса и как ще "храниш" всички ,който са с различно мнение от твоето.Мисля ,че трябва малко повече да уважаваме труда на другите хора па дори и то да са :висяшти служители" subaru_fan - и ти приятелю, без да ме познаваш и да ме знаеш кой съм, пък ме определи как съм "отишъл с мисълта как няма да ми хареса и как ще "храня" всички" - това що така ходих, видях, немихареса. това обаче не означава, че имам нещо против - НЯКОЙ - ДЕТО Е ХОДИЛ, ВИДЯЛ, ПА МУ Е ХАРЕСАЛО. "Различни хора различно мнение" - както сам казваш. Аз "поне една позитивна страна от "изложението" съм изложил. krum_ktk написа: Само залата със старите мерджони и други изродщини си заслужава.  Ма Чукча е писател, нее читател - 
|
|
Последна промяна krum_ktk на Пон Юни 20, 2011 1:55 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пон Юни 20, 2011 1:52 pm |
|
|
|
Patilan
|
|
Аз съм изключително доволен от отношението на Николай, изключително компетенте -, истински Субару фен.
Почти ме убеди да си взема Импрезата XV, ще видим тази седмица. Все още Незнам дали си заслужава за толкова пари, или да си вема Легаси 2008 от Нептун Ауто ....
Лека
|
|
|
|
| Пон Юни 20, 2011 1:53 pm |
|
|
|
Vmax
|

subaru_fan - и ти приятелю, без да ме познаваш и да ме знаеш кой съм, пък ме определи как съм "отишъл с мисълта как няма да ми хареса и как ще "храня" всички" - това що така ходих, видях, немихареса. това обаче не означава, че имам нещо против - НЯКОЙ - ДЕТО Е ХОДИЛ, ВИДЯЛ, ПА МУ Е ХАРЕСАЛО. "Различни хора различно мнение" - както сам казваш. Няма смисъл от подобни дразги - всички имаме претенции да сме интелигентни хора... Изложението е слабо и то много, рекламата му - прекалено силна - в резултат се получава разочарование... Факт е също лошо отношение вносител - клиент, защото е прекалено пълно с хлапета и хора които се качват във всяка кола за да се снимат и вносителите почват да слагат всеки под общ знаменател. Също е факт, че само Николай беше активен от целия щанд на Субару - всички останали се разкарват с шефски походки и костюмирани като за бал, все едно те са собственици на марката... Клиентът трябва винаги да е на фокус - за всеки бизнес. У нас обаче не е така и то в много сфери. Към момента не съм срещнал колега със Субару който да се държи просташки - съмнявам се автора на темата да прави изключение... Бойко - всеки ще разреши на малко дете да се качи на мотор, въпроса е че трябва да зарибяват по-големите, защото ако не днес, то утре човек ще може да си позволи нова кола или мотор и със сигурност няма да купи тази на която седи табелка НЕ СЕ КАЧВАЙ...за мен това е професионален пропуск от гледна точка на маркетинг. Аз лично няма нужда да се качвам - вече съм сменил 4 мотора и мога да се похваля с по-добър от изложените на щанда на Ямаха Лошо впечатление прави факта, че от официалният представител на Субару не разбираш за новостите в моделите, а от интернет можеш...
|
|
|
|
| Пон Юни 20, 2011 2:18 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|