| Автор |
Съобщение |
|
tony
|
Киро, шапка ти свалям... Ти си объркал форума....  Определено трябва да те прехвърлят в offroardbulgaria и ще им скриеш топката.... П.П. Ако няма кои да те снима следващия път, ще взема да се грабна от Бургас да дойда.... 
|
|
|
|
| Нед Юни 12, 2011 10:08 pm |
|
|
|
valqk
|
|
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Нед Юни 12, 2011 10:11 pm |
|
|
|
Kudruv
Регистриран на: Пон Ное 30, 2009 5:32 pm Постове: 380 Местоположение: София
Автомобил: Leone 1800i COUPE , DR BIG 800
Рейтинг: 1
|
Еееееее...... Много,много гот!!! Много безаварийни по реките Кире! П.П. Идвам към Пловдив тези дни!
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 11:09 am |
|
|
|
SUB
Автомобил: Subaru Libero+Vivio
Рейтинг: 54 
|
Кире пробвай с една мрежа да вържеш за теглича ще вадиш сигур по 50кг риба  , лодка не ти трябва
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 12:31 pm |
|
|
|
samuraj
Регистриран на: Вто Дек 08, 2009 10:02 am Постове: 132 Местоположение: София
Автомобил: LEONE 2
Рейтинг: 7
|
|
Бе ...... Не знам кво толкоз ..... Като го гледам теренчето с Хондата го минавам. И кви са тея изказвания за шапката и офроуд форума????????? Ти колега имаш ли идея за кво става въпрос там. А леонето е добре станало или поне едно добро начало. Подготовката е направена, сега по големия клиренс ти е целта. Ма с тея 14 джелеза май нема стане.... Чакам и аз развитие. А инак за терена ........ ми много скромничко. Сигурно си нямате по подходящ. Ако идваш към Софето звънни да те водя на моя тест полигон. Там адреналина ще го усетиш........ гаранция.... Виж Бургаското леоне - друга бира........... Поздрави!
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 4:02 pm |
|
|
|
Kudruv
|
......то и той имаше една Хонда,ама 2 цилиндъра,дето може да подмине всички ни стига да не е сняг де  ... Според мен си е идеално! Така както съм прочел до момента на по-големи колела трябват и другите пипания по диф-ове,съединители и т.н. С този клиренс си е идеалния хибрид между лека кола и джип! ...освен ако не иска човек да прави извращения. И в крайна сметка от какво имаш нужда и какво те кефи...виж моето го ползвам по предназначение - зимен дзвер!  Даже не искам по-високо,защото не ми се гази в 50 см сняг.Стига ми факта че копае като лудо и с това компенсирам че не карам ски Поздрави и дано още повече Леонета да се появяват в "пипнат" вид!!! 
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 9:35 pm |
|
|
|
kiro_ema
Регистриран на: Пет Сеп 25, 2009 10:13 pm Постове: 769 Местоположение: Пловдив-Ръжево конаре
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47 
|
Благодаря за отзивите , но това е първото излизане на колицата от двора и има още доста работа ,както любезно подчерта нашият колега samuraj . И наистина е прав за офроуд форума , в него съм от една година и не мога да се меря с нито един джип оттам и това ми е добре извесно . Но не е това целта , предполагам че на всички е ясно че една кола никога не може да стане джип , па макар и 4х4 да е тя .За 14-ките , такива ще са и занапред , нямам нужда да чупя дифове а засега няма как да ги направя по-бавни за по- големи гуми , засега съм си харесъл гуми за кал и по нататък ще си взема , и колкото и невероятно да звучи , и ние си имаме доста добри терени за офроуд и по пловдивско , но за тях по- нататък ще говорим ... Тепърва тръгвам с леонето , скоро ще го пробвам с ''расовите пловдивски офроуд машини ''.Ако се представя на средно ниво с тях , значи съм се справил добре . Поздрави ! 
_________________ http://www.youtube.com/user/kirilg68?feature=guide http://www.snimka.bg/?profile,albums
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 9:47 pm |
|
|
|
tony
|
samuraj написа: Бе ...... Не знам кво толкоз ..... Като го гледам теренчето с Хондата го минавам. И кви са тея изказвания за шапката и офроуд форума????????? Ти колега имаш ли идея за кво става въпрос там. Поздрави! Знам за какво става въпрос. Доста сме се търкаляли в калта с приятелите от VROMOS. Виж колегите taipan и waladares какво правят с обикновенни коли и нормален клиренс и ще разбереш, за какво иде реч. Просто това което прави Киро ме радва много. Поздрави и лека.
|
|
|
|
| Пон Юни 13, 2011 9:50 pm |
|
|
|
samuraj
|
Нема се заяждам. Мина ми времето да си меря кардана с когото и да било. И аз субару карам, не случайно съм регистриран тук. И то предимно с джипове и по горите за това го взех. Ма ме подразни изказването за другия форум. Казвал съм поне десет пъти тука. Нокоя кола макар и субару не може да се мери с джип. Ма истински не СУВ. За пример само щи дам един от малкото клипове на моя преди да го вкарам за преработки. Мястото е Люлин планина, долината на закъсалите Виетнамки. Пак казвам нито знам какъв ти е офф опита нито споря с теб. Подразни ме изказването за шапките. И продължавам да твърдя че терена не е нищо особено, преодолим с обикновен автомобил. Ма се разписах май. Ето клипа: http://www.youtube.com/watch?v=WNIzPhthi0sПоздрави!
|
|
|
|
| Вто Юни 14, 2011 11:32 am |
|
|
|
kiro_ema
Регистриран на: Пет Сеп 25, 2009 10:13 pm Постове: 769 Местоположение: Пловдив-Ръжево конаре
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47 
|
Ами какво да ти кажа , офф опита ми е никакъв , цял живот съм карал мотори , но с офроуд тепърва започвам да се занимавам . Не съм искал да се изтъквам като някъкъв голям офроудаджия , просто исках да се похваля с това което съм направил . Джип не съм имал по ред причини , имах две леонета , и мерак да направя нещо повече от обикновенно Леоне с което да си правя кеф и да не го мисля много много . И за терена не претендирам че е нещо кой знае какво , защото съм го минавал и с другото оригиналното Леоне . Просто се радвах на това което съм ''сглобил'' с мерак . поздрави ! 
_________________ http://www.youtube.com/user/kirilg68?feature=guide http://www.snimka.bg/?profile,albums
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 9:50 pm |
|
|
|
tony
|
Продължавай в същия дух Киро. И скоро да свиркаш за новите тестове. 
|
|
|
|
| Пет Юни 17, 2011 10:57 pm |
|
|
|
Kudruv
|
kiro_ema написа: Просто се радвах на това което съм ''сглобил'' с мерак . поздрави ! Е това е най-големия кеф! Като си сглобиш или отремонтираш нещо сам после да го пробваш и да работи - пълни ми се душата в такива моменти! 
|
|
|
|
| Съб Юни 18, 2011 10:04 am |
|
|
|
samuraj
|
|
Sori za latinicata, ma sum NA plaga. Maj sum ostanal nerazbran Vkliuchvaneto mi tuk be izcialo nasocheno kym kolegata ot Burgas I negovoto izkazvane. Inak leoneto to Kire me kefi mnogo Pozdravi ot moreto
|
|
|
|
| Нед Юни 19, 2011 9:43 am |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186    
|
Браво Киро Кой каквото го кефи, и както го чувства, това да прави...кефа цена няма!!! След 1-2 седмици и аз ще се включа да ме обсъдите малко, че ми липсва 
|
|
|
|
| Нед Юни 19, 2011 9:53 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
samuraj написа: Sori za latinicata, ma sum NA plaga. Maj sum ostanal nerazbran Vkliuchvaneto mi tuk be izcialo nasocheno kym kolegata ot Burgas I negovoto izkazvane. Inak leoneto to Kire me kefi mnogo Pozdravi ot moreto къде си на плажа? тоест в къде си,че може да се видим
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Юни 19, 2011 9:55 pm |
|
|
|
samuraj
|
|
Албена Ма не съм с субаруту Е имам едно 4х4 на плажа ма е 1/10 мащаб Поздрави
|
|
|
|
| Пон Юни 20, 2011 12:14 pm |
|
|
|
Kudruv
|
|
| Сря Юни 22, 2011 11:00 pm |
|
|
|
ravierri
Регистриран на: Чет Окт 21, 2010 10:28 am Постове: 45 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Leone Turbo
Рейтинг: 0
|
Цитат: Знам за какво става въпрос. Доста сме се търкаляли в калта с приятелите от VROMOS. Виж колегите taipan и waladares какво правят с обикновенни коли и нормален клиренс и ще разбереш, за какво иде реч. Просто това което прави Киро ме радва много. Поздрави и лека. Колега,ние с теб може да сме се виждали на някоя офроуд разходка,без да сме се надушили че сме субаруджий,понеже и аз съм обикалял с вромоските  Надявам се скоро в Бургас да се появят други офроуд Субита и да си организираме една разходка  А относно леонето на Киро,според мен се е получило доста сполучливо след лифт-а.Липсват му само едни високи,кални гуми да му увеличат клиренса.Поздравления ! 
_________________ Ако не намираш път...направи си сам!
|
|
|
|
| Чет Юни 23, 2011 5:04 am |
|
|
|
Kudruv
|
|
Малко ъп! Ей затова обичам да паркирам! Другите там немогат!
Прикачени файлове:
SNC00501.jpg [ 357.22 KiB | Прегледано 286 пъти ]
SNC00502.jpg [ 273.59 KiB | Прегледано 286 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 11:52 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Абе и зимно време ти е забавно, не можеш да отречеш. Сигурно не е като мотора, но ти е топло. 
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 10:25 am |
|
|
|